31

Началото на края

преди 2 години

Да, Майки, ти знаеш най-добре. нали точно САЩ е спонсора на тези "експерименти" . Фондацията на Бил Гейтс още миналата година съвсем официално обяви че спонсорира 16 биологични лаборатории в цял свят 5 от които се занимават точно с изследвания на коронавирусни щамове . А ето и още един факт който никой не оспорва - Всички лаборанти от лабораторията в Ухан СА ОБУЧАВАНИ И ИМАТ СЕРТИФИКАТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ОТ АМЕРИКАНСКИ ЛАБОРАТОРИИ. Това е било едно от изискванията на Фондацията на Гейтс.

30

Анонимен

преди 2 години

А ако Китай не е замесен да му мислят те.

29

Анонимен

преди 2 години

Все повече доказателства излизат,че въпросната лаборатория е получавала ,,дарения''-стотина милиона от американска фондация.Много горещ картоф е този случай,но е хубаво да се разследва ,защото има много разгневени хора ,от натресената пандемия,от фалитите на доста малки и средни бизнеси и на убитите от вируса или покрай вируса/от неоказана медицинска помощ/ хора.А не ми се мисли за организации като АМА, СЗО,ФДА

28

Тръмп

преди 2 години

Те не идват за мен-те идват за Вас! Аз съм само на техния път!

27

Анонимен

преди 2 години

Помпео е прав-това престъпление срещу човечеството е дело на Китайската Комунистическа Партия.Въпросът е защо неолибералното,глобалистко правителство на Джо Байдън НИТО ЕДИН ПЪТ не каза,че вирусът е китайски?!

26

Анонимен

преди 2 години

това някои го разбирахме от самото началоистината не зависи от консенсуса

25

Анонимен

преди 2 години

За Катин си признаха след 1991.Истинските жертви на ВСВ Горбито ги обяви пак бякъде тогава.Тъй ,че ще разберете всичко ,когато комунистите в Пекин паднат след 50 г.

24

българин

преди 2 години

А нещо за подслушването на САЩ над Европолитици Що не каже? Или той самият се е крил че са ги подслушвали? Лицемери! Това са САЩ!

23

В главата ти само

преди 2 години

Са тия тайни военни експерименти да знаеш!

22

Анонимен

преди 2 години

Китайците трябва да си заплатят за стореното с лихвите. Що се отнася до тайните военни експерименти в Китай и Русия никога не са преставалии за минута да бъдат провеждани, това е загнесдено дълбоко в мозъка на комуниста да вреди всячески на измисления си враг.

21

Спеца

преди 2 години

САЩ са пръснали над 100 лаборатории в света , но тая в Ухан била опасната?

20

Анонимен

преди 2 години

лабораторията в Ухах, която е спонсорирана от 'филантропа' Бил Гейтс, в компанията на 'д-р' Фаучи и работейки заедно с лабораторията Форт Детрик, която ха ... е в САЩ. И сега тези които инсцинираха пЛандемията БМГФ( Фондация Бил и Мелинда Гейтс) са основни акционери и спонсори на компаниите Файзер, Модерна и го дават спасители. Т.е ние ви създаваме проблем, а после вие ни плащате за да ви излъжем че ви решаваме проблема, като всъщност ви натрисаме още няколко проблема, и отнемаме свободата

19

Анонимен

преди 2 години

и какво като е лабораторен,кутията на пандора е отворена вече,каквото направили,направили,фармацевтиката спечели,болниците също,хората загубиха,някои живота,други здравето си.Човека сам ще се унищожи,защо им са биологични оръжия,да се избиват помежду си

18

Е

преди 2 години

Той Тръмпи отдавна го казваше, но тогава беше много "лош" !

17

АнонимеН

преди 2 години

ВЯРНО Е! ПРОПУСКА ДА КАЖЕ, ЧЕ СА СПОНСОРИРАНИ ОТ ФАЩ!

16

Анонимен

преди 2 години

Още 2012-13г. руските националисти в руските генетични форуми завиха на умряло, защото Китай започна да събира активно генетични профили на русняци посредством лаборатория в Хонгконг. Работата е там, че китайците ги тресе на тая тема, защото те са относително млада и много монолитна нация от генетична гледна точка. Много по-лесно е да се разработи генетично-селективно оръжие против китайци, отколкото към европейци или американци. Руснаците се намират по средата - балтополяци с угорки и половки.

15

копи-пасте

преди 2 години

До Анонимен 10 продължение на пост 15"На свой ред в Блекрок основният пакет акции е собственост на Майкрософт, а Бил Гейтс освен основен акционер във Файзър е и един от големите спонсори на СЗО."Ако това е вярно - жална му майка на световния ред!

14

копи-пасте

преди 2 години

До Анонимен 10 Това ли имаш предвид""Лабораторията в Ухан е собственост на Глаксосмитклайн, които произвеждатФайзър ваксината. Лабораторията е финансирана от д-р Фаучи.Финансите на лабораторията са под контрола на Блекуотър - компанията, която управлява парите на соросовото Отворено общество. И сега става още по-интересно - Сорос е собственик на германската компания Винтертур, която е построила лабораторията в Ухан и която чрез Блекрок притежава 1/3 от акциите в световния банков капитал."

13

Карлсон от покрива

преди 2 години

Да му спрат поста във Фейса и Туйтър! Поради подобна публикация на мен го забраниха !Неверни,фалшиви новини - с материал на Нобелов лауреат, японец.. Оруел го беше предвидил, но кой да го чете? Светата книга "Винету" и.. дотук стигнахме!!!

12

Deep Zone

преди 2 години

Е, вижте как си знае Майкi, нали е важна част от разработките :D