27

1

преди 2 години

До карачанаков,***,ако войските бяха струпани,около България,бъди сигурен,че президента,не би мълчал,но твоя любим, бойко ,още мълчи,за инвазията в Чешнигирово.разбирам го не е премиер,но като лидер на партия-герб-комунисти,можеше,да каже нещо.

26

Христо Ботев

преди 2 години

РАДВАЙ СЕ ПОЕТЕ,Дойде свободата - няма ги потерите!Но си пази брадата от милиционерите!

25

Народе!!!

преди 2 години

До Христо Ботев - От Козлодуй до Околчица никой не му е отворил вратата си.....и никой не го е последвал....

24

Христо Ботев

преди 2 години

Още не се споменава за него тази сутрин!?!?

23

майка Турция

преди 2 години

До добре си бяхме - Те ни хранеха и бранеха 5 века. Биха се геройски с руските окупатори заради нас!

22

добре си бяхме

преди 2 години

-през турско... дом,земя,***,инвентар,църкви,читалища,оръжие, хаджилък.....Само руската пропаганда от платени историци може да твърди обратното.Историята се написва от победителите а точно обратното го казват победените!

21

Анонимен

преди 2 години

забрави да каже нещо за Възродителния процес!

20

Уво 2021

преди 2 години

Айде не остана. Още три месеца служба.

19

Анонимен

преди 2 години

Решетников му се е обаждал и му е дърпал ушите.

18

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта изглежда все едно е напълнил пaмперса...

17

Щерю

преди 2 години

Тия дни бетер комунизъм си ни тресе...

16

Анонимен

преди 2 години

Алоо мюфтията тури му един фес на тоя!Награда от ДПС!

15

1

преди 2 години

Емигрантите се назначават в администрацията, като единствените имащи ясна представа как трябва да изглежда работеща държавна администрация.Имаме електронно правителство.Спира да ни пука кой е на власт, защото вече имаме нормално работещи пазарна икономика и демокрация. :)

14

Анонимен

преди 2 години

Поне се видя,че ДПС и мюфтийството са едно цяло.Излязоха като въшки на челото.Президентът поздравява една пета колона на Р.Турция.

13

1

преди 2 години

Българските мюсулмани, наричани турци, спират да подкрепят корпорацията ДПС.Борисов става почетен председател на ГЕРБ и се опитва да дърпа конците на партията в стил Ахмед Доган.България си оправя отношенията с всичките си съседи, както Германия и Франция успяха.ИТ сектора става флагман на икономиката, със собствени проекти и с продуктови фирми.Аутсорсинга се мести в РС Македония и Албания. С него и ниските заплати.Образованието отговаря на нуждите на трудовия пазар.Емигрантите се връщат.

12

Анонимен

преди 2 години

Ще поздрави ,къде ше ходи ? И на главния равин Йоел Йифрах да поздрави че да не нападнат пак някой цех от армията на втората еврейска земя на запад отвъд океана .

11

1

преди 2 години

На парламентарните избори - ГЕРБ втора или трета политическа сила.На президентските избори - Румен Радев, втори мандат.ЕНП освиркани в ЕП.Мути Меркел - в старчески дом, да и лекуват треперещите ръце.Лаура Кьовеши - вкарва мутрите в затвора и огласява за какво ЕП, ЕК и ЕС са си затваряли очите в красивата ни родина.България - просперираща европейска държава, тип Гърция - био земеделие, лека промишленост, туризъм. Ре-индустриализацията, за съжаление е химера.Земеделска борса.

10

Анонимен

преди 2 години

Гaнчoвци ***, заслужавате си съдбата бе oтnaдъци!!! Пак си избрахте ци. гъ. ну турци да ви клaтят

9

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

А г-н Радев какво мисли за това, в Куранът сексът с деца е позволим? Няма да престана да се "фукам", че съм първият човек в Европа, който направи законен протест срещу мохамеданската педофилия. Нито Борисовци,нито Радевци ми протегнаха ръка в борбата срещу ислямската педофилия. Ще повторя. Мохамед е бил педофил. Същият е прототип на ислямското общество в света. Всеки прототип е критерий за следване. Следователно ислямът трябва да бъде забранен. Точка по въпроса.

8

Totenkopf

преди 2 години

Защо не са арестувани поповете хората на Боко? Църквата висшия и нисш клир са купени от него