39

Анонимен

преди 2 години

тоя що реве, че изритаха неговите другарчета ли? Уж кабинета лош ама обикаля по телевизиите и никой не го е спрял,а мен ме спират от обикновен форум да си кажа мнението. Всички, които хвалим Президента Радев ни изритаха и останаха само плювачите, нещо да каже тоя *** за герберската цензура. Затова сега ще отида да гласувам та дано ме чуят.

38

Анонимен

преди 2 години

В много правилна посока върви служебния кабинет, а това че на вас не ви изнася е друг въпрос.

37

Анонимен

преди 2 години

поредните окичени с титли патерици на властта, бай тошо така си имаше натегачи поети, артисти и писатели, а Тулупа се обгради с такива агенциики,социолози, политолози и все подобна прислуга. Те зат'ва сме на това дередже. Всички виждат как с тоя послушен прокурор не можеш да разследваш нищо в тази държава,което е герб. Останалите може - това Президент, всички анти-герб - да не ги изреждам - всичко е на мушката на прокурора.А той недосегаем! Ей това е герберизъм в чист вид.

36

Ха-ха-ха...

преди 2 години

Много професор, много доцент... Всичкото мързеливо се окичи с титли зад които няма дори въздух под налягане. Само гола вода и кал по гърба...

35

Анонимен

преди 2 години

Както върви скоро и академик ще стане това ле ке.

34

Анонимен

преди 2 години

Рашкото ще излезе баш шпионката на Раша.Рови в СРС-та да не би да са го прихвали и набързо уволни хора които си вършат работата.То бива ***,но е унизителна гледка!Работи и за Черепа,че за обвиненията е "виновен" главния прокурор,нищо,че едното е за "диверсия" със срс-та.Другите и те "невинни"- Баневи,Бобокови,Арабаджиеви и т.н.!Време е да"спре"този"произвол",промени Конституцията и ох мечта,гл.прокурор подчинен на министър и уволняван когато е неудобен.И Славуцата работи за тия,не е читав

33

sd

преди 2 години

Защо не коментират документа изнесен днес от Гамизов??????

32

sd

преди 2 години

Този х-улиган кога стана професор??? С такива ''професори'' СУ го нямав челните 1000 университета в света.....

31

Анонимен

преди 2 години

Професора казва всичко, което вижда и всеки нормален човек...а именно реваншизъма и арогантността на Фигуранта и марионетките му...

30

Анонимен

преди 2 години

прави са, хунтата на радев и слави се срине държава бизнес туризъм, здравеопазване, всичко. и други са крали но руското пилотче радев и чалгарчето надминаха всички.

29

Ех, Стойчев!

преди 2 години

То пък щото доверието в Гл. прокурор и в съдебната система чак сега се срина, заради тия еднодневки! Това си е хроничен проблем и Стойчев се изявява като мисирка / чакал / скункс или не знам вече коя поредна порода подлизурко на ББ.

28

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

27

Жоро

преди 2 години

Кухните фенове на Смрадев са невнятни, набий си го в главата :Ченгетата от ДС работят директно за Москва, като изпълняват нареждания, а Смрадев го назначиха Ченгетата. За кого работят германците, като имат 2 тръби директно от Русия

26

До 33

преди 2 години

Газопровода е важен и е български,а не е руски на изплащане във бъдещето спекулативно,както беше!Включва се и азерски газ,плюс интерконектор с Гърция на конкурентни цени.Ти Баце къде ги търсиш ***?

25

Диди

преди 2 години

Умственото безсилие води до физическо насилие.Аз определено не харесвам Нинова, но доколкото за нея е важно политическото и оцеляване, смятам че и тя не би си позволила да подкрепи Радев за президент.Просто България сега е на вододел и от следващите два три месеца зависи съществуването на България. Защото младите ще си вземат бохчичката и ще потърсят по-зелени поляни. А с един милион китайци с които щяха да ни заместват 1990 г, те ще дойдат, но ще си организират собствено управление.

24

Анонимен

преди 2 години

Краденето на шайката спира. Мъката е потресаваща.

23

Анонимен

преди 2 години

Най-руският човек в България е Тиквата! Единствен той построи газопровод на Путин за над 3 млрд.с парите на българските данъкоплатци!

22

Жоро

преди 2 години

Жалки те фенове на Смрадев и Осрашков са completely delusional, сигурно ше разберат

21

Анонимен

преди 2 години

Рашков е трагична креатура на старите служби.И след 30 г. не е мръднал,като че сме в началото на 90- те и работи за СССР както е научен.Публично показа,кое е най важно, руските шпиони бълг.граждани,та уволни хора награждавани от партньорски служби,но за него да уронвали "престижа.Човека си е работил за Раша като съветски гражданин,не за бг и държавния суверенитет и жалкото е ,че нашите се продават евтино,какъв суверенит,тия ни готвят октомврийска революция и не забелязват колко са ***!

20

Анонимен

преди 2 години

Хей, гербави престъпници, това е само началото! Скоро ще правите ресто на народа, оляхте се!