7

преди 16 години

Хайде четете малко по-внимателно историята и стига с тези сърбомански изцепки!

6

НЕ на ислямизацията

преди 16 години

СЪРБИТЕ СА ДОСТОЕН НАРОД, а българите са помярска нация, която освен да угодничи и се хваща за палците пред по-силните друго не умее

5

-----

преди 16 години

Не разбирате ли, че този проблем умишлено е създаден от САЩ, за да може да се спъва развитието на региона.Европа започна да достига САЩ по икономически показатели и трябваше да се създаде гнездо на мафията, престъпността и наркотиците под формата на тази измислена държава, за да се спре просперитета на района.Нахендриха ни американците, а вие се плювайте по сайтовете, кой е сърбофирл и кой е кософил.Американците нарочно инвестираха милиони за да правите това.Сега и армията им въоръжават.

4

Прометей

преди 16 години

Гошо,и 100% да и мат такъв приоритет,полза няма.Разбирам,че си заблудено сърбофилче- това приоритет на "всяка" цена може да го каже само сърбин или промит български мозък.Досега сърбите имитираха огъня,сега да имитират вятъра.

3

GOSHO

преди 16 години

TOVA IZSLEDVANE E PROVEDENO PREDI OBJAVJAVANETO NA NEZAVISIMOST . SUVERENITET I NACIONALNA CJALOST NA VSJAKA CENA SIGURNO SHTE BADE PRIORITET ZA POVECHE OT 50% SEGA.

2

землянин

преди 16 години

Така, така, нека сами си разрешат проблемите. После ще си възстановим земите на запад. И Косово и Сърбия са български!!!До 8-и век Сърбия е българска, само за 13 века я оставихме и вижте докъде се докараха? Време е! И Сърбия и Косово обратно при нас...

1

Bulgarin

преди 16 години

..jalki srubski pomiyari i djukeli, zabravete za kosovo!! piyte po edna studena voda!