9

АА

преди 2 години

До Свободен човекБългария отдавна не е на Българите. Всичко хотел, паркинг, чадър със шезлонг. У гръцко какви паркинги за каравани и кепери има...... ток вода, сметоизвозване ... за 5,6евра на ден!

8

Свободен човек

преди 2 години

Да сложат глоби + конфискация на оборудването за замърсяващите и да премахнат ограниченията. Толкова ли е сложно? В крайна сметка това е България на Българите. Или май е България на мутрите?

7

МОСВ

преди 2 години

Всички сте равни, но мутрите са по-равни. Затова - къмпингуването е забранено! Ощетява хотелиерите-мутри. Не може така! Ще си плащате на хотелите за да ползвате морето. Това е.

6

Анонимен

преди 2 години

Ей, ся предприемчивите държавни служители ше почнат сека нива от дедо му да става такова място... големо лапaне се чака...

5

Анонимен

преди 2 години

Такова обобщение като "кемпери, каравани и палатки" няма как да не е спорно, просто защото първите са МПС, вторите са свързани с МПС, а третите могат да бъдат от "гарсониера" до покривало за спален чувал. Не знам кой закон може да ми забрани пренощуването на открито със спален чувал в държавен имот без каквото и да е доказателство, че съм го увредил/замърсил. Някъде в конституцията пише ли, че нямам право да заспивам навън?

4

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Много благодаря за информацията,сигурно ще мина към края на месеца.Имам един приятел в Тънково,който има вила там и него ще вида.

3

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Гоше да ти го направят паламуда на керемида.Сега има сафрид и барбун-царска риба пресни.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР:Благодаря за информацията,сигурно ще дойда няколко дена да...подишам морски въздух и да опитам рибената чорбица и паламуда на скара.

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Паркинг "Северен" е безплатен и има кемпери от Зимата насам.Първа линия.Заповяядайте!