51

Анонимен

преди 3 години

Д-р Оскар е много добър лекар и смело изразява позицията си. Преди време обясни колко вредни са електронните устройства за зрението на децата, но кой да го чуе. Управляващите внедриха интерактивни дъски по училищата и усвоиха едни пари...

50

Mariq

преди 3 години

Всичките са за проверка и за опандизване на ръководствата им. Само ги инетересуват заплатите им и нищо друго . И хипократова клетва са давали - позор за тях и подигравка за данъкоплатеца !

49

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

До Малко реализъм!Супер е, че клиниката му е получила апаратура за милиони. Лошото е, че вероятно болницата е платила няколко пъти по-скъпо за същата апаратура. И е откраднала поне още толкова от всякакви схемички и точенен на здравната каса. Това е проблема и Костя Ботокса е символа на всичко гнило в здравеопазването ни.

48

Ботокса

преди 3 години

Да не остане по-назад,щом има къщи за тъщи,сега и кетъринг за тъщи.Че е явен конфликт на интереси,няма значение.Гешев е над тия неща.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Не знам какво общо има Кадурина с офталмологията на Александровска. Тя е дерматолог и завладя дерматологията на ВМА. Иначе, че е псевдодоктор е истина.

46

До Българин отново

преди 3 години

Значи ,когато разкриваш далаверите на ГЕРБ,не трябва да си лекар на годината,нищо че си достоен?Типично герберска логика,само техните калинки заслужават .Е затова никой не ви харесва.

45

Когато

преди 3 години

Бездомникът Горанов беше министър на финансите,с пари от бюджета тихомълком покри 50млн.дълг на Правителствена болница.Явно и в Александровска някой е очаквал същото.

44

Българин отново

преди 3 години

Кои бяха другите кандидати за приза "Лекар на годината"? Нямаше ли между тях по-достойни от "избрания"?

43

факти

преди 3 години

Порових се в Търговски регистър, та ето факти и доказателства:До 2012г. болницата има натрупана загуба за предходни години - 29 249 хил.лв. или 29 милиона.Ангелов е шеф от 2013г2013- 4517 хил. лв загуба2014 - 2569 хил. лв загуба2015 - 4646 хил. лв загуба2016-4926 хил. лв загуба2017 - 6562 хил лв. загуба2018 - 6439 хил. лв загуба2019 - 6047 хил. лв загубаНатрупана загуба вече 59257 х.лв. или за 2020г тя става 65304 х.лв. загуба минали години. За 2020 няма данни още.

42

Знае се!

преди 3 години

Това е ГЕРБ-СДС! Сега вече в пълна светлина, след като със СДС приеха безусловно да бъдат правоприемник на началото на кражбите и разграбване на държавата, което беше в идеологията на СДС, за което СДС бяха изритани от властта през 1992г. Сега вече са напълно комплектовани като коалиция от партии на кражбите, разрухата, диктатурата и тотален разпад на държавността, с оформено като стока и продажбата на националните интереси! ГЕРБ-СДС -- изключителни вредни антибългарски партии!

41

Българин

преди 3 години

Оскар в ролята на Рашков в Александровската! Нямат спиране!

40

от Раднево

преди 3 години

Ами същото стана с болницата в Раднево. Откраднаха милиони под ръководството на местното ГЕРБ и сега болницата е във фалит и затворена-цяла община е без болница.Да крадеш от здравето на хората минава всяка наглост-гарантирано от ГЕРБ.Такова чудо не сме виждали- страшен ужас и беззаконие, мафиотски октопод

39

Анонимен

преди 3 години

Внимание!!! МНОГОниковият трольо е на амбразурата - смях и бабабикянщина, не му се впрягайте - просто зарежете този КОМУНЬОсайт!

38

Мартин

преди 3 години

Какво лицемерие!

37

Малко реализъм!

преди 3 години

Никой не оспорва професионалните качествата на д-р Оскар, но някак не е честно клиниката, която ръководиш да е получила медицинска апаратура за милиони и ти да плюеш като за световно срещу хората, които също са допринесли за това!

36

Анонимен

преди 3 години

На всички е ясно, че в държавните болници се краде по много, а още повече след като и поне 30% отива в шкафчето на вожда.. Единствения проблем на този човек, който ми изглежда искрен е, че все пак се е оставил да го убедят да подпише въпросните документи. Трябвало е да реагира преди да ги подпише. Сега малко е след дъжд качулка, както казват хората

35

Анонимен

преди 3 години

В благи отношения с псевдо-докторицата Кадурина, която завладя офталмологиията в двора на болницата с помощта на обозепочившия комунист д-р Тонин и за сметка на Александровска получи милиони, с които ЗАХРАНИ синчето си НИКИ - "виден талант" в мутро-киното?Защо не си търсите парите в МУТРО-КОМУНИСТИТЕ?

34

Пишете глупости!

преди 3 години

Александровска болница е на ниво по отношение на лекари, апаратура и битови условия! Просто някои хора по политически причини и земетресение ще предизвикат само да дойдат техните на власт и парите да са в техните ръце!

33

Анонимен

преди 3 години

В България се строяха държавни болници ама без апаратура за обслужване на болните сега болниците са оборудвани със всякаква апаратура не може да нямат дългове след като всичко е вносно къде са 1,5 млрд които бяха взети от НЗОК

32

Анонимен

преди 3 години

Ангелов бил сключил договор с фирма на негов воднина за доставка на храна за болницата.Онтосно призива за доказателства, това е работа на прокуратурата, но както знаем Гешев не проверява ОПГерб.