133

Словянин

преди 2 години

Смъртността в Русия е два пъти по-малко от Запада и 4 пъти по-малко от Българско.

132

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Ние цъфнахме , та вързахме -100% ваксинирани ,100% излекувани ,имунитети , антитела ! Сега остана и Русия да оправиме и ще сме 1 !

131

Stiker

преди 2 години

Ми причините са две:1. Мужикистан се слави с доста *** и робски народ, ето защо лесно подава на манипулации, теории на конспирацията и др. 2. Никой няма доверие в нещо, което само там и никъде другаде в Белия свят не е одобрено.Така, че няма какво да се чудят. Томи *** не е много по-умен, де. Гумен Крадев каза - вирус няма. :))) един истински българин не би следвало да се ваксинира:)

130

Хе хе

преди 2 години

До Ха хаАми то тези, които пишат за чипиране с ваксини, че ваксините са нещо лошо са промити руски мозъци.Самото антиваксърство се корени в Русия.С други думи, с техните камъни по техните глави.

129

джо

преди 2 години

Спри да лаеш Анонимник платен. Остави я Русия , нас гледй ние сме за никъде. Само днес виж колко са починалите у нас. Пак казвам , за Русия се пишат ГЛУПОТЕВИНИ. Тез дето дращят статиите изобщо не са стъпвали там, камоли нещо да е вярно от това дето го пишат.

128

Анонимен

преди 2 години

До бар Наздраве "и да потърсиш статистиката за отравяне с перилни препарати .... НАРАСНАЛИ СА 4 ПЪТИ след изказването на бай Дончо" А ти не знам дали можеш да четеш, но аз говорех за смъртни случаи. Я провери как стои въпроса там в Раша. От белина. Ако в Раша въобще има читава статистика за нещо, кято да не лъже като римлянинн на Женския пазар, както беше с КОВИД.

127

Анонимен

преди 2 години

До джо "Отново пишем глупотевини. Русия първа започна ваксинацията, но има гъсто населени и райони обширни с малко население. Така ,че е необходимо повече време и логистика" Точно защото имат гъстонаселени райони ваксинацията там би трябвало да върви с ударни темпове, но отде акъл да вденеш и да не се излагаш с опити да разсъждаваш?

126

Анонимен

преди 2 години

В Русия всичко е изостанало.

125

джо

преди 2 години

Отново пишем глупотевини. Русия първа започна ваксинацията, но има гъсто населени и райони обширни с малко население. Така ,че е необходимо повече време и логистика. От друга страна ще прилагат и ваксина, която ще е еднократна, така,че ще наваксат. Вие нас гледайте все Русията гледате ама и по-малко заболели , по малко починали и болниците им болници а не като тука мизерия. Млъкнете поне за малко от срам за хората дето си отидоха заради нашата некадърност.

124

Анонимен

преди 2 години

И кой ви излъга, че някога са били първи?Първи се напънаха да си продават ваксината, ама ги порязаха, защото имаше разминаване в тестовете и в обявените резултати.Иначе самата ваксинация в Русия винаги си е вървяла бавно и е имало недостиг на ваксини, ако се вярва на руските форуми.

123

бар Наздраве

преди 2 години

До АнонименАма наистина ли се шегували в САЩ с белината ? Това кой ти го каза ? Сорос ? Лично? Пич, не знам как си с английския и дали интернет уменията ти са нещо повече от копи-пейст на инструкциите идващи от тролската ти агенция ... но ако случайно съм попаднал на интелигентен *** ще ти препоръчам да влезепш в сайта на United States Department of Health and Human Services и да потърсиш статистиката за отравяне с перилни препарати .... НАРАСНАЛИ СА 4 ПЪТИ след изказването на бай Дончо ...

122

Анонимен

преди 2 години

"""Не Русия, ами Европа нападна Русия, и европейците избиха над 25 милиона Руснаци.""" __________________________ Не "Европа нападна Русия", а национал-социалистите на Германия нападнаха социалистите на СССР въпреки, че точно тези две страни бяха съюзници съгласно подписания от тях Пакт за ненападение! Какво да кажем? Националисти и Социалисти в действие...

121

Гошо

преди 2 години

Така е защото след ваксинация антителата стават 0. Това е в Русия, у нас никой не казва истината.

120

Анонимен

преди 2 години

До Някой Ами, знам само, че в САЩ смъртни случаи заради шегата нямаше, докато в Русия не се шегуват: изтрепа си ги за норматив. Руската белина - най-добрата белина!

119

Ха ха

преди 2 години

Интересно ми е да чета как *** писали под статии за ваксинирането ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ и че никой не може да ги накара... и че ваксините убивали... и че "с тия ваксини искат да ни чипират"... и други подобни безумия СЕГА обвиняват руснаците че не искали да се ваксинират... и как путин щял да ги бил наказвал, забравяйки с едноклетъчните си мозъчета че у нас и в Европа вече са подготвили имунизационни паспорти, нещо като етикетче на ухото при офцете да различават ваксинираните от другите

118

Някой

преди 2 години

До Анонимен128Аха, голям смях ще да е паднало с тази шега!Пояснение:Постът ми беше ироничен.

117

Анонимен

преди 2 години

До Някой Точно руснаци се отровиха от белина наскоро. Това е разликата между САЩ и Русия: при едните се шегуват с пиенето на белина, другите я пият. :))))

116

Анонимен

преди 2 години

Следваща стъпка: Путин ще нареди ако искат руснаците да си купуват хляб да са ваксинирани.

115

Някой

преди 2 години

Брех, лоша работа. Какво ще ги правим тези руснаци - незнам. Че и белина отказват да пият... Чакаме още предложения от диванните политици.

114

Анонимен

преди 2 години

Това, че Русия ще изостане масивно с ваксинацията от нормалнните държави беше ясно на всички с поне малко акъл, защото беше очеизвадно, че руснаците освен пропаганда за нищо друго не стават. Стана както в ВСВ "Ние победихме". И те "победиха" но само в главите на Кремълските мафиоти.