31

Ето, това ще бъде

преди 2 години

НАТО след няколко години, сбирщина от араби и българи!? Запада си загуби колониите, но робите сами им се натистат. Гладният и за корица хляб ще си подложи ***. Видяхме какво представлява НАТО, видяхме що за войници има, все из мет!

30

Сахиб

преди 2 години

Пущуните са много костелив орех. Нито ссср, нито САЩ успяха да направят каквото и да е. По-голямата част от територията пак се владее от талибаните. Просто пак решиха, че само дават жертви и е време да се махат. Страна, която е 40+ години във война. Дано дойде мир за тези хора. Заслужават го. Най-накрая.

29

БайХ

преди 2 години

Последно стотици или хиляди?

28

Анонимен

преди 2 години

Чий го барахте там толкова години? Накрая като се изтеглихте продължава да е пълно с муджахидини. Не мога да разбера смисъла на цялото упражнение.

27

Петър

преди 2 години

Тръмпи го издухаха.Сега ще духат още по-яко!С глобалното затопляне е вероятно да е по-евтино на световните господари да си отглеждат херото в друга послушна географска точка?Иран много произвежда но там бият с дронове!Подозирам бивша съветска република с еднолично управление за следващия световен лидер в производството на мак?

26

Анонимен

преди 2 години

Непал, Египет, Пакистан, Индонезия и др. знайни и незнайни полуфабрикати били се за британската армия, със семействата си и роднините си, всяка година заливат Острова. Не случайно му викат Лондонстан.Веднъж минавайки през Саутхол, видях някакъв да си опъва килимчето на изток в локална градинка, за да се моли.

25

Анонимен

преди 2 години

Бил съм на острова. Положението е трагично. Просто не става за нормален, цивилен живот. Има разбира се хора които се правят че всичко е нормално, но истината е, че нищо не е нормално.

24

sd

преди 2 години

Моля се богу да доживея да видя разпада на кир-ливата матушка на еднонационални държавици, в които мюслитата трепят ''православни''

23

Додо

преди 2 години

Aко има нещо положително в цялата тази сатанинска вакханалия, то е, че етнонационалните държави винаги са се появявали като птица феникс след разпадането на империите. Запада е на смъртен одър и това не задължително е лоша новина. Бог с нас и Бог да пази България!

22

Анонимен

преди 2 години

Браво! Поне още 1 милион семейства да дойдат на острова.

21

До 19

преди 2 години

Вашите генетични сходства с маймуните може да са 99,9999%. Моите ,обаче не са.

20

АМИИИИИИИИИИИИ

преди 2 години

ВИЖ АФГАНСКИЯ БРУС ЛИЙ

19

ДО 13 КЕФ

преди 2 години

МОЛИ СЕ ТАЛИБАНИТЕ ДА НЕ ДОЙДАТ ТУК ЧЕ ЩЕ ТИ ЗАМРЪЗНЕ КЕФА ЧАК ТОГАВА ВИЖ 1970 Г АРХИВНИ КАДРИ КАКВО Е БИЛО В АФГАНИСТАН ВИЖ И СЕГА КАБУЛ СИТИ ТАЛИБАНИТЕ ДА НЕ СЕ СПОНСОРИРАТ С ОРЪЖИЕ МИР ЩЕ ИМА

18

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Еми супер...Тъкмо малко църните да им оправят малко генофонда на рижавите от острова....Само не мога да разбера кралицата оти се дразни на Хари, че е взел черна, при положение, че тя с меркел вкараха талибани в Европа?!?

17

ДО 13 КЕФ

преди 2 години

МНОГО СИ ЗЛЕ БЕ ЧОВЕК ТИ СИ СЛЯП ДА СЕ СПРЕ ОРЪЖИЕТО НА ТАЛИБАНИТЕ И ЩЕ ИМА МИР КАМЪКА СЕ ТЕЖИ НА МЯСТОТО НИКОЙ НЯМА ДА БЯГА ДА ГО БИЯТ УНИЖАВАТ ГРАБЯТ ПО ГРАНИЦИТЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СЕ ПРАВИ ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ ПО СПЕШНОСТ БЕЗ УПОЙКА ПРИ БОМБЕН АТЕНТАТ ТЕЛАТА СЕ РАЗКЪСВАТ НА ПАРЧЕТА И Т Н ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ БОРБЕН НАРОД И ЗАМЪЛЧИ

16

Конфуций

преди 2 години

Ако си доносник или епилептик, то си остава до живот.

15

СТОП

преди 2 години

АМЕРИКА ВЪН ОТ АФГАНИСТАН ТЕ ЩЕ СЕ СПРАВЯТ САМИЯ Я СИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА КОЙ И КОЛКО ПРОИЗВЕЖДА ОРЪЖИЕ ВОЙНАТА СЕ ПРАВИ УМИШЛЕНО ЗА ДА СИ ПЛАСИРАТ ОРЪЖИЕТО ПЪК ПОСЛЕ ЗАЩО БЯГАТ ХОРАТА ЖИВОТА Е МИГ ВСЕКИ ИСКА ДА ГО ИЗЖИВЕЕ СПОКОЙНО

14

Ами...

преди 2 години

Де знам ама май тия хора пък и поколенията им едва ли ще има спокоен живот. Там се помни със столетия кой е предателя.

13

Анонимен

преди 2 години

Империализма ще се отблагодари,след 100 години няма да има чистокръвен британец!

12

до 17

преди 2 години

Не ви казват често че сте умен, нали? Към 80% от генетичните ни сходства са на бозайниците с банана. С маймуните са ни около 99.9999 %.