24

Анонимен

преди 2 години

Кой да разследва и да докаже? Верните на ББ полиция и прокуратура ли? ТОВА,ЧЕ СМЕНИХА НЯКОРКО ШЕФА В МВР НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАЗСЛЕДВАТ. ВСЕ ПАК "НЕЗАВИСИМАТА " ПРОКУРАТУРА Е В РЪЦЕТЕ НА ББ. Кой полицай ще тръгне срещу прокуратурата и ББ?

23

Фридрих Енгелс

преди 2 години

Мъка, мъка, ... комунистическа мъка ! Много ми е кеф да гледам как шумкарите вият, като чуят някое обективно мнение, което не се вписва в техния ограничен мироглед. Така е другарки и другари, истината понякога боли !А при вас тази болка е хронична !

22

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя Рашков излезна голям лъжец. Няма да се учудя ако е Руски шпионин, като се има предвид че досега нищо добро не е направил, а само скандали.

21

Анонимен

преди 2 години

Дори тиквата да е открадна милиарди ,сигурен съм ,че няма да има доказателства.На нито един документ няма да има негов подпис.Тиквата е много хитра и с инстикнт за самосъхранение.Просто има бушони хора ,които да операт пешкира и бат Боко чист като момина сълза.Някой да не си помисли ,че за златните кюлчета се е разписал на фактура.Тъжно ,но нещата са такива в Тикволандия.

20

Mopcku_

преди 2 години

Какви годни доказателства да се представят и на кого? Първо калинките на Борисов са окопани навсякъде.За 12 години няма служба,която да не е обсебена.Няма никакво съмнение,че всякакви видове доказателства са покрити.Подслушвания разбира се е имало и са били правени изобщо без никакви разрешения,или всички доказателства за тях са покрити.Имаха предстатъчно време от началото на протестите миналата година да унищожават доказателства навсякъде.Борисов е един огромен тумор,който трябва да се ампутира

19

ДДРОнег

преди 2 години

И да могат няма да го направят !!! . . . .Нито една партия няма интерес да разобличава предишната, щото и на нея ще ѝ изкарат "кирливите ризи" !!! . . .. ."Гарван гарвану око не вади" !!! . . . . .Та ми се струва, че сега бсп-ту просто се борят за рейтинг !!! . . . . .Дано да греша и бококъмпани да влязат в затвора до живот , ама надали ...

18

Анонимен

преди 2 години

Народен съд ще има ли?

17

Жоро

преди 2 години

Тази грозна и пъпчива, рунтава доцентка е доказателство че да си доцент не те прави човек. Всяка дума, която казва е с цел да манипулира слабоумни те избиратели. Удивително е как доценти по право защитават наглото наришаване на правото, егати гнусните ченгеджийски номера. Добре, доц. Гълъбов я постави на място, щото такива като тази, Осрашков и Смрадев, ме изкарват извън нерви с гнусните лъжи и глупости, дето плямпат, а журналистите са долни слуги на преврата.

16

Тролпарад

преди 2 години

Те обвиненият могат да бъдат доказани, но от доста дълго време изобщо не се и разследват. Вече са се натрупали поне за десет стогодишни присъди.

15

Анонимен

преди 2 години

на Крадеца Прокурора е крив на калпавия ....

14

Анонимен

преди 2 години

РАШКОВИЗМЪТ - това е идеологията на прокремълският диктатор радев

13

Анонимен

преди 2 години

Червените Зомбита пак Сънуват - истинатае БСП 3 ТРЕТА среден Три слаба работа

12

Анонимен

преди 2 години

Колко са kyxи алкашами, хем не са им ясни нещата и пак коментират! Жалка картинка!

11

12383

преди 2 години

Стига с тези слоесни еквилибристики. Какво значи "език на омразата"? Най-благовидният израз може да отрази омраза само с определена интонация. Налага се да узнаем най-после резултатите от разследването на поредица от записи през годините и видеото с нощното шкафче, за което Борисов потвърди, че е от неговатас палня и първонаално обвини Радев, че му е пуснал дронове, а после, че бил сготвен от една госпожа. Проверките по боществените поръки, евросубсидиите трябва да бъдат извършени прецизно.

10

Анонимен

преди 2 години

Кой процес бе алкаш? То няма заведено дело, за да има процес!

9

Проф.Й.Денев

преди 2 години

Щом и този опърпан гълъб е станал професор,представете си купените *** на Борисов,до къде могат да стигнат в обществения ни живот.Като видя физиономията на този гад.н подмазвач,ми идва да го навра там от където е излязъл.Няма да си хабя клавиатурата за това кръгло нищо!

8

Анонимен

преди 2 години

Борисов пак ще ги бие'' Радев БСП Слави'' герб първа политическа сила

7

Анонимен

преди 2 години

След 11ти новият парламент ще закрие гешефтурата и започва процесът срещу Гешев, Борисов и Цацаров. Ще изгният в затвора

6

Анонимен

преди 2 години

Защо досега не заведоха дело за подслушванията? Защото всичко е скалъпено и нямат доказателства! НЯМАТ!

5

Савова

преди 2 години

Прав е Гълъбов. Тия кияци от служебния кабинет начело с ментора им Фигурант - се оляха !От Киселова не очаквам да каже нещо обективно - все пак тя е в правния съвет на Зеленея чорап.