18

Анонимен

преди 2 години

,хаха, едно време всяко дете, ако не е имало, е можело да си направи хвърчило при нужда и да защити въздушното пространство на страната, а сега дори не знаят какво е това хвърчило, а самолетите са виртуални, та приноса ни е смеене хахахаха

17

Анонимен

преди 2 години

До Кем трейлс"От както сме в НАТО и ЕС ни тровят с кем трейлиКато русофилските партии вземем властта..." ____________________________. То вие русофилите ни облъчвахте с радиация от Чернобил, която още е в земята ни....за стотици години още!!! Че и ни лъжехте, да не разберем!!! Ама сега други били виновни...

16

мишо бирочето

преди 2 години

за родину.... ползите ни от нато какви са? за един приятел питам.

15

В денят на Ботев

преди 2 години

и загиналите за свободата на България ни "зарадваха" с новината, че у нас ще се дислоцират за постоянно чужди бойни самолети. Срамота! Чужди войници тия дни нападнаха граждански обект и си позволиха да насочат заредени оръжия срещу цивилни невъоръжени граждани! Столтенберг вчера се изпляска, че за да се развивали трябвало да се инвестира. По нашенски това ще рече: "АКЪЛ НЕ ЩА, ПАРИ МИ ДАЙ". Т.е. на 14-ти юни ще ни натискат да им платим още грешни народни пари. ТОВА НЕ ТРАБВА ДА СЕ ДОПУСКА!

14

ТУРСКИ САМОЛЕТИ

преди 2 години

ще ни пазят от ОСВОБОДИТЕЛИТЕ. Внимайте какво подписвате, че после да няма НАРОДЕН СЪД 2

13

Патриота

преди 2 години

От както сме в НАТО и ЕС толкова ни пазят ,че НЕБЕТО ни е пълно с МАНА НЕБЕСНА (ХИМИЧЕСКИ СЛЕДИ/ХИМИЧЕСКИ КОКТЕЙЛИ) . От както сме в НАТО и ЕС толкова е хубаво ,че храните ни са пълни с ГМО , зеленчуците и плодовете с ПЕСТИЦИДИ , ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СМОГ и т.н. !!!

12

Европеец

преди 2 години

Този 145 милионен народ разполага с най-голямата територия в света но все някога нашите западни технологии ще ни позволят да неутрализираме руското ядрено оръжие и тогава ще бъде другояче. Тогава на руското народче ще остане това което му се полага спрямо числеността - територия с размерите на Полша. А останалата територия ще се подели справедливо по братски между другите цивилизовани демократични страни.

11

Европеец

преди 2 години

Това е добре, трябва постоянно да се оказва натикс и да се дразби Русия, да бъде винаги заета и да отслабва.

10

до баба мара

преди 2 години

За банани и да можеме да бегаме на запад.

9

баба мара

преди 2 години

престанете с тези глупости каква отбрана защо зорлем се бутаме между шамаритение сме в нато и ес без референдум така че не ме интересуват техните учения азмишена на руските ракети не желая да ставам на мен русия не ми е враг това не голи разбрахте вече учения само в прериите там прескачаите оградите на ранчотос кравите тука на балканите около русия не

8

АРЕСТ ЗА НАТО ЛИДЕРИ

преди 2 години

Срочно тестове за спец нaркотици у лидерите на NATO . напомнят се терористи и диверсанти окупираха нагло Украйна 2014 и подпалиха Сирия,Либия,Йемен с помоща на престъпници живеещи в някой държави активни членки на НАТО.В Братска Украйна са отровени десетки милиони наши братя вкл с спи активни зомби нарко съставки подавани чрез шоколади ,бонбони,зомби пиво ..Подставени на власт в Окупирания КИЕв убиха десетки хиляди братушки в Донбас вкл с самолети и ракети.

7

4epa

преди 2 години

СЪС ГРИПЕНИТЕ НА РАДЕВ !!!!!!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

С тези няколко милиарда похарчени за самолети, курвети и т.н. България можеше да стане лидер в НАТО в областта на киберотбраната. Най-добрите български ИТ специалисти трябваше да бъдат наемани в българската армия със заплати почващи от 20.000 лева на месец. Отбраната през 21ви век е в интернет. Хайде цъкайте минуси и се карайте дали Су или Ф е по-як.

5

Сатира

преди 2 години

Хаха "Руска активност" в Черно море.А тя Американската активност не е спирала във всяко едно море. Най-големия световен агресор си остава САЩ. Първо създават заплаха на малки и незначителни държавици като нашата. А след това им предлагат сигурност, продавайки скъпите си оръжия.

4

Krom

преди 2 години

А нашите западни партньори много ни харесват, но не са изпълнени с доверие към нас. Защо ли? Поне за мен е "непонятно". Особено като гледам какво става в последно време? Кой би искал да даде технологии на зле пребоядисани комунисти? Та така. Формално сме в НАТО, реално сме смехотворни. Бойната "мощ" на армията ни е направо гротеска. Въоръжение - съветско - над 40 годишно. Желание голямо - възможности - никакви. Такива работи.

3

Mydyr neutralitet

преди 2 години

Schveirariq ne sa glupavi da znaete.

2

CHestit prinos

преди 2 години

Schte se biqt na naschte iztochni teritoriii zapadyt ne iska front i razruxa axmaci takiva sme iztoka.

1

Krom

преди 2 години

А то една въздушна "мощ", трудно е за описване Близо десет "Месершмита" и два годни за полет полу разпадащи се Миг 29! Както и още сили обаче някой друг ден. За тях сега се "прави" производствената линия.