16

Анонимен

преди 2 години

Абе излъгаха хората, за да ги накарат безплатно да се подложат на експериментални медицински процедури и това е. Аз, ако се бях ваксинирал, поне щях да поискам малко пари за тая работа.

15

Анонимен

преди 2 години

СЕРТИФИКАТИТЕ СА ЗА-Д0КАЗВАНЕ ЧЕ СА ВИ БАЦНАЛИ.-А *** СЕ ПИТАМ ЗАЩ ВИ ИСКАТ ПДПИС-СЪГЛАСИЕТ ДА ВИ Б0ЦНАТ.

14

Анонимен

преди 2 години

овчезация, по сертификати и маски ще ги познаете и празен поглед

13

Zaky

преди 2 години

Ше ходиме до англия. Не сме се ваксаали. И кво сега ? Кога ше дават парите на нас меринжеите ?

12

Леша

преди 2 години

До 123Няма как да стане. Със спринцовката получаваш магнитни протеини, които се засичат от детектор. Забрави за пътувания, работа, магазини, банки ...Ако преминат границата от 50% инжектирани ще започнат репресиите срещу нормалните. Добре, че в България сме на 1% "ваксинирани"

11

Някой

преди 2 години

Стига с параноите?! Някой нещо ще ни вземе...света върви с 1000км в час ние още се чудим какво да правим. Аман

10

123

преди 2 години

Хайдееее, да ни е честит новия брутален фашизъм. Един от малкото случаи, в които се радвам, че в БГ всичко е за продан и тези сертификатчета само по сергиите на женския пазар няма да ги има. Заразиха ни, после преработиха продукта, за по- висока успеваемост и пак ни заразиха. После ни забраниха да работиме и ограничиха децата ни от училище. Сега стягат примката около непослушните овце, които избягват секирата. Ето това е истината. Единствената истина ..

9

Интернет Конспиратор

преди 2 години

чувствам се като Нострадамус предвидих бъдещето до най-малкият детайл, но това което предстои е страшното идва, до момента беше нищо!

8

Анонимен

преди 2 години

Голям бизнес се задава с тия сертификати. Някои ще ги търгуват много успешно. Абе от тоя вирус много народ прави луди ман"гизи. Едни треперят от страх, остават без работа , тичкат да се ваксинират с неизвестно какво, ама други точно сега праят милиарди и са много доволни.

7

Анонимен

преди 2 години

миналата година май казваха ,че няма да има задължителни ваксинации,няма да има ковид паспорти ,ковид сертификати ,уволнение от работа за неваксинирани ,забрана за пътувания без кюар кодове.Кво стана бе ,нали бяха конспирации тези работи.Бедна ви е фантазията какво още са ви приготвили Гейтс и другите сатанисти.

6

Toni

преди 2 години

Бесен съм .........На 4 имам предвидено пътуване в Италия и разчитах че със издадения ми сертификат за завършено ваксиниран с pfizer ще пътувам спокойно без да си правя пср тест...????Ще го кажа директно ..............За какъв К.Р ми трябваше тази цялата процедура като в момента аз мога само да си избърша Г.ЗА с този сертификатСъжалявам за цинизма....но съм без думи

5

въпрос

преди 2 години

дали Китайците или Руснаците ще са първите дето ще го хакнат и направят кеш от фаршиви сертификати?!

4

Не!

преди 2 години

Див медицински фашизъм. За послушните, които се обработят ваксинално има наградка, щ заразяват безпрепядствено :Д

3

Ваксинизация?

преди 2 години

Вашите "приноси" към българския език са неизчерпаемо забавление. Би трябвало да се срамувате от мърльовщината и неграмотността си, но да очаквам това от вас е прекалено наивно.

2

Анонимен

преди 2 години

Митичните руски хакери вече са го подкарали тоя портал...

1

Анонимен

преди 2 години

Чист ковидфашизъм къде остана свободното движение на хора.