54

 престанете

преди 2 години

няма нови щамове до сега регистрирани на този вирус, има само варианти които не се различават значително от първоначалния щамспрете със заблудитепо принцип коронавирусите не генерират нови щамове, познатите ни до сега 4 вида от тях нямат нови щамове вече повече от 100 годинисамо грипните вируси генерират нови щамове на всеки 6-12 месеца поради изключително по простата си структура

53

Толкова ли сте

преди 2 години

некадърни, че само един Витанов се търси за анализи ипрогнози. Писна ми от него, ама други няма. Какво става с баба Мика - хайде ***, давай му документите да си взема парите и да се маха. Иначе ще пострада някоя друга като Кожухарова. Такъв шамар и отвъртя с това 130 пъти увеличение на смъртността, че няма по-накъде. Почвате да ме карата да мисля, че тоя наистина е от ранга на Мориарти и няма какво да се изправи насреща му.

52

Беновска пипа

преди 2 години

Щом винаги е представял оптимистични прогнози, значи неговите прогнози не са изчислявани с никакъв модел и нямат общо с реалността, а просто е изпълнявал политически поръчки!

51

11

преди 2 години

Този е математик, колкото аз съм шофьор на совалка.

50

Росен М.

преди 2 години

Ще е спокойно дотогава, докато тези , които "милеят" за нас не решат да ни разболяват отново...! Нали не мислите, че този вирус се разпространява от самосебе си? Нали не мислите, че и гриповете се разпространяват от самосебе си? Апоропо, тази година защо нямаше грип? Уплаши се от батко си КОВИД 19 ли?!? Пазете се, хора! За жалост други решават съдбата ни...

49

вет.д-р Г.Заров

преди 2 години

Сега остава и вирусолозите да подкарат теореми , аксиоми , да пропишат тежки математически трудове и тогава вече със сигурност ще цъфнем и ще вържем (кънките) , нали "професоре" ?! Браво ,ти си най-добрият математик сред вирусолозите и най-добрият вирусолог сред математиците !

48

1

преди 2 години

Тъжна гледка, всички тук коментиращи сте на хранилка БКП

47

шаранчо

преди 2 години

Друго твърдение на математика е : - Ако ядеш, няма да си гладен !!!

46

ИСТИНАТА

преди 2 години

И този е на НОЩ хранилката! Другите от НОЩ се изпокриха като им завъртяха кранчето от 35 000 лв заплати. Този или не е разбрал още, или се натиска за поне още една заплата...

45

елито

преди 2 години

Откога математиците станаха и разбирачи в тази област.Още малко и функцията на лекарите ще изземат.Че и постояно трябва да ни ги набиват в полезрението.

44

Анонимен

преди 2 години

Пак ли това пиянде? Витанов, мястото ти е пред кварталната бакалия на кенче евтина биричка, много феньове ще събереш там. И мноо ща уважават!

43

Анонимен

преди 2 години

Математик говори за вируси, боксьор, мма, и чалгар стават политици.

42

L.

преди 2 години

Математиката вече в броене на бацили ли се заключава?

41

az

преди 2 години

Този не разправяше ли преди месец как заради събиранията покрай Великден много ще се мре?

40

Mesten

преди 2 години

COVID-19 вече не ни мъчи за разлика от безполезния НОЩ и придатъците му

39

Драги математико,

преди 2 години

Де се вреш, на всяко гърне мерудия?Те новите щамПове могат да си се появявят и от нашенска порода, на родна земя, тъй да се каже.На вирусите това им е "чарът" - да мутират и да се щамПосват. Гледай си теоремите и пресмятай кинтите дето изкара покрай ковида. Нищо чудно и "нАучен" труд да напишеш по темата. Има математически модели в тази област, ама те се правят от биолози/биоинформатици.Ако не беше тая гадинка - никой нямаше да те знае кой си и какъв си.

38

Warnigs red killers

преди 2 години

"Засечено е ново обемно проникващо оръжие увреждащо в Момента Лондон.терористи калибрират новите 5 G digital holographic weapons за по мръсни ексмерименти"..Подават отчаяно региона ..Иначе провеждащи терора с Covid generators са ужасени от огромния брой хора поразени с ваксини и с red killer nano mutants..вижте жертви с поразена кръв

37

Анонимен

преди 2 години

Да се не притеснява: и ще си внесем, и няма да спазваме. Защото някак си отвътре си ни иде...

36

Леша

преди 2 години

Пълна гавра. Обидно е, че тези са още живи и на свобода.

35

Доктор Вирусолог

преди 2 години

Явно професоре Витан Муунчов не е разбрал, че има сезони и сезонен ефект при разпространението на вирусни и инфекциозни болести. За лятото всеки знае дори и неспециалистите. Витанов е преоткрил топлата вода и колелото за летния сезон и малко да си добави свои измишльотини, за да оправдае парите, които взима и за които се кълне че не получава.