24

анонимен

преди 2 години

Никой не трябва да има повече от две, защото ще затриете планетата, егоисти! Сега да не ви е едно време, дето на десет г. че и под десет са ги мятали по нивите? Я сметнете какво учене, какви изисквания до небесата и каква върла конкуренция ги чака? Запомнете, че човечеството никога не е бивало застрашено от намалена раждаемост, а от катаклизми, войни и пр.

23

А Нещо

преди 2 години

Крета и Брюксел да Кажат за Глобалното Затопляне и рисковете за Планетата при 3-то дете във всяко Китайско Семейство?! Или те имат право да се Плодят, но Европейците - Нямат?!!

22

до 30

преди 2 години

а у Эврапэйскый Союз, дори и разрешение не ти трябва, защото си във финансово робство и не може и 1 дете да си позволиш! така, че дефакто и деюре ти е забранено да имаш деца!!

21

\zczvxzv

преди 2 години

Ей това е демокрация, трябва ти разрешение за да имаш дете. Що не кажат какво са вършили с децата родени без разрешение - сега май само глобяват родителите.

20

Муахаха

преди 2 години

Китайките ще погубят Расата им, като чета тръгнали са по пътя на белите жени, явно комунизъмът и феминизъмът, навякъде вървят ръка за ръка!

19

до 27

преди 2 години

набито око и опит!

18

пенсионер

преди 2 години

Китайката на снимката е страхотна, в 70-те си мога да й направя и 2-ро и 3-то комунистче!

17

Не знам що

преди 2 години

мислят, ама изгледайте, има един филм в тубето - за най - големия китайски завод (а и в света) за битова техника. Хора, робите в древен Рим пасти да ядат.. Някакво подобие на манифактура от късното средновековие, със смартфони и интернет. Видеото е силно препоръчително за русофили, прехласващи се по китайския модел.

16

Анонимен

преди 2 години

"Какво мислят китайските двойки" - ами каквото им каже партията, това мислят. Който е живял в Китай поне малко, знае какво им се случва на мислещите.

15

Анонимен

преди 2 години

"Китайските двойки, особено жените, са по-малко склонни да раждат в наши дни."Щото мъжете пък са се залетели да раждат, разбираш ли....Оправете си изречението, че звучи комично. Така е като превеждате неграмотно и не влагате мисъл....*** кадърни.

14

Резидент Радев

преди 2 години

До Анонимен 14А аз искам хеликоптер, ама няма. А пък Слаги, да не казвам какво точно ще ми глътне...

13

Резидент Радев

преди 2 години

До ХммДругарят Мечо Пух има други планове за теб! ;-)Усещам, че след като позволят и 4 деца и пак няма желаещи да раждат, просто ще задължат всички да имат по 3 и драмата ще приключи...

12

До Totenkopf

преди 2 години

Самата "топ журналистка" е списвала публикацията. Затова е пълно с бисери повече от друг път. Няма спасение от това чудо на перото. Има си характерен "стил" - дълга статия с много болд шрифт и липса на връзка между него и следващите абзаци. Отсъствието на смисъл вероятно се дължи на трудности с превода от чужд език, а неграмотността е потресаваща.

11

До 13:

преди 2 години

Ти си тотално неграмотен човек, имаш огромни проблеми да се изразяваш с логична мисъл и преобладаващо причинно-следствени връзки.

10

Анонимен

преди 2 години

Радев искаме безплатни лекарства за децата и Пенсионерите.Славчо те чака да те Глътне

9

За 11

преди 2 години

В сравнение с Китай е.И моето момче тия хора избягаха 90тв години.Защото се уплашиха че комунизма се връща.Защото пожалихме другарите,вместо да ги изправим до стената.И какво ни е лошото?Гладни сме може би? Затворници в държавата си??

8

Анонимен

преди 2 години

КОЙ ГИ ПИТА КИТАЙЦИТЕ КАКВО МИСЛЯТ БЕ!МОЛЧАТЬ, НЕ РОЗСУЖДАТЬ!РАВНИС МИРНО!ДОГОДИНА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ПО 4 ДЕЦА! ИЗПЪЛНЯВАЙ!ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЙ!ДЕТО РУБЛАДЖИИТЕ НИ ГО РЕКЛАМИРАТ И НИ ГО ПРИПОМНЯТ ПОСТОЯННО!НА ОРУЕЛ МУ Е БИЛА БЕДНА ФАНТАЗИЯТА!

7

ИСТИНАТА

преди 2 години

Китайските двойки, особено жените, са по-малко склонни да раждат в наши дни! Алооо, Нелооо, връщай се да повтаряш пети клас!

6

Totenkopf

преди 2 години

Хахаха страхотна тема, статия и въпрос само заглавието ви прочетох ама това ще е най голямата шашкъния, която ще публикувате днес, освен ако не се включи топ "журналистката" ви ***.. пръснах се от смех, най малоyмната медия в БГ сте, ама какво да правиш трябва да перете пари на балалайките

5

По-добре

преди 2 години

Да попитат китайците Какво мислят за борбата на комунистическата партия там че е осигурила най-накрая месечен доход от 100 лв.Съвсем неслучайно имигрират толкова много китайци.Да им се чудиш защо бягат от хубавия живот.