45

Teo

преди 2 години

Жалко за човека. Опитал се е да вразуми хора, които не го заслужават. Заради това плаща с живота си! Ето за това по-добре видиш ли такива - 112 и те да се оправят! Сега и по 20 годинки да им лепнат, ще върнат ли човека?В такава ситуация - кръвнина половин милион на калпак, ако не могат да го платят - в затвора да работят и заплатата за семейството на убития.

44

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е ако някой почине от това, че му е нанесен побой да се квалифицира като умишлено убийство. И натъртвам, не равен бой, при което двама се бият равностойно, а побой, при който единия не се съпротивлява а другия издевателства над обикновено падналия човек.

43

Анонимен

преди 2 години

Неумишлено убийство ще го изкарат въпреки че са се върнали да го довършат. Да видим дали ще вземат този детайл в предвид или са нечии синчета

42

Възмутен

преди 2 години

Те го пребили, средна телесна. Има нещо сбъркано в цялата съдебна система.

41

В бой между наркоман

преди 2 години

НЕ СЕ НАМЕСВАЙТЕ НЯМА ДА СЕ УБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ НО ЩЕ УБИЯТ ТЕБ

40

Лошо

преди 2 години

Идва страшно поколение, жална ни майка..

39

БПФ

преди 2 години

И сега гледам по тв - петричани МИРНО ПРОТЕСТИРАТ със свещички в ръка !!! Ей-тия мирни протести ни изяждат главата и ни съсипват държавата. Абе, слагайте качулките, грабвайте каквото имате под ръка, извлечете мрсникът прокурор със "средната телесна повреда4 от дупката му и го обесете на първото дърво !!! Ножът е опрал в кокълът, няма накъде да отстъпваме повече - щом престъпници, съди и прокурори открито играят в комбина срещу нас, за да ни довършат като държава и народ !!!

38

БПФ

преди 2 години

До ВескоДепутатите ако ще да измислят най-перфектните закони (то и сегашните не са лоши), ползата ще е нулева, докато мpъсните прокурори и садии отказват да ги прилагат !!! Сега има ли тежки наказания за престъпления от омраза? Някой *** съден по съответния член? Има ли наказание затвор за нападение над медици? Някой осъден? Щом може при брутално убийство да се повдига обвинение за средна телесна повреда, какво говорим? Трябва да се намери начин гражданите да контролират съдебната система

37

БПФ

преди 2 години

Крайно време е да подхванем тия с тогите !!! Мрсният прокурор, повдигнал обвинение за "СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА" при убийство, да бъде заловен и ликвидиран точно по същия начин - ПУБЛИЧНО, С ШУТОВЕ В ГЛАВАТА !!! Защото тая дива престъпност съществува основно заради престъпното бездействие на съдебната система, защото садии и прокурори се гаврят със закона, вместо да го прилагат !!!

36

Анонимен

преди 2 години

Време е народът и близките на пострадалите от такива зверства да вземат нещата в свои ръце! Няма съд, няма адвокати и разправии - зъб за зъб, живот за живот! Само тогава ***.та на обществото ще се стресне и ще има някаква справедливост! Тези не заслужават да живеят, защото оставиха едно малко дете без баща - това е най-големият ГРЯХ!

35

Анонимен

преди 2 години

До дивСпоко - събрали сме се юнаците и ще ги накажеме, па каквото ще да става!

34

Див

преди 2 години

Днес ние читателите не сме будали и освен, че ни информирате искаме да знаем и ИМЕТА на убийците. Кои са родителите им и др. подробности, които да покажат на обществото дали да се убиец е призвание, което е генетично заложено в партизанските или бизнес настоящи и политически наследници?

33

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

свободя да се чете като слободия

32

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

10 години преди 1989г. моряк обиколил много места каза на нашите:"Ние не сме за демокрация, защото сами ще се изядем!"Като гледам днешната свободия и беззаконие навсякъде, мисля, че той беше напълно прав.Оскотялото племе се самоизяжда.

31

Анонимен

преди 2 години

И да добавя от 36: Щом са се върнали да довършат започнатото, вече говорим и за умисъл на деянието!

30

do 20

преди 2 години

"приличаха на копия на Криско или някой чалгар"...без "или" колега, той Криско по принцип си е чалгар.

29

Анонимен

преди 2 години

Средна телесна са го писали. Това при удряне с крак в главата изпадане в кома и смърт. Представям си тежка телесна кво е. Убиват те, възкръсваш, пак те убиват и те разчленяват

28

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ги осъдят за побой, а не за убийство. Преди години един съдия така отсъди, че убития е умрял, защото си е ударил главата в земята, а не в следствие от удара, довел до падането. Още тогава се запитах, ако някой бутне съдията от висока сграда, то тогава ще е виновно земното притегляне, нали!?

27

ДДРОнег

преди 2 години

Значи средна телесна повреда е смъртно нараняване ?! . . .А каква ли е тежката телесна повреда ?!

26

ДА

преди 2 години

Защо на битият и починал човек се изтипосват имената,годините-пропуснали сте-семейно положение,партийна принадлежност и т.н.,а на убийците-само инициали!?Това,как да се разбира!?Дайте им имената,снимки-подробности,какво ги криете като че са моми за крадене!?Докога толерантност към такива!?