20

до Х.Христов

преди 2 години

ЕС има парламент с хора избрани демократично с гласуване във всяка една държава в съюза. Правителствата на всичките Европейски държави са избрани по демократичен начин. Кажи кремалска от.репко как този факт ти бърка отзад с 200км?

19

до 22

преди 2 години

"САЩ нямат приятели, а интереси. Предпочитам да не сме си близки..."Правилно. Американските Щати са бизнес, а не ваш приятел. От там може и да имате приятели но не и тяхното правителство. Така е за всички правителства.

18

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат приятели, а интереси. Предпочитам да не сме си близки...

17

Анонимен

преди 2 години

Мишки!

16

Всичко е ясно

преди 2 години

Германия е засегнала семейни интереси на Байдън, а именно отклоняване на трасето на газоподаване за Европа през Северен поток, вместо през приватизираната газопреносна мрежа на Украйна.

15

Ам сига

преди 2 години

Представете си щом се подслушват такива висши политици от тези държави , какво остава за Боколандия?! Ясно от къде се учи Бокича!

14

Анонимен

преди 2 години

американофенчета що сте мълчаливи бе?

13

ал насран

преди 2 години

ами то не било дания ,то било юрдания станахме за смях европеиците

12

ТОРБАЛАН

преди 2 години

най накрая разбрах , че баце от банкя е чист като дамска превръзка втора употреба може да се полва като маска срещу ковид

11

Анонимен

преди 2 години

И Русия и Китай няма да коментират, защото не се месят в извращенията на Запада.

10

Анонимен

преди 2 години

Запада свали самолет в Берлин, крие американски шпиони срещу Европейския съюз......................Спазвайте човешките права, не бийте черните, не гонете опозицията от Капитолия.

9

Щирлиц

преди 2 години

Нормално за европейската територия,управлявана от сащ чрез натрапени верни на тях политици.Изобщо едно гооолямо знаме с цветовете на дъгата се вее над континента,всякакви полове се разхождат и развъждат на воля,абе раят на земята.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо? Искаме гласност, демокрация, човешки права. Да се заловят шпионите и да се наложат санкции на САЩ.

7

помнещ

преди 2 години

Като военослужещ в редиците на Армията на НРБ. Към сухопътни войскиТози военен Американски блок САЩ.МИ БЕШЕ ВРАГ!И ЩЕ МИ БЪДЕ ВРАГ ДОКАТО СЪМ ЖИВ!И мисля също,че след падането на СССР.Америка остана сама на политическата сцена! И си разиграва коня в цял свят,с шовинизма си да"владе цял свят"! Време е Евро лидерите,да помислят за създаване на Европейска армия и се пазим сами! Стига ни е "пазила" Америка!А Америка се върне,там от където е дошла! Макрон заговори 1 ви за Евроармия!Германия замълча!

6

баба мара

преди 2 години

след този отговор веднага референдум за излизане от нато и ес

5

Анонимен

преди 2 години

Европейските мазохисти жадуват да бъдат подслушвани. За тях това не само е нормално, но и желано. Всъщност, те знаят, че господарите им няма какво ново да научат, защото периодично им се отчитат за всичко.

4

Анонимен

преди 2 години

В други случаи не можеш да им затвориш устите , сега не коментирали . Нашите ГЕРБ-СДС къде са .То Митов , Захариева , Борисов , Йорданов що мълчат. Няма ли да има призиви за гонене на дипломати. Да изгоним някой от американското посолство в знак на солидарност с Берлин и с останалите потърпевши . Едни огромни лицемери са навсякъде слугите на Вашингтон

3

Нато на тор!

преди 2 години

хахахах западния натовски лицемерен дирник пак лъсна !

2

Помнещ

преди 2 години

Помня когато Русия се изтегли от ГДР! Някой ден,този Американски военен блок.Ще го гоним от Европа! И то със същият хъс,с който изгонихме Русия! Помнете ми думите млади българи! Шовинизма и империализма на САЩ е болестно състояния!

1

Ceci_

преди 2 години

Интересно в чехия се е взривил някакъв склад с оръжие на гебрев, което не е ясно какво е и къде е искал да го лашне и руска следа след 7г. Тук уважаемият партньор слуша какво си говори мама меркел, локомотивът на ЕС и няма един да се възмути, явно е правилно и нормално