22

Euroslayer29

преди 2 години

До некакъв вуйче Ваньо!Скивай ся вуйче-първо на първо Мехмед Али Агджа беше в затвора"Асколи Пичино",но откъде да го знае умопомрачен като теб?!Второ на второ-никой не е "бил и дрогирал"агент "Крум" от ПГУ на ДС-този дезинформиращ слух бе пуснат от самите ДС-ри,бре!Трето на трето-агент"Крум" или Серьожка Антонов го ошашавиха самите ДС с психотропните таблетки-за да не се "пречупи"и направи самопризнания!Четвърто-убийците от ПГУ изпълняваха поръчка на другарите от ГРУ на Съветската армия на СССР.

21

Гневен

преди 2 години

До Анонимен За съжаление няма на какво да се радваме и в БЪЛГАРИЯ!Присъдите, които се издават на престъпници,убийци,изнасилвачи,крадци и разна друга *** са просто смехотворни!И това е така,защото законите се диктуват от едно задкулисие,което е претендент за световно господство!Разпоредено ни беше бързо да синхронизираме родното законодателство с европейското. Резултатите са налице :тотален разгул на престъпния крими контингент в РОДИНАТА ни!!!

20

Анонимен

преди 2 години

"После прие да сътрудничи на правосъдието и да свидетелства на многобройни процеси" - тоя е труп.

19

Това е

преди 2 години

До Анонимен Демократично правосъдие !

18

Анонимен

преди 2 години

Използването на смъртно наказание в Италия е забранено от 1889 г., с изключение на периода 19261947 г., обхващащ правилото на Фашизмът в Италия и ранното възстановяване на демокрацията. Като няма страх от бога за подобни недоразумения на природата и обществото е нужно само смъртно наказание или доживотен труд в някоя мина.

17

Анонимен

преди 2 години

Да си се оправя италианското общество.Правиха си гаври с трупа на Мусолини...

16

SS

преди 2 години

Джовани Фалконе макар и да е спял в казарма и да се е движел с въоръжен ескорт не е могъл да избегне гнева на мафията.Тя го уби.Как ли ? Заложи в една шахта близо тон тротил.Повече от сто метра пътна настилка е била разрушена а колата на Фалконе е прехвърлика 6 етажна сграда.

15

Анонимен

преди 2 години

Радев е спомогнал за освобождаването , че му бил нужен.

14

Анонимен

преди 2 години

Никой закон няма да е справедлив за мъчителното убийство на дете. Изверга заслужава много дълга и мъчителна смърт.

13

Новина

преди 2 години

Веднага след освобождаването си убиецът на Джовани Фалконе заявил , че започва подготовка за убийство на Лаура Кьовеши. Нямало да се успокои докато не ликвидира де що има прокурор. Фигурантът веднага влязъл във връзка с убиеца и се спазарил с него да ликвидира Гешев преди есента,когато ще е без имунитет.

12

Анонимен

преди 2 години

А , кавате , че в България нямало правосъдие . Радвай те се , че не сме Италия.

11

Вуйчо ВаньоА

преди 2 години

В същия затвор Ребибия е лежал али агджа дето стреля по папата и същия али от сивите вълци, дето обвини Сергей Антонов, че му е бил поръчител.Италианците така са го били, и дрогирали Антонов, че човека се е върнал тука като зомби.Да го ду хат жабарите ...

10

Обективно

преди 2 години

От статията НЕ се разбира на колко общо е бил осъден и колко предварително е бил освободен, слид като е излежал 25 години - от 1996 до 2021г. Би трабвало да е осъден на доживотен без право за предварително освобождаване, но май явно разчитат на приятелчетата му да го довършат!

9

Защо?

преди 2 години

Не знам били ли сте в Сицилия и знаете ли как е работата с Мафията там. Ами, същата e. Но с друго началство. Вече Велика сила дърпа конците.Никой няма да ви излъже с такси, сметка или каквото й да е друго. Туристите са на пиедестал. Внимавайте с хората с "извънсицилиански произход", които носят розови ранички на плажвете дори в Мазаро и Таормина. Това е еквивалента на стикерите през 90-те у нас. Розова раничка - не се пипа.Разкошна дестинация, разкошни хора. Това не е Италия. Препоръчвам ви.

8

АнонимеН

преди 2 години

УБИВАШ 20 ДУШИ В ЕС И СЛЕД 20 ГОДИНИ СИ НА СВОБОДА, ЧЕ И ТИ ПЛАЩАТ ОГРОМНА СУМА ЗА ЛОШИТЕ УСЛОВИЯ В ЗАТВОРА :D И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ СИ ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ ГИ УБИЛ ПРЕДУМИШЛЕНО :( ТЪЖНО

7

Анонимен

преди 2 години

Ако в Италия имаше смъртно наказание, сега този проблем нямаше да стои.

6

Анонимен

преди 2 години

Еййй падна Бойко и взеха да пускат разни мафиоти от затвора.....

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя го пишете бегал, щом е съдействал на властите. По-добре да си беше лежал на облекчен режим.

4

Анонимен

преди 2 години

И Сретан го пуснаха.....Баш навреме!

3

Анонимен

преди 2 години

Имал си е причините човекат