55

Анонимен

преди 2 години

Първо беше използван коронавируса, а сега и Беларус. Целта е намаляване на полетите, заради зелената им сделка. Решили са да упостошат икономита и се справят много добре. Другата цел е проекта Триморие и разделянето на Русия от Германия и Франция. А доколкото сис спомням американците претърсваха самолети, за да търсят Сноудън, но то е друго. Америка може да отклонява и претърсва самолети когато и където си поиска без това дори да излиза в новините.

54

До джо

преди 2 години

Значи хъм, я сега малко да почнем да мислим а? Та като казваш, че никой нямал полза от санкциите надявам се да знаеш, че грешиш! Но предполагам, че това е от малкото ти разбиране на нещата особено политическите такива! И само за насока мислиш ли, че америка няма политичекса полза от санкциите? Та като казваш никой няма полза надявам се да осъзнаваш, че грешиш!

53

джо

преди 2 години

до 55 Какво таковаш и онаковаш, ако внимателно прочетеш статията се вижда , че никой няма полза от санкции. От цялата ситуация страдат пътниците и авиокомпаниите. Те политиците забърват " кашите ", а ние ги духаме.

52

...

преди 2 години

Само едно се чудя на русофилите тука!? Вие какво очаквахте да се случи!? Все едно сте като *** моми в момента! Искате да направите нещо после като ви го натаковат и вие почвате да ревете, че ви боляло!? Еми ясно е че накарахте нарочно да ви кацне самолета и сега другия свят ще ви го натакова! Какво ми ревете обаче!? Щото ако не сте очаквали да е така, то е ясно, че не ги разбирате нещата!!! Всичко опира до политика ако и това не разбирате значи ....!!!

51

IQ 2.28

преди 2 години

До sgdfsfgdfdgщото , сега всички ще започнат да се разпореждат както искат с самолетите откъм страната на мустаките и компира. не че ще се чуе по "независимите медии". по добре беше като с доктор лиза и лебед, да инсценират катастрофа.

50

sgdfsfgdfdg

преди 2 години

До ДДРОнегТо като отзоват посланици и дипломати пък голямата работа - на никой не му дреме това е само имитация на дейност. Но всъщност няма какво да се направи - това си е въздушно пространство на Беларус и защо да не се разпореждат както искат, просто не са надупени като нас. Тези пък от Сингапур Аирлайс много ербаб сигурно въобще не летят над Беларус. Ще ми се руснаците нали са ужким отбор с Беларус да им забранят да летят на Русия пък тя няма как да се заобиколи тогава да ги видя

49

Барба Ганьо

преди 2 години

Поми*ярите ще полаят някой и друг ден , ще заскимтят и .... ще замлъкнат .... Самолетите ще си хвъркат както са си хвъркали / иначе загуба на пари / , правилата за безопасност наполетите ще са си все същите и никой няма да си пъха гагата там , където скърца вратата ...

48

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, отвличат европейски самолет и к'во прави ЕС - само нарежда на самолетите да заобикалят ???!!! Нито отзоваване на посланици, дипломати, ... абе празна работа ...Пак се сещам за онези приказки, на кого бяха, че ЕС е икономическ игигант, но политическо джудже, затова околните диктатори на беларус, русия и турция си правят к'вото искат с ЕС !!!

47

Анонимен

преди 2 години

Е защо отвличане е в кавички?

46

IQ 3.14

преди 2 години

некой да обясни на "журмаляса" как се ползват кавички. читалищна работа.

45

Анонимен

преди 2 години

И що се хабите да драскате толкова глупости за Беларус? То квот има да стане и без вас ще стане.

44

Поп Грую

преди 2 години

Санкции за Дания кога?Знаех си, че има нещо гнило там!Бедният Йорик...

43

много важно

преди 2 години

Ще намалеят полетите към и от Русия. По-малко връзки, по-добре. ИЗ ще се свие икономически. След това разпад като ЦЦЦП.

42

Анонимен

преди 2 години

Където има комунисти има проблеми.

41

Ами...

преди 2 години

Откакто видях снимката на Протасевич с униформа на ония неонацисти от "Азов" и Калашник в ръка, вече не ми е толкова невинен. Западната пропаганда е не по-малко мозъкопромиваща от руската. Не избирайте лагер! Използвайте главите си!

40

Сплескан натовец

преди 2 години

към западната лицемерна гнъсс само с омраза и ненавист и агресия !

39

Щирлиц

преди 2 години

Както са я подкарали западняците,наближава времето,когато ще има прекрояване на държавните граници,и това няма да е в тяхна полза.

38

zaschtoto

преди 2 години

До Анонимен 20 tazi media se sponsorira ot ruski tovarischi

37

Светозар

преди 2 години

Изчетох с усилие цялата статия, но ме съмнява и 1% от читателите да я прочетат. Нямам против големите статии, но да са интересни и интригуващи.

36

Pen

преди 2 години

Не виждам къде е новината за сваленият самолет на Ryanair в Берлин ? Или то там е демократично като го свалят ?