33

Анонимен

преди 3 години

До Че то е видно!И сега демокрацията е в ръцете на юриЗДа от Милиционерската школа - Симеоново, нали така? Бащата от Мирково - бивш КАТаджия, а синът - "Инструмент на Господ", нали така се окачестви Ив.Гешев? Б.Борисов и Цацаров ни го натресоха за главен прокурор, а сега всички ние страдаме... Няма да забравя думите на С.Ц. при избора на гл.прокурор: "Ако има втори път избори за главен прокурор, пак ще гласувам за Гешев с двете си ръце!"

32

1

преди 3 години

До Росен Плев президен!,според теб байдън харесва тиквата или деси плевнелиев,но дълбоко грешиш.А колкото до селските комунисти,твоя бойко е най-големия селски комунист,даже книжката червена,не е предал,на селския си партиен секретал.

31

Росен Плев президен!

преди 3 години

Без съмнение селските комунисти, чалгарите , турците /и турците в Турция/ и циг..аните пак ще изберат Фигуранта за президент, само че Джоузеф Байдън не харесва Фигуранта и няма да го допусне в Президентството. Запомнете това!

30

Нямали да се опомним

преди 3 години

ИТН = БСП = ДПС = ИМВ за съжаление и = ДБ. Ало, ужким десните, демократични хора осъзнайте се какво правите! Не съзнавате ли, че отиваме към червен режим!? Това ли искате!?

29

Че то е видно!

преди 3 години

В това няма никакво съмнение! Важно е да запазим вярата в демокрацията и твърдо даработим срещу установяване на еднолично, тоталитарно управление на червената, военна хунта!

28

Анонимен

преди 3 години

Че то Кубето си ги избра точно затова. А такива като тук коментиращият 35 потриват ръчички Не мога да разбера какво толкова ги радва. Че идва тяхното време? ха- ха! Ей хора вашето време никога няма да дойде защото се държите като пълни *** и не си давате сметка че ония ви използват само за да се докопат до властта а само тя дава възможност да се краде безнаказано. А тия си ги бива в това. И вие няма да се вредите на никого не му пука за вас. Ехидствайте сега ще плачете утре

27

Анонимен

преди 3 години

Че ако беше от герб за кой ще работи бря Ковачев духай супата

26

Да,

преди 3 години

До Знае се!Но са включени забравените вече престъпници от БСП! И какво излиза? Гласувахте за ИТН, а получавате БСП!

25

Ааааа,

преди 3 години

До Анонимен 35Какво започва? От чешмите да потече мед и масло ли? Не съм от герб, но ще видите светлото бъдеще на комунизма, когато врътнат кранчето от ЕС и започне очакване за финансиране от Русия! Та те тях си не могат да оправят, че на нас ще помагат!

24

Знае се!

преди 3 години

Андрюша, не служебния кабинет, а целия български народ работи за преизбирането на Радев! Не са включени престъпниците обединени като партия ГЕРБ-СДС, профсъюзите на джебчиите от трамваите, метрото и централна гара, които са под опеката на ГЕРБ-СДС, както и наркодилърите и контрабнадистите на трудов договор при Буци от Банкя!

23

На снимката

преди 3 години

Са наредени, само малка, но важна част... от марионетките на Фигуранта. Ядрото за оклеветяване на ГЕРБ и Бойко.

22

Анонимен

преди 3 години

А защо най-мръсния и долен сайт Dnes.bg нищичко не споменава за пускането от затвора на Сретан Йосич? Или и вие треперите от страх ,като вашият бос от Банкя?

21

ТОЗИ...

преди 3 години

ТОЗИ ГРОЗНИК НА СНИМКАТА МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ КАТО ЕВРОДЕПУТАТ - СЕГА РЕВЕ ЗА Б.Б. ЧЕ ПАРИТЕ МУ ЩЕ СПРАТ - ЗАЩО НЕ ГОВОРЕШЕ ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ПИСТОЛЕТА И ОЩЕ ХИЛЯДИ НЕЩА ПАК ЛИ ВИ ПЛАЩА ДА ХОДИТЕ ДА ЛАЕТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ САЙТОВЕ???????? ......

20

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта е ясно, че ще бъде преизбран, както е ясно, че в България г'лупаците са 2 пъти повече от нормалните хора. Последните избори го доказаха безапелационно... Срещу ГЕРБ... гласуваха близо 73%...

19

Анонимен

преди 3 години

Мисля , че - радев се справя чудесно и сьс сигурност ще бьде преизбран

18

Р.Радеф-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

17

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите вече имат и нощна смяна?!Много плява тъдява.

16

КНСБ

преди 3 години

Ето ги ПОСЛУШКОВЦИТЕ,които от първите си ВРЕМЕННИ минути безотказно работят за преизбирането на любимия си работодател да победи на изборите не как да е,а с 1,ооо на сто !Долнопробен кабинет от ... службогонци! А и те самите скоро ще бъдат... изгонени :)))

15

Тоя икономическия

преди 3 години

Гледа като че ли е видял вампир.

14

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство дойде на власт, за да може да фалшифицира изборите. ИТН, видяхте ли какво причинихте на България, като ви достраша да съставите правителство???Изигра ви Радев. С ваша помощ ще ни върнат обратно в соца.