12

Анонимен

преди 2 години

Ох котьооо, борба за голямата лапачка!

11

Анонимен

преди 2 години

КОМУНИЗМЪТ си дойде! Дойде си от града на името на нашия вожд и учител Димитър Благоев! Учеше ни социализъм, ама Гошо Тарабата и Тошо Правешки го надградиха в "комунизъм".Мун--чо Решетников ДОИЗГРАЖДА делото им за равенство и братство в мизерията - важна е само нашата ПРОПАГАНДА и вашите промити мозъчета!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 И как стана така, че вие от Благоевград Уж не бяхте "комунисти", пък вече пета година си избирате комунисти? Това не ви е заради Боко, защото правителството му отпуска средства най-вече заради непрокопсаници като вас, ама все Боко ви е виновен, нали?Мун..чо ще царува поне още десетина години - хайде да ви видим как заедно с НЕГО ще загробите и ще ЗАНУЛИТЕ до ниво 1944г. цял окръг.КОМУНИЗЪМ=ЕМИГРАЦИЯ.

9

Анонимен

преди 2 години

БЛАГОЕВГРАД ГЛЕДА С НАДЕЖДА КЪМ ВЕЛИКИЯ И ВЕЧЕН ГРАД НА МАКЕДОНИЯ...ПРЕКРАСНИЯТ СОЛУН!

8

Анонимен

преди 2 години

КОЙТО И ДА УПРАВЛЯВА БЛАГОЕВГРАД ВЕЧЕ Е ПО-БЕДЕН И ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ И ИЗОСТАНАЛИ ОБЩИНИ В РЕПУБЛИКАТА КАТО ВИДИН И СИЛИСТРА...ОТ УНИВЕРСИТЕТСКИ ГРАД В МОМЕНТА ГРАДЪТ Е СРАВНИМ С ЕЛХОВО И БОБОШЕВО ПО ДОХОДИ.И МАЛКОТО РАБОТЕЩИ БЛГОЕВГРАДЧАНИ ВЗЕМАТ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.БУЛГАРТАБАК ОТ БЛИЗО 10 ГОДИНИ ГО НЯМА И НАСЕЛЕНИЕТО НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТИ И СЕ ИЗНАСЯ ПАНИЧЕСКИ В ЧУЖБИНА.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "радев човек ще е - вече е избран и незнам защо са тия кандидати да се хвърля прах в очите на народа"ГРИПЛЬО-пропагандата тече вече пета година, затова и няма кой друг да е, а ПРАХЪТ в очите го хвърля именно ретро-съветската ПРОПАГАНДА на Грипльо Решетников.КОМУНИЗМЪТ си дойде благодарение на Грипен Кремълски - ураааа!

6

Анонимен

преди 2 години

мутрите се намърдаха във властта и се напълни с майски бръмбари

5

Анонимен

преди 2 години

До Словянин 2 "Важното е, че гербаджията няма да спечели." Точно така си е, само дето тъкмо чалго-юмручковците като тебе ще огладнеят бързо при коМУНЬОвския режим, а за разлика от трольо-муньовците като теб "гербаджията" отдавна си бачка и изкарва дори и твоите социални и пенсионни, и хич не му пука за съветските ти идеали за равенство в мизерията. Ти си избери СлаФчУ или Бойкикев - при всички случаи получаваш Мун..чо и мизерия, затова пък - още по-приказна ПРОПАГАНДА!

4

Анонимен

преди 2 години

радев човек ще е - вече е избран и незнам защо са тия кандидати да се хвърля прах в очите на народа

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1"ще спечели комуниста - вервайте ми." Прав си, ама като ВСИЧКИТЕ са комунисти, каквото и да правим, все ще я оплескаме.

2

Словянин

преди 2 години

Важното е, че гербаджията няма да спечели.

1

Анонимен

преди 2 години

ще спечели комуниста - вервайте ми