27

Анонимен

преди 3 години

Статията, за пореден път, всъщност нищо не съдържа. Кош общи приказки.

26

Анонимен

преди 3 години

Тоа нищо не казА.

25

Някой

преди 3 години

Подслушван ли е телефонът Ви? Отговорът е ясен винаги. ДА! Подслушвачите са Майкрософт, Алфабет и Ейпъл. И Вие поне 100 пъти сте се съгласили с това. Какво още има да се проверява? Ако някой не е съгласен с мнението ми - да си прочете споразуменията с тези бандити и ще се убеди в това. И не си мислете например, че като изключите местоположението си телефонът непродължава да го изпраща. Или пък, че като изключите бисквитките на браузъра, той не ги записва.

24

Поп Грую

преди 3 години

$идни, в Русия съм, в Русия съм...

23

oтCиднейAв$тралия

преди 3 години

Експерта в статията греши че не можеш да разбереш дали те подслушват чрез фалшива клетка. Може по 2 начина, единия е с проверка през втори телефон. Явно каквато държавата такива и експертите и бисерите.А за другото, аз съм си отключил бутлоадера и съм инсталирал чист андрод опен сорс ЛинеагеОС имам пълен контрол върху всичко и съм роот който скривам за банковите приложения за да работят. Ама тия неща не са за агрономите тук.П.с. работя за австралйския говермент, секретни ИТ проекти интересни

22

Anonimen

преди 3 години

Вярно, че подслушването е навсякъде и си го знаем, но товарите ни го демонстрират чрез разни спадове.. Е тва е многото гадно. От БСП само ни подслушват.

21

Анонимен

преди 3 години

Ми да не е само пък тук. Четат ти какво си написал и ако не отговаря на желанията на шефа на сайта те трият като едното нищо. Всички сайтове са така. А иначе по конституция имаме свобода на словото. На думи.

20

SS

преди 3 години

Повечето смятат мобилния тел за голям приятел заради функциите и нета.Всъщност той ви е най големия враг. Чрез него могат да ви подслушват или следят навсякъде.И повярвайте всичко се следи и подслушва. Какво да направим за да не ни подслушват ли ? Не правете нищо ! Ставате оперативно интересен !

19

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тва Бау е много важен, эа да го подслушват на световно ниво от всички служби и агенции

18

Бау

преди 3 години

Още по въпросите, които ми зададе събеседникът познавам, чий човек е този. Винаги ми пращат някой случайно да ме срещне, пита и т.н. Не е вярно, че не разбирал някой си, че е подслушван. Изобщо не е вярно!! Всеки, с когото говоря е специално пратен, със специални въпроси. След първото изречение, не може да каже нищо. Не е инструктиран. Не може да поддържа разговор.

17

Бау

преди 3 години

Чудя се как да разбера кога телефонът ми не е подслушван. Това, че непрекъснато съм подслушван го знам. Моля тези, които ме подслушват да не ми го натрапват, аз знам, че постоянно ме подслушват и затова като имам да си върша моя лична работа, никога не нося телефон у себе си и се отдаличавам на голямо разстояние.

16

Бау

преди 3 години

Ох, това беше цензура, ама тя е следствието на подслушването и следенето.

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕвалата, един смислен комента след 19 безумни тъпотии. И аз много пъти съм се чудил.

14

Анонимен

преди 3 години

някой случайно да знае дали млечните жлези на водещата са истински?

13

Бау

преди 3 години

Когато пишем в този сайт, преди да вдигне някой поста си, го прочетат и ако не му хареса на Бо*ко го трият, или изобщо спират те да качваш постове. Това не се ли отнася към подслушването и следенето. Просто ти засичат устройството. Няма значение какво е_телефон, таблетки, компютър и т.н.

12

Мяу

преди 3 години

Оффф

11

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да слушат бе...Нямам какво да крия.Яд ме е, че клатикурци стават млади пенсионери с по 20 заплати от нашите данъци...Това четете ли го ве ушаци?!?

10

ШибиРиби

преди 3 години

бОли маКураДа питам службите дали *** слушат. Те тях си не знаят че мен ли хахаха

9

Анонимен

преди 3 години

Аз писах тука преди дни едни истини за служебното правителство и след половин час телефона ми смени фона си от тъмен фон стана чисто бял като на фабрични настройки. Някой следи и дебне. За това сега пиша от един компютър.

8

Анонимен

преди 3 години

Избирам един номер и ми се обаждат две жени, едната е българка, а другата не. Българката ми говори, че няма такъв номер. Не знам подслушва ли ме едната и дали нарочно казва, че няма такъв номер.Какво да правя?