85

протестъри

преди 3 години

гласувайте за славчо чалгата, който ще продаде скъпо нашите гласове отново на комунистите. само бсп ще ни оправи, заедно с чалгата.

84

Анонимен

преди 3 години

Много ми опротивяха комунистите. Този Рашков е противняк от класа. Лъжци и долни манипулатори.

83

какво се чудим

преди 3 години

Радев държеше руско шпионско гнездо в президентството и сега няма чудно че състави правителство от руски хибридки и комунисти. Че били взели едва трето място на изборите -пука му .Той изпълнява каквото му е наредил генерала от КГБ Решетников

82

Ей

преди 3 години

Мек ере такова, бързо вън от министерството !!!

81

ББ

преди 3 години

Подкрепа г-н Рашков,разбира се,че платените ще ви плюят,кой рески агенти бре мекерета от гроб???оня пред пенсия и жена му...руските агенти са на високи държавнически постове,строят руски потоци с вашите данъци,разрушават армията ни от 12 години,съсипаха съдебната,нямаме полиция,плащат за цецомобили и си купуват къщи в барселона,пият си кафето с божков и го пришиват на радев...биков е усвоил пропагандата по гьобелс...обаче е забравил как свърши гьобелс!живеете ли добре след 12 г. гроб?

80

Анонимен

преди 3 години

Бойко р. Новата тиква ли е?

79

Анонимен

преди 3 години

Рашков комунистическото дс ченге го интересуват българските руски шпиони за да докладва на началниците си на изток.Това е нонсенс в държава член на ЕС и НАТО.Свидетели сме на болшевишки погром в угода на други държави,но не и на националната сигурност.Евтините български служители от МНО се продават като на пазара за пет пари,че какво национално достойнство,когато продължават да са снижени и употребени.РФ търси дестабилизация ,за нея е много добре с такива лили.*** като новия силовак

78

Анонимен

преди 3 години

Все едно виждам онзи лошия от междузвездни войни на дарт вейдър шефа онзи със качулката

77

Чети

преди 3 години

До az С назначаване на определени постове, достъп до класифицирана информация се следва по право.Поради тази причина не е необходимо изричното му разрешение!

76

Анонимен

преди 3 години

Ченгесарските номера на - герб трудно минават , мислят всички ни за глупавиКак точно си го представят бившият директор на - нац следственна служба . рьководител на бюрото по контрол на - спец разузнавателни средства да разгласява - класифицирана информация , сигурно вярват безусловно на казаното от - буцо.Ас сьм *** и вие сте прости затова се разбираме

75

МОЖЕ И ХИГИЕНИСТ

преди 3 години

Ако Бойко Борисов влезе в затвора, там ще работи като водопроводчик. Това коментира в ефира на 7/8 тв адв. Минчо Спасов. Защото съгласно указа на Тодор Живков за привеждане на школата в Симеоново към гражданските специалности, тези, които са учили Нордна милиция и Национална сигурност, им се приравнява Право. А тези, които са учили Пожарна безопасност им се приравнява ВиК водоснабдяване и канализация.

74

некой пита

преди 3 години

Защо не е съден и осъден за това... ами защото не е вярно и си е герберско активно мероприятие!!!

73

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Имал немал достъп Рашков е действащ министър с достъп до всичко, а тоя жмудльо е в киреча....

72

az

преди 3 години

До АнонименКак, за бога, човек с отнето рдки може да получи такъв пост?! Даже и хигиенист в МС не би трябвало да може да стане!

71

Анонимен

преди 3 години

На Рашков главата му е като врящ котел, където мозъкът работи с повишени обороти.Той ви открива грешките а вие се постарайте да се поучите от тях .

70

Рашков

преди 3 години

Няма съд ,няма прокуратура ,а следствието е мое!Тук и Кьовеши не върви,само Румбата и Хаджията,е малко и Майчето!

69

до разгласявал та

преди 3 години

просто нищо не е разгласявал, отнет му е достъпа поради липса на необходимост от такъв. Не е на такава длъжност.

68

Анонимен

преди 3 години

В коментар за оповестените от правителството нерегламентирани подслушвания, Биков поиска разсекретяване на доказателствата за това. И каза: "Топката е в тях. Те имат министър на вътрешните работи, министър-председател. Тези хора имат достъп до цялата информация. Доколкото знам Рашков няма достъп, защото няма достъп до класифицирана информация".Едва четири дни по-късно информацията за достъпа до класифицирана информация беше изнесена от Димитър Георгиев.

67

Анонимен

преди 3 години

Как ГЕРБ огласиха първи информацията.На този фон интерес буди един съществен нюанс в историята кой първи официално използва информацията, че разрешението за боравене с тайни на Рашков е отнето.Според всички медийни публикации това е бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев. Подобно твърдение не е вярно.Информацията за първи път беше съобщена в събота сутринта от бившия депутат от ГЕРБ Тома Биков на пресконференция в централата на партията.

66

Анонимен

преди 3 години

пускат ви журнналятаа угоднически информации непроверени извадени от контекста и лапнишараните се пънат ли пънат кой по знаещ. .....Нека кажат за какво е отнет допуска, загубен документ, разгласен документ, но кой и къде и на кого е разгласен. Иначе става като вече станалото модерно да те обвинят в нещо щото имали обосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ.....ако му е отнет наказателно трябва по ЗЗКИ да му е наложено и наказание от 500 до 10000 лева глоба. Такава няма,що ли....