19

баба мара

преди 2 години

бул в левски на 20 метра от кръстовището с гр игнатиев неделя 12 часаедна пица от 6 парчета 2 пил супи 1 л вода и две кафета 35 лева към 14 часанямаше свободна маса в двора какво искате от държавата помощ аз нали видадох помощ вие сте толкова нагли че повече няма да стъпим там

18

не разбрал

преди 2 години

Обаче в кабинета борисоff е имало логика, така ли?!

17

Сега сте против него

преди 2 години

А когато се караше с ГЕРБ го благославяхте!Това не се ли нарича двоен аршин, а?Когато е за нас е добър, когато има забележки към нас автоматично става лош герберист!?

16

Анонимен

преди 2 години

Изкараха алибегов да говори за логика. Типично за интелектуалното ниво на петата колона на брюксел - герб.

15

az

преди 2 години

от март месец заведенията бачкат на пълни обороти - какви помощи чака тая . Цените в заведенията са доста завишени , ддс-то им падна на 9% , а тоя помощи чака.

14

Ганьо ресторантьор

преди 2 години

Нормално е този да мрънка, нали преди няколко месеца лиза дупарата на Бойко

13

ЦК на ГЕРБ

преди 2 години

Каквото можахме-окрадохме !!! Венсеремос Ел Команданте Крадеца от Банкя !!!

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя Али бегащия много нагъл!Знае ли тоя нахал,че за дребните фирми,чийто бизнес също беше спрян от държавата, дето имат под 30 000лв годишен оборот,една стотинка не е дала държавата?А се плащат същите осигуровки и данъци като %!Всичко си плащат хората,а оня некадърник дето беше финансов министър Горанов ги нарече МАРГИНАЛИ!Все едно не плащат кредити,сметки и данъци и не се хранят!Една стотинка не даде това куче!Тоя Али-бегащия тръгнал да се оплаква,че му закъсняват помощите?!НАГЛЕЦ!!!!

11

Е тя

преди 2 години

Логиката е притежание на умните и точни хора !

10

Хаха

преди 2 години

До Патриот 3 Аз съм съгласен отивам на бригада, а ти изработваш заданието на немския ни клиент или плащаш неустойка от един милион евро за несвършена работа! За миналата година само нашата фирма е вкарала в България над 1 милион евро, а ти колко в пари вкара в страната! И отгоре на това ние се осигуряваме на реалните си заплати, а ти колко пари скри от данъци и осигуровки!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Защо данъкоплатеца да плаща за затворени бизнеси? Тези програми трябва незабавно да спрат, защото персонала със сигурност неполучава договорени пари.

8

До 8

преди 2 години

Ти колко си мислиш, че печели сервитьор, барман или готвач в чужбина? Ами навсякъде по света са нископлатени. Ако беше толкова добре платена работа, всички щяха да я работят.

7

Totenkopf

преди 2 години

лакей на боко, навремето такива, като него без излишни царемонии бяха пращани на барата на чукат камъни.

6

Анонимен

преди 2 години

в Германия подпомагат всеки вид бизнес на база ДЕКЛАРИРАНИТЕ и ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ от предходната година.аз не познавам ресторантьор в БГ. който да е плащал данъци и ДДС на реалните си обороти.

5

Ох пак ли алиБрегов

преди 2 години

Тоя две години ни занимава с мръсната си косица "****** хед енд шолдърс за него

4

Анонимен

преди 2 години

Хората чакат за пари,киро харварда ще преразглежда одобрена програма и ще спира плащания.То голяма работа,ама той не работи,а дипли какви мизерии да сътвори на ББР,така са му заръчали прокопиевци и костовисти,да ги издигне ,дано хората се излъжат,по точно да не се излъжат с лъжливите ДБ

3

Алибегов има 8 фирми

преди 2 години

-БОРО ТУР-ИНТЕР ГАЛАКСИ НЕТ ООД-РИКИ 06 ООД-Р.М. 2012 ЕООД-КВР-ИЗТОК ЕООД-Ригаст ЕООД-ХАЛФМУН БЪЛГАРИЯ ЕООД-РИКО 05 ЕООД За това реве. Алибегов е човека, който изкорени кестените на Витошка щото му пречели да разпъне шатра. Той е перманентно недоволен.Дори когато му даваха ревеше. Сега ще вие като вълк. Ама нека да го видите колко пари струва! Той е кумец на Сумиста.

2

АНТИМАФИЯ

преди 2 години

Когато комунистите им дадЪт пари аз ще кацна на Юпитер

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя чичка с мазни коси постоянно реве за пари. Ужас!