20

Ха!!!!!

преди 2 години

Те ще имат по три деца, но в Европа и САЩ вече ваксинират деца и младежи с елитните ваксини на Бил Гей - Пфазер и Модерна, който иска да намалява популацията, та и по едно дете едва ли ще има. Тъй че ще се изравнят нещата. Тъй че не се шашкайте.

19

Анонимен

преди 2 години

Май ще изкупят Азиатската част на Русия. Иначе не ги виждам.

18

Анонимен

преди 2 години

Четвъртото, петото и щестото ще ги слагат във фризера за на зима.

17

Анонимен

преди 2 години

Според мен да вкараме малко китайци. Ще има разпродадем по селата и ще им осигурим ниви да посеят нещо и да бачкат здраво, за да имаме износ. И на тях ще им е добре, кога са виждали къща с двор... там живеят като роби, че и на тясно.

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЖълтите китайци са работливи като пчелички.Не чакат на готово. Когато има нещо да се свърши или някой проект, всички се събират заедно и работят синхронно в едно докато завършат проекта или каквото там правят,като пчелички са.

15

Анонимен

преди 2 години

Гледах за този проблем, нямат момичета, това е проблема, забранили са им да имат повече от едно дете, сега огромен брой мъже нямат жени и са самотни.Но този проблем не е само в Китай,а и на други места из Азия,Индия, това е била една програма-извращение и нанесени щети върху населението, един ескперимент на западняците в миналото. А днес, родителите в Азия ,предпочитат момчета,пред момичета и това само увеличава проблема.

14

Анонимен

преди 2 години

Щом партията нареди -ще се изпълни!

13

Анонимен

преди 2 години

Това са най-противната нация в света ! Миризливи гноми -бедни и използвани като роби от властта,но със самочувствие на великани вменено им чрез пропаганда,че да работиш за държавата е най-висшата форма на съвършенство на морала . Гледаш мегаполиси ,красота,технически прогрес,а обществото им на прага на бедността ,живот в страх от властта !

12

Христо Христов

преди 2 години

До 9 -> "Германия плащаше 40 години на Израел." - но не плати почти нищо на останалия свят, за разлика от България, която си изплати репарациите към Гърция.ПП. Германците са платили само нищожен процент от това, което би трябвало да платят.

11

Анонимен

преди 2 години

Ми не са примитивни дива'ци като някои народи или религиозни фанатици: например шведите от махалите у нас, макар че даже те сериозно отстъпват на Урсула фон дер Лайен - немсщи див'ак и християндемократически фанатик със 7 ча'вета.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами то с тая политика на едно дете нямаше как да не застарее населението.

9

Анонимен

преди 2 години

Канят се да стават 10 милиарда на планетата ли? Ужас

8

до 10

преди 2 години

Въпросът е кои китайки ще раждат, като абортираха повечето момиченца. Да ги видим сега какро ще правят, като за китайците няма жени.

7

Това добре

преди 2 години

ама въпросът е от кой ще раждат китайките, да не е само от църните в армията на САЩ при предстоящата окупация?!

6

Анонимен

преди 2 години

Чичо Бил Гейтс няма ли да им забърка някоя ваксина срещу новия щам на Коронавируса? Иначе, ако се докаже, че Коронавируса е излязъл от тяхна лаборатория, Китай ще трябва да плаща репарации на целия свят поне 40 години като компенсация, така както Германия плащаше 40 години на Израел.

5

КитайТрябваДаПлати!!

преди 2 години

Репарации в Трилиони на Целият Свят за нанесените Икономически щети и Кръвнина за погубените невинни животи!!!

4

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Много бе, а ние на Белите Мъже и 1 не позволяваме - така сме ги поробили финансово, че не могат да си го позволят, това е Ултимативното р0бство, когато уж си свободен и сам си направил избора, а всъщност, ние в Брюксел го правим, като правим друг избор невъзможен!

3

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да помогне, защото Китай повиши стандарта си на живот рязко. При такава ситуация раждемостта се срива, а недоволството на населението от текущата, лавинообразно се увеличава. Всички искат по едно Ферари с цвят червен и не остава време за деца.

2

Анонимен

преди 2 години

Защо споменахте шпионския скандал между ЕС и САЩ като отбий номер?

1

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Жълтите cкaкaлци ще станат повече от 5 милиарда.