169

Анонимен

преди 3 години

Аз видях АМЕРИКАНСКО ТОРНАДО НАД РЕДЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО!И НА ЧЕРЕПА ЕМИСАРКАТА СИ ОБРА КРУШИТЕ ДОБРОЗОРЛЕМ!ШАМАР ЗА ДПС И ПРОЕКТА ИМ СЛАВЧО, БАРАБАР С МУТРИТЕ НА МАЯ!НАЛИ МАЯ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕВ НА ДАНС И ЧЕРЕПА СПОНСОР И ГЛАВЕН КООРДИНАТОР НА ПРОТЕСТИТЕ!

168

Анонимен

преди 3 години

Липсва парламент. Президентство и правителство - овладени от Радев. Съдът - подчинен на ДБ в полза на Радев и един олигарх. И атака след атака от 2 години срещу прокуратурата.

167

МОЙ СЪВЕТ КЪМ БКП:

преди 3 години

НЕ ХВАЩАЙТЕ ГОРАТА ТОЗИ ПЪТ....ЗА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ШУМКАРИ! --ХВАНЕТЕ САМОЛЕТА ЗА ДУБАЙ , ЗАЩОТО ИМА МЯСТО ЗА РАБОТА В "ЧИСТОТАТА" НА ДУБАЙ , ПРИ ЧЕРЕПА !...ФАСОВЕТЕ ПО УЛИЦАТА И КОФИТЕ ЗА ОТПАДЪЦИ СА ....ПЪЛНИ С "МАРКОВА СТОКА"!....ВЕРА ВИ РЕДИМ!

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, #192Правилно си написал, че съдебната власт е независима.Както виждаш - не прокурорско-съдийската власт, а само съдийската. Така е било над 100 години - от 1880 г. до 1944 г и дори още 45 г- по времето на цоцолизма ПРОКУРАТУРАТА БЕШЕ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО И ТАКА Е В ПОЧТИ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.Направи справка и ще видиш - това с прокурорите на една маса със съдиите го измислиха Татарчев и Ф.Димитров, та да се стигне до главен прокурор полумилиционер от Симеоново

165

Анонимен

преди 3 години

Комунист да се наричам първа радост е за мене. Само БКП.

164

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама съдебната система е независима власт, третия стълб на демокрацията. А изпълнителната власт в момента, няма пряк контрол върху главния прокурор И това е добре, иначе нещата отиват към диктатура, на нелегитимници (назначени без легитимен изборен процес)

163

Анонимен

преди 3 години

Няма да мирясат ком,. уня,гите докато не откраднат няколко милн. ама народа им даде тази възможност като гласува за подставените на тях Слави ,Мая,отровно трио в това число и ***,.асите на ДБ.Хак да са ви,да не се отървете от Радеф и шайката му ,да ви издоят и нае.. та да ви дойде акъла в правилната глава,гласувайте на следващите избори пак за тях та да остане сегашното ръководство на БГ за цял мандат.

162

Анонимен

преди 3 години

A be stiga s tezi kjul4eta v shkav4eto na Borisov mnogo se iztarka ve4e tozi laf

161

Анонимен

преди 3 години

Кутев към КОи Работи Сега?

160

Анонимен

преди 3 години

БКП Номера - никой не ви ВЯрва

159

Анонимен

преди 3 години

Този кутев се умеси със зелените

158

Анонимен

преди 3 години

А кабинета , защо иска да се и се меси в прокуратурата .

157

Анонимен

преди 3 години

До до подол но коментие: Веднага ти казвам. Гешев провери ли кой е купил кюлчетата в чекмеджето? И ако не, защо? Опъването на чадър не е ли облага за теб?

156

до подол но коментие

преди 3 години

То да си плямпа анонимно може всеки,моле плюещите по гл.прокурор да публикуват данни кога и как точно Гешев е вършил работа за облага на Борисов,защото цялата работа е една каза на женския пазар еди си какво

155

Анонимен

преди 3 години

БСП са трети на път са да хванат гората

154

Анонимен

преди 3 години

То на това правителство както му отърва,интересно Разузнаването си върши работата и хваща руски шпиони,а махат началника на ДАНС,гл.прокурор им пречи,МВР им пречи,ами то навсякъде се назначиха хора на бившето ДС,ама хак да ви е ,нека ви огладнеят д...петата и да се върне отново комунизма за да разберете грешката си на последните избори,Слажчо ли и Мая ще ви оправят,ами оправиха ви,теглиха ви по един...

153

ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ:

преди 3 години

ЗА ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ С БОЖКОВ--ЧЕРЕПА!...ИМА ДАННИ , ЧЕ Е ПОЧИНАЛ !

152

Анонимен

преди 3 години

Прокуратура действа явно и ако има нарушения съда ги отменя. Бойко Рашков казва, че има доказателства, но прокуратурата не се задействала, ами хайде де дай ги на медиите, дай публичност. Изборите идват!

151

Анонимен

преди 3 години

На Кой му пречи Главния прокурор и иска да сложи Свой човек там- Народа Знае

150

ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

преди 3 години

ЗА ТРАГИЧНИЯ ИНЦИДЕНТ С БОЖКОВ ,/черепа/..ПРИ КОЙТО Е ЗАГУБИЛ ВСИЧКО!