108

98

преди 2 години

До ЛешаКакто човек може да избере да не се ваксинира, така може и да избере да се ваксинира. По никакъв начин това не дава право на теб и подкрепящите НЕваксинирането да заклемяват другите като "слабоумници, оптни мишки, самоубийци" и тн. А и не си ти последната инстанция която да дава квалификация какво е геноцит. Какво ти пука, че ще измрат "глупавите" които са се ваксинирали - даже още по-добре тогава в БГ ще остане само цвета на нацията от прогресивни и знаещи люде.

107

Анонимен

преди 2 години

С нетърпение чакаме изборите за да не ви виждаме противните лъжливи мутри

106

Сат Н

преди 2 години

Вярно е, че никой не те кара насила, но постоянното натякване от страна на длъжностните лица чрез медиите, е психологически тормоз. Трябва да се види дали лицето Кунчев не изпитва удоволствие от това, защото е възможно да е издухал някоя гарнитура к да го върши по садистични подбуди. Назначете му ЕЕГ, серия клизми и петорна психиатрична експертиза.

105

КУЦАРОВ

преди 2 години

САМО ДЕБНЕ ДА УВОЛЯНВА ЗАРАЗИЛ СЕ ОТ РАЖКОАЙДЕ СИКТИР

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117. Тотално не сте наясно какво значи "клинично изпитание". Докато не разберете какво значи това, но не през призмата на Вашите интерпретации, никога няма да разберете какво Ви се казва по отношение на ваксинацията срещу КОВИД-19.

103

98

преди 2 години

До до 109 от славянин. "Свободното" пътуване в ЕС не е изконно и неотменимо право. Вместо да повтаеяте едни мантри прочетете договорите на ЕС и ще го намерите написано черно на бяло кога и как това право може да бъде прекратено. Един от признаците на интелигентността е да можеш да отсееш факти от общи приказки. Отделно страни гранични до нас като Сърбия,Турция,Македония те не са ЕС и пак имат право да определят сами какъв им е достъпа до територията. Да не говорим за по-далечни държави

102

Сата НАТО

преди 2 години

2000 часа извънреден труд е интересна цифра. Особено като се кма пред вид, че годината има 52 х 5 = 250 работни дни, като извадиш първото тримесечие без ковид, остават грубо 190 дни , тоест грубо средно по 10 часа извънредно са работили всеки работен ден, извън нормалните 8 ч.... Не трябва да им се плаща и стотинка, докато не обяснят как са работили по 18 часа на ден

101

От 98

преди 2 години

До Анонимен 113. Прочети и ти 29 член на Конституцията преди да го цитираш къде попада ПСР-а. За пътването (което е всъщност целият проблем на всички) е свободно дотолкова доколкото всяка държава има правомощието да възстанови проверките и изискванията за влизане. Въвеждането на извънредно положение позволява на всяка страна членка да си ограничава достъпа до територията и както прецени. То и БГ като не е в Шенген подлежи на проверки все още така и така. А за моята интелегентност не я мисли

100

Леша

преди 2 години

До 98Значи, по отношение на инжектирането да си мълчим, защото е индивидуален избор - наблягате на индивидуалното, но по отношение на "опазване на общественото здраве" (което е най ссилния ви коз) трябва да сме колектив? Последно, индивидуалисти ли да сме или колективисти? Аз няма да си мълча и да гледам безучастно, докато някакви, които само се представят за българи (името не прави от наследствения *** и монарх роб българин) се опитват да провеждат геноцид над сънародниците ми. Ясно?!

99

до 109 от славянин

преди 2 години

Няма никакво значение коя държава ми изисква сертификат за ваксинация или негативен PCR-тест, това си е ограничаване на правата и свободите ми, особено в ''свободния за движение'' ес! Та коя организация с 5 букви ти е определяла IQ-то не е важно, важното е че писанията ти го определят!

98

От 98

преди 2 години

До Анонимен 106Никой не демонизира неваксинирането - това е демокрация където всеки може да избира какво да прави. И никъде не е казано, че неваксинираните застрашават ваксинираните. Но и никъде не е казано, че тези които са вакинираните са проблем за неваксинираните.

97

House M.D.

преди 2 години

Нийче, откога България се изписва с малка буква? Аню отново не каза какъв хонорар е взел от фармафиотите за да рекламира ваксините.

96

Анонимен

преди 2 години

Ало, и я със сертификата от МЕНСА, съмнявам се, че го имаш.ЕС е съюз, който се основава на свободно движение на стоки и хора, принудителния PCR тест също попада под чл29 защото е мед. манипулация. Опитът да иронизираш колегата славянин като го пращал да се оплаче от визите те прави с IQ на немска овчарка и това е комплимент за теб, няма да ти ибяснявам защо.

95

Анонимен

преди 2 години

До Оня отгоре гледаКакто ти се каза, преди да напишеш нещо си провери фактите. В сайта на МЗ има тая прословута декларация качена - хвани прочети какво пише и после говори, че освобождава от отоворност който и да е.

94

Анонимен

преди 2 години

До МдаПрепоръчвам им видеото "Забрана за живот" на доктор Пламен Пасков. Примерът, който съм дал с тяхна колежка е от там.

93

98

преди 2 години

До до 98 от славянинТи за моето IQ не се притеснявай. Припознато е от една органзиация с 5 букви. Какви свободи са ти взели с тоя сертификат - че не можеш да отидеш в друга държава ли защото за нищо друго не се ползва?Ми не са ти ги взели - имаш опцията и с ПСР да отидеш. И решението за ПСР е на държавата в която отиваш - та ако имаш възражения се обърни към която искаш държава. Пътьом и изсикването за виза оспори, че ти взимат свободите. А и в сумати държави има и други задължителни ваксини

92

Анонимен

преди 2 години

Ако тая кампания за ваксинация не е МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ - здраве му кажи!

91

Оня отгоре гледа

преди 2 години

Подписваме декларации, защото никое докторче не иска да носи наказателна отговорност за ВРЕДИТЕ от тези ваксини, както и за НЕЕФЕКТИВНОСТТА ИМ - много народ в последсвие се разболя и почина с Ковид.Унизително било, видиш ли, толкова малко да са ваксинираните, а не е ли унизително здравен работник от първа линия с десетилетия стаж, осакатен от "ваксината" и развил множествена склероза, държавата да му обръща гръб?!Докторчета и журналистчета, колелото се върти, днеска сте здрави, утре кой знае.

90

Анонимен

преди 2 години

При положение, че е доброволна, отказът от ваксина не би трябвало да се демонизира. А всички са впрегнати да правят точно това и колкото и да води да излагам, реакцията е една и съща- пий си хапчетата, неграмотен антиваксър, конспиратор и прочие. И все пак не разбирам как неваксинираните заплашват здравето на ваксинираните?

89

до 98 от славянин

преди 2 години

Самите сертификати са дискриминационни т. е. отнемат ти не само права, а и свободи, а не ти е ясно, защото IQ-то ти е като на ***!