64

запознат

преди 2 години

До Ели, Що не си гледаш роклите и гримчетата, ами се изказваш за неща от които си нямаш никаква представа?Гербаджийчета, малко ви остана! Президента е човека от народа, народа е с него и вие се изприщвате от този факт! Генерал(истински генерал) Радев е политика с най- висок рейтинг в България днес и това е безспорен факт. Доказа и че по никакъв начин не може да го приобщават към БСП-то на бившата седесарка Нинова!

63

Ели

преди 2 години

Всички носят полза тук. Едни като добър пример, а други като лош. Просто Радев ще влезе в учибниците като разединител на България и лош пример за това какъв не трябва да бъде президента на България.

62

нека му напомним

преди 2 години

За Радев най-подходящо ще е да застане на колене пред народа и да измоли прошка за злодеянията извършени от него през този злощастен мандат.Ако наруша тази моя тържествена клетва и опозоря своята съвест, достойнство и войнска чест, нека ме постигне суровото наказание на закона и всеобщата омраза и презрение на всички българи по света.

61

Анонимен

преди 2 години

Мутрите беснеят, че и с пръст не могат да пипнат Радев, който не им се подчини, както направиха останалите, например в прокуратурата и съда

60

цитат от Ботев

преди 2 години

"Вярвам в единний комунистически ред на обществото, спасител на всички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свободи и равенство. И в светлий животворящ дух на разума, укрепляващ сърцата и душите на всички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция. Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото. Чакам събуждането на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят.

59

Бабикян

преди 2 години

Този селендур да си ходи на Славяанов Харманлиско

58

Пенсионер

преди 2 години

Що си мислиш, че имаме нужда от твоя завет. Не си достоен да се редиш до Ботев.

57

Ти си

преди 2 години

Анти-държавник, това ще остане след тебе !

56

Анонимен

преди 2 години

ПРАВ СИ РАДЕВ- ТИ И БЕРИЯ- КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА- А РЕЖИМА КОЙТО НАЛОЖИ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ Е ТОТАЛИТРЕН- ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТ...

55

Анонимен

преди 2 години

До Чужденеца - аве момче - объркал си ориентацията-тоя не е Президент - тоя е резидент и само петни Президентската институция

54

Чужденеца

преди 2 години

Много *** тука, още малко и Господаря ще се пресурка към затвора, тогава пак пишете срещу истинските българи нещастници. Президента е единственият политик който без страх казва истината публично, която всички знаем!

53

Анонимен

преди 2 години

В санаториума за психично болни Радев изнася предизборна реч. Свършва и всички пляскат във възторг "Защо не пляскаш"-пита Радев мъж от първия ред. Мъжът - "г-н Радев, аз съм чистач тук, не съм психично болен"

52

стамат

преди 2 години

попитали Радев - "Вие как кацнахте в Президентството", Радев - "Още се чудя - издигнаха ли ме, спуснаха ли ме"

51

българче

преди 2 години

абе , фигурант , кажи какво се договорихте с мюфтията .

50

Летец

преди 2 години

Радев кара курс за парашутисти.В самолета непрекъснато досажда на инструктора с *** въпроси. накрая пита: "Какво да правя ,ако парашута не се отвори?" Инструкторът,силно раздразнен от досадния Радев, троснал: " Ами, махаш с ръце". Всички скочили и самолета завил обратно към базата. По едно време се тропа на илюминатора отвън - Радев маха с ръце и пита инструктора:"А като ми се уморят ръцете ,какво да правя ?"

49

Факт

преди 2 години

Някой може ли да каже какви дела е свършил Фигуранта вече 5 г. ? И какъв завет ще остави след себе си ? Ние знаем - ще остави вонята на голямо *** , което ще трови атмосферата на България дълго време ! По-лошото е, че ще вкара България отново в клоаката на Русия !

48

гербер

преди 2 години

До 35. Уф, айде пак клетви и заклинания. Ама ти май си забравил кой спечели изборите на 4.4. и то убедително. С 840 000 гласа - какви 2 000, какви файтони бълнуваш, църввул.

47

Анонимен

преди 2 години

един ден Радев ще в учебниците на историята като разиденителя на нацията -човека който се опитваше да ни вкара под руско робство - Чебурашка НЕТ - върви си в Кремъл Фигуранте и си вземи и бръмбарите които назначи

46

Учител

преди 2 години

И без да ни казва някой отлично знаем какви са заслугите на Ботев и ПАДНАЛИТЕ за сво бодата на Отечеството - ПОКЛОН ! Но и прекрасно знаем кой е най-големият разединител и смутител на същия този народ - бъди сигурен,че и теб ще помним но САМО С ГНУСНИ И НЕДОСТОЙНИ ДЕЛА !!!

45

Стоян

преди 2 години

А ти ще оставиш черна страница в най-новата история на България.