17

Браво , Кадиев....

преди 2 години

То и мин. на финнансиите е от същия модел---СЪС ФИРМА В АНГЛИЯ , ФАЛИРАЛА ПОРАДИ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ И НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ!...Искайте му дипломата от Харвард , за ПО-ГОЛЯМА ДОСТОВЕРНОСТ И ПРОВЕРЕТЕ , ДАЛИ НЕ ЗАКУПЕНА ОТ ЧЕРНИЯ ПАЗАР.

16

Наблюдател

преди 2 години

Кадиев е единствения свесен сред шумкарите ! Очаквам в най-близко време да го напъдят пак. Защото, въпреки че е комунист, често казва нещата такива каквито са. И затова червената хунта от време на време го анатемосва.

15

СпецоФ

преди 2 години

Дори и да ме изгоните, аз вече съм копирал и изпратил информацията на шефа в дОбай.

14

Анонимен

преди 2 години

бандата на радев се разпада само за месец, оставка и в затвора радев, слави, дб и другите крадци!

13

Ставри

преди 2 години

Не само Спецов не е подходящ за министър, ами оня с ковчези те и бесилки те, той какъв министър е? Докъде я докараме, зелени чорапи, ченгета, черепи, хора с малки мо.зъ.че.та, на които има една гънка колкото да пазят равновесие да решават съдбините на България.

12

Слепи ли сте

преди 2 години

Кадиев налива в мелницата на Борисов по заръка на Корнелия Нинова.

11

Анонимен

преди 2 години

До ПредприемачНе разбра ли, че не са компютри, а компоти? 5 милиарда за три години. Другите до 10 са наказателни ливи. И се ОТПИСВАТ заради изтекла ДЕСЕТГОДИШНА давност. Ревизионните актове са влезли в сила 2007-2010г. Ревизирани са периоди 2001-2007-***. ГЕРБ е от 2009-та. И нищо извънредно, ако се върнем години назад по колко са отписвани за съжаление. По толкова средногодишно се отписват.

10

Така де

преди 2 години

Спецов е голем спец по измамите.

9

ФАКТ

преди 2 години

Всички назначени от жалкия фигурант са същите като шефа на НАП!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Кадиев винаги е обслужвал интересите на определени бизнес среди.Явно новият шеф на НАП им е духнал под опашките щом са го активирали този "политик".

7

Анонимен

преди 2 години

тая мутра ли ще управлява НАП - източил хазната за собствени облаги, типична мутра, че и по-нагъл от наглите

6

Майора

преди 2 години

И ти забрави как пт продажна на ток от фирмата на жена со спечели 13 млн. лв., а сега ми говориш за ред и справедливост.Не може начело на коалицията да е уволнена за корупция и партия създала мутри и олигарси, фалирала 3 пъти държавата да иправлява!Ни калво да се прави , кпмунист от думи и дела разбира ли?

5

Анонимен

преди 2 години

тоя културиста са нагушил с кинти-източил държавната хазна и си продал фирмата със задълженията - типично за комунистите, а сега Радев му дава власт да си заличи акитата, ама го пипнахааааааааа

4

Кой е Кадиев

преди 2 години

Кадиев се зарече да вкарва всеки бедняк в затвора който не си плаща сметките към Топлофикация!

3

Анонимен

преди 2 години

Данъчните били най-яката бухалка на ГЕРБавата власт. Но само данъчните ли са бухалка на властта? В по-голяма или по-малка степен не са ли бухалки и всички други контролни органи?

2

Анонимен

преди 2 години

Кадиев, не се закачай с Нацепената калинка...

1

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ. АКО ЧЕТЕШ ТОВА СИ МЪРТВЕЦ. ОТ ГЕРП ЩЕ ВИ НАМЕРИМ И ЩЕ ВИ НАПРАВИМ НА КАЙМА.