23

Анонимен

преди 2 години

Да се научат да работят рижавите пияници и ще имат шофьори.

22

Анонимен

преди 2 години

Бизнес по британски се прави само с безплатен робски труд. Няма роби, няма бизнес. Бизнесмените фалират. Поробиха собствения си народ, след това го освободиха и поробиха африканци, индийци. Освободиха ги, поробиха източноевропейци.............................Без роби няма бизнес. Икономиката на Британия е колониална и робовладелческа. Робовладелецът остава сам без роби.

21

Анонимен

преди 2 години

Е, сега, друго ли очакваха. Ниско платената работа се вършеше от хора от източна европа, сега те не искат. Ами да си търсят англичани, но ще трябва да вдигнат заплатите. Но да, беше по-лесно да си оправдаят провала в здравната система с мигрантите. Сега обаче проблемите ще лъснат, не може да ги замитат под килима вече.

20

Анонимен

преди 2 години

Дали Великобритания и САЩ пак няма да обявят война на Германския европейски съюз?

19

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън обеща на британците пот, кръв и сълзи.

18

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън. Бизнеса си върви. Да малко повече бюрокрация, но икономиката вакуум не търпи. Тоя като не може да се адаптира друг ще дойде на неговото място. Оцелява не най-силният, а този, който умее да се адаптира.

17

до 8

преди 2 години

В грешка си. Ние САМО плюем. Огледай се из всички коментари на новини. Те и новините са подбрани така де, да са максимално негативни. Ако по случайност мине нещо позивитно, отдолу или няма коментари или са класическите заяждания на политическа основа.

16

До 13

преди 2 години

Че какво им пречеше да търгуват с тези държави? Като част от ЕС се възползваха от договорите на съюза с останалата част от света. Сега като малка страна и пазар ще чакат някой да склони да търгува с тях. Правителството се хвали , че предстои сделка с Австралия, но при евтин внос на селскостопанска продукция животновъдството им ще умре.

15

Анонимен

преди 2 години

До ИванХАхаха ,айде не на нас тия...90% от чужзенците работя за 3000 паунда...

14

Анонимен

преди 2 години

Много лош избор в краткосрочен план, ще видим как ще им се отрази дългосрочно. Швейцарците тези дни отхвърлиха дългообсъждана сделка с ЕС, точно заради свободното придвижване на хора, никой не иска да си даде свободата на шайка содомисти от Брюксел.

13

Анонимен

преди 2 години

Слугинажът се разбягал. Няма лошо. Там за едно работно място се борят по 1000 души, за разлика от квалифицирания труд, където има с 50% повече места, отколкото хора. Затова и заплатите там са десеторни и нагоре.

12

Анонимен

преди 2 години

Хитрата сврака с двата крака се нахендри. Ония където ги хрантутят... по тъмнобелите. Тях да ги учат да шофират ама от каруцар шофьор трудно става

11

Анонимен

преди 2 години

Мача е свирен, продавайте в Китай, Индия и САЩ. Нали идеята беше да си отворите търговски споразумения с тези страни а ЕС ви спираше

10

Нане

преди 2 години

Качвайте пакитата и раджите на камионите....))И ей тугаз бозавите, ще видят кон боб яде ли...

9

Анонимен

преди 2 години

Популистите се наиграха. От брекзита печеливши няма. Ще икономисат нещо от вноските за ЕС, но косвено ще изгубят повече.

8

Анонимен

преди 2 години

Значи гадните източноевропейци освобождават работни места за работливите британци.Нали това беше целта на занятието.

7

Анонимен

преди 2 години

Германци пишат за англичаните... боже опази от тая любов и "общи" ценности... Добре, че са немците да плюнат малко и балансират пейзажа, че то инак ние освен да славословим друго не ни е позволено.

6

Иван

преди 2 години

Дрън дрън от Дойче Веле. Елате да видите какви заплати дават и после ще говорим :) Под 5 000 паунда няма заплата.

5

Knufflekutje

преди 2 години

Ем нали... източните европейци им вземаха работата? Сега що имат недостиг?

4

sd

преди 2 години

нали си върнаха ''суверенитета''?