17

анонимен

преди 2 години

СТИГА СТЕ ВИЛИ НА УМРЯЛО. МИНАЛА ГОДИНА ПУБЛИКУВАХА СПИСЪК С ДИРЕКТОРИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ БОЛНИЦИ КАКВО ПРИТЕЖАВАТ. АМИ ЕДИНИЯ ОТ ТЯХ ИМАШЕ СОБСТВЕНИ 36 АПАРТАМЕНТА, АКЦИОНЕР В НЯКОЛКО ВОДЕЩИ КОМПАНИИ В ЕС ГОЛЯМ АВТОМОБИЛЕН ПАРК. ИНТЕРЕСНО ОТ ЗАПЛАТА ЛИ СПЕСТИ ЗА ТОВА КОЕТО ПРИТЕЖАВА.

16

Анонимен

преди 2 години

До Тикволандия Изключително НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН човек сте!!!! Защо се изказвате, когато нямате никаква идея за какво говорите?! Какво мислите че може да направи лекарския съюз?!!! Това е просто една съсловна организация, която няма думата за нищо. За толкова години не разбрахте ли, че ВСИЧКО зависи от министерски съвет и от парламента?!!! Ще каже министърът на здравеопазването - трябват пари за това и това, и насреща му като има един 2пръсточел пожарникар? Или някой гном като Дянков?

15

Тикволандия

преди 2 години

До Анонимен 14: "Съдебна медицина имате ли понятие защо е на загуба"? Не, нямаме понятие. А на вас какво ви липсва, за да си решавате проблемите - акъл или образование? Имате ли лекарски съюз, имате ли министър на здравеопазването. Кой чакате да ви решава проблемите? Бат'ви Бойко? Мина му времето.

14

Анонимен

преди 2 години

Съдебна медицина имате ли понятие защо е на загуба? Аутопсия - 80 лева. Вие имате ли идея че само консумативите (плюс лабораторните анализи - химии и Христо) струват поне два пъти повече?!? А защо не се вдига цената на аутопсията? Щото директора не позволява... и се стига до мaлоумната ситуация други болници да пращат случаите си за аутопсия в Александровска, за да спестят пари. Това СКО не е вина на директора - не знам какво е!

13

Какво очаквате?

преди 2 години

До читател: Тази новина няма нищо общо с изборите. А за източването - има ли го, или го няма: наивно е да се мисли, че, ако е имало източване, точно началникът на клиника ще признае за това. В такива случаи практиката е известна: дори и да хванат корумпиран служител с парите в ръка, той пак пред медиите разправя, че не е крал, не е злоупотребявал, а ако е и гербаджия няма да пропусне да каже, че обвиненията срещу него са политическа поръчка.

12

читател

преди 2 години

Аз на лъжливи овчарчета не вярвам. Първо нека минат изборите. След това ще правим ревизии. Тази новина за мен е предизборен кьорфишек.

11

Анонимен

преди 2 години

До д-р Ох БолиТи си голем математик бре! Ако бачкат 20 човека в тази съдебна медицина, само заплатите за месец са 20к лв. Разходи за отопление, вода, ток, режийни и тн? Нататък си ги сметай сам, макар че ми е трудно да го повярвам че можеш...

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Това абсолютно не е вярно. Преди 10тина години почнаха да я реновират постепенно. Почти цялата е нова, със съвременна апаратура. Операционните са по добре и от по филмите. Вярно, не цялата е донаправена, но има време. Нещо, което не пипано 20г трудно става за 2 дни

9

Анонимен

преди 2 години

Какво злобно, преднамерено заяждане с Александровска болница, само защото Ангелов е бил директор. Другите болници сигурно са цъфнали и вързали. Грозна история !

8

д-р Ох Боли

преди 2 години

Абе тоя д-р Апостолов нека обясни как една съдебна медицина може да генерира такива големи загуби? 400-800 хил лв/год е огромна сума, а в Съдебна медицина няма почти никакви разходи. С тези пари могат да се финансират всички отделения по съдебна медицина в страната за една година и пак да останат пари. Много се краде в тая държава!

7

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия алабализми? Вижте публичните документи - Александровска е на печалба всяка година от 2004-та насам, докато не й назначават за директор бай Ботокс. От неговото назначаване насам всяка година е на загуба. Всяка. Като и преди Ботолса и след него болницата е изпълнявала една и съща функция.

6

До2

преди 2 години

Въпросът е кой в Европа се справи по-зле от нас. ?А отговорът е НИКОЙ.Ъопно при Ботокс бяхме на първо място по смъртност в Европа и на второ в света.

5

Анонимен

преди 2 години

Александровска е болница с отминала слава. Преди 5 -6 години бях в клиниката по Алергология. Все едно се пренесох в ХХ век. Стара сграда, порутена, влажна, тотална мизерия. Лекарите работят при ужасни условия. Това , че гербавият министър Ангелов е оставил болницата в дългове не е новина, защото всеки геребрски началник е поставян на поста заради едно основно професионално качество - да е изпечен крадец и да дава на Бацо заръчаните проценти!

4

Анонимен

преди 2 години

4 млрд. лв. бюджет на здравната каса не са малко пари и трябва да се усвоят от правилните хора. 68 млн. лв. задължения на една болница, друга - в Раднево се продава, ако се разрови ще излязат още стотици подобни примери. Всичко с една цел - да се откраднат парите от здравните осигуровки на българите.

3

Анонимен

преди 2 години

Където има герберастки калинки 100% е източвано и то безскрупулно в особено големи размери!

2

Анонимен

преди 2 години

Служебния здравен министър от къде го намириха? Много нещастен човечец. Ама то от маските нямало смисъл?! Вълната отминавала защото се затоплило времето??!! Кой в Европа се справи по-добре от нас с ковид кризата? Унгария, Полша и Сърбия с руски и китайски ваксини и по-висок процент имунизирани смъртността им е по-висока! Ама изоставали сме с ваксинацията. Ама няма повече желаещи за ваксинация??!! Злоба и мъст. Защото шеф е бил Костадин Анелов. И се справи. Затова българите са по двама в ямата!!!

1

да,да ама не

преди 2 години

Малко ли болници в провинцията фалираха!? Някой загрижил ли се е как, защо...?! И само Александровската болница в София ли е това предфалитно състояния?!?! А може би като се случи нещо такова в София ще си вдигнат погледа от собствения си пъп и ще погледнат и по-надалеч от "жълтите павета"?!