37

do 39

преди 2 години

промит мозък, на калпавите програмисти все Русия им пречи.Уж западнала държава никакво образование пък гледай какви гении има ,списобни да разбият щатскитв мрежи.Къде ли са учили, Северна Кореа , Кирай или Московский государственой университет......????

36

Анонимен

преди 2 години

Вече загубих връзката, кой кого шпионира и кибер атака. Скандал Берлин-Вашингтон и САЩ-Русия. А пък Майк Помпео говори за тайни военни експерименти в Ухан. На мен ли ми се струва или политическият свят полудява!!!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Байдън сам си го натресе. След кибер нападението срещу Solar Wind, Байдън вместо да обвини истинския престъпник Русия заяви че това не е дело на държавата Русия а на банда престъпници от Русия. Това развърза ръцете на държавата Русия и тези киберпрестъпления станаха ежедневие. Никога не трябва да се постъпва мекушаво с Русия, защото това само я поощрява да се държи бандитски.

34

бандитска Русия

преди 2 години

Руските кибербандити са все същите служители на ГРУ, но вече е сменена тактиката. Сега ГРУ се представят като частна банда киберпрестъпници работещи за пари. Нападат се почти ежедневно американски фирми и се иска откуп за да си спасят бизнеса от огромни загуби. Не знам още колко Путин ще я кара с тая левашка тактика. Ще я кара докато не му избият зъбките със санкции.

33

Словянин

преди 2 години

100 % е вътрешноикономическа конкуренция. Иваче слънцето изгрява от Изток.

32

Блатная е зло

преди 2 години

Крайно време е Блaтная да бъде поставена на колене, нека тракат с лъжици по празни тенджери

31

Анонимен

преди 2 години

Русия е символ на пропаднала държава

30

Хахаха

преди 2 години

До АнонименНеук ***.... Съмнявам се дори че ти плащат като виждам глупостите които пишеш. Сигурно още те лъжат че спасяваш света от "комунистическа заплаха" с патриотичните си коментари... Безплатно... Браво на теб. Ама що само за пари пишеш? Да не си огладнял ?

29

Анонимен

преди 2 години

Другарите от Кремъл са я зякършили здраво с парите. Водят се завоевателни войни а пък пари няма. Преди 200 години това беше причината руската империя да продаде Аляска. Сега има къде по-големи възможности от продажбата на Камчатка например. Сега можеш като терористична държава да заработваш пари с киберрекет на американски фирми. Така става двуяка печалба, хем казваш че това не е Русия а банда рекетьори, хем Русия си прибира парите от рекета.

28

Анонимен

преди 2 години

"това обвинение идва точно след скандала с подслушването на влиятелни европейски политици"------------------------------------------------------------------------------------------------------- Има ли скандал с подслушването на влиятелните европейски политици? Няма. Еесовските "влиятелни" политици оглушително мълчат. Точно като онзи битият и ?бaният, който за нищо на света не си признавал.

27

Щерю

преди 2 години

Пак обичайните заподозрени...

26

Антиваксър до 28

преди 2 години

Не, става дума за "The Great Reset". През юли ще се тестват веригите за доставка на стоки срещу кибератаки. Както тестваха пандемията два месеца преди да я направят. Та отсега е ясно че киберсигурността куца, а Господарите имат решение на въпроса. И ще го въведат без никаква съпротива от страна на стадото.

25

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да те направи за смях по добре,отколкото ти самият да се направиш.И янките го доказват ежеминутно.

24

Само питам...

преди 2 години

Руски хакери... ирански хакери... корейски хакери ... все разни самоуки "майсторчета" от слаборазвити и западащи райони на света с едва работещи икономики и калпаво образование .... ЕВАВАТ МАМАТА НА ДЪРЖАВА С ОГРОМНА ИКОНОМИКА , БЕЗКРАЙНИ ФИНАНСОВИ И ИКОНОМИЧЕСКИ РЕСУРСИ И IT СПЕЦИАЛИСТИ ЗАВЪРШИЛИ ДЪ БЕСТ ОФ ДЪ БЕСТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ В ЦЕЛИЯ СВЯТ ..... Вервам... Дали пък не става въпрос за прикриване на финасови загуби на компаниите след пандемията ? Не че нещо ,за един познат фирмаджия питам.....

23

Тео

преди 2 години

Ами като IT са им умнички и ползват Win за всичко - така ще е! Съвсем друго е, ако системите им са авангардни и специално за тях. Тогава само такива с капацитет на тия, които разработиха stuxnet ще могат да ги ударят, а това не си струва усилията. Сега един дилетантски ранзъмуеър може да им разкаже играта! Нищо, щом са големички 500-600 биткойна и са отново в играта!

22

Ужас

преди 2 години

Чакайте бе сащ има 10 специални служби, следят, подслушват, отвличат, убиват, с огромен бюджет?! А с едни хакери не могат дасе справят, палячовци.

21

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, защо не погледнат първо ЦРУ

20

Цирк

преди 2 години

Вече не е и смешно дори, за всичко да обвиняват Русия, дори тези който го пишат и говорят него вярват но... всички хляб ядеме!

19

Анонимен

преди 2 години

Само САЩ може да вдига реномето на руснаците до небесата! В манията си да прикриват всяка издънка и да оправдаят липсващи пари и информация, все набеждават руснаците. А те и хабер си нямат как да ги хакнат тия системи! Само помислете, ако наистина руснаците са толкова велики, щяха ли американците непрекъснато да им слагат какви ли не ограничения?А и това обвинение идва точно след скандала с подслушването на влиятелни европейски политици. Чак пък толкова голямо съвпадение?!

18

Анонимен

преди 2 години

Вчера Бай Дън е преял боб с люти чушки и леко му се е разстроил стомаха.Подозират руските хакери и лично президента Путин,че са хакнали зеленчуковата градина на Белия дом и са увеличили лютивината на пипера.