23

111

преди 3 години

До НАП-разбойнициПак бъркаш НАП с общината!

22

111

преди 3 години

До тежко ти и горко!В НАП всички удостоверения и справки са безплатни. Не бъркайте НАП с общините и техните служби!

21

111

преди 3 години

До и през турскоДа. Имало е, както пише в учебниците по история, непосилния десятък. Т. е. 10%!!!На фона на сегашните удръжки от заплатите 10% са просто песен!

20

Анонимен

преди 3 години

Този господин не е в час. Има доста мощна група за източване на ДДС без участието на данъчни. И то от 2008-***. ГЕРБ е от есента на 2009-та!

19

Анонимен

преди 3 години

Този може ли да дрънка такива глупости не ми е ясно? Ама като се почва с политическа чистка може ли да се прави по - интелигентно?откъде идват парите за подпомагане в пандемията щом бюджетът е опоскан? и кой го казва това,*** бивши управляващи които пак драпат за властта? Не е ли отвратително това? И ги говори адвокат най - корумпираната част от съдебната система. Колко са му платили на тоя не знам. А да не говорим,че в такива моменти никога не виждам млад човек.

18

Джонсън

преди 3 години

До АнонименНАП са най- корумпирата ОПГ ГЕРБ, най -гадните защо така са си направили ДОПК ,че винаги могат да *** някой и витанги да спасят големите мошеници, те са по- гадни и престъпници от Митничарите. Този Спецов си е за затвора, няма да пипне корумпетата . Спецов бил добър с партнъорите от САЩ, той техните данъци ли събира, тези ни взиха за ***

17

Омерзен

преди 3 години

Кой пише законите и правилата ? Кой приема такива закони и правила ? Не е редовия Българин ! Членовете на народното събрание , които сляпо или лобистки приемат закони и правила , а после сме най бедни и най изостанали!

16

Мислещ

преди 3 години

"Бизнесът" с източване на милиарди годишно привлече като муха на лайн. дори и нейнотО Превъзходителство ХЕРОИНя Мустафа наскороС височайшата визира Тази хем обслужи имперските интереси - да прецени колко могат да ни смъкнат със следващия васален данък,хем си заплю някое тлъсто парче от споменатия "бизнес"сега й се е падало да се пооблажи за сметка на аборигените - ще подхвърли няколко мъниста, няколко стъкълца - участие в молитвени закуски, снимки с тоя-оня велможа във Вашингтон и гУтово

15

и през турско

преди 3 години

До данъци и такси!!!!!!-не е имало толкова данъци и такси както сега!

14

адвокатска колегия!

преди 3 години

Неизвестното в работата им е повече от известното...

13

данъци и такси!!!!!!

преди 3 години

Пенсиите и заплатите си остават същите! Пладнешки разбоъници под егидата на Герб!Не ще и сравнение с т.н. турско робство с многото данъци. Имало и по-лошо - БКП-ДС!

12

тежко ти и горко!

преди 3 години

Ако им попаднеш в ръцете на НАП!!! Цялата им работа е за пари и разни службички.За всяка справка и документ се заплаща скъпо - въведени са бързи и скъпи експресни!Когато всички данни могат да им се компютаризират всичко се прави ръчно на парче!Нововъведените нормативни документи за данъци и такси се плащат 5 години назад.Това са пладнешки разбойници!

11

НАП-разбойници

преди 3 години

Измислат се все по-нови и по-нови нормативни документи и със СТАРА ДАТА облагат!!!От 7 години не мога да си уредя наследството на дома. Постоянно ме връщат. Нови таксиПрепращат ме в легализирани фирми за попълване на неразбираеми документи за париНакрая ми затварят гишето и не искат да ме обслужат. МАФИЯ !!!

10

Анонимен

преди 3 години

После, пак Бойко е "виновен"... Естествено, че по цялата верига на НАП е възможно да има пробиви на чиновници на които се плаща за да се "спестят" някои разходи. Къде със заплахи...къде чрез корупция...

9

Не съм заразен

преди 3 години

няма престъпление без участието на адвокат

8

Анонимен

преди 3 години

затова ли сложиха културиста!

7

Anonimen

преди 3 години

Всички измами стават с помощта на адвокати. Може с НАП или други, но адвокатите са трайно присъстващи.

6

Анонимен

преди 3 години

Е нали за това сложиха културиста.

5

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами то няма и престъпление в което да не е замесен някой адвокат, ако не като пряк извършител то поне като защитник на правата и интересите на някой от престъпниците ... Адвокатите на мутрите са особено активни днес, служебното правителство на фигуранта и Сестрите галеви им дадоха картбланш да отправят обвиненията и издават присъдите си, само че не в съдебната зала а в полето на спекулациите и фалшивите новини наливайки вода в мелницата на Кремълската хунта ... !!!

4

Анонимен

преди 3 години

Сега започвам да разбирам защо Спецов е шеф на НАП. Той познава точните хора така известни като Сламени лица, на които прехвърли фалирата си фирма през 2016.