13

Щирлиц

преди 3 години

Върхът на пппрОстотията!Може да затварят и да фалират ресторанти и хотели,не и театри!Боже,колко е пропаднала тая държава.

12

А ма ха

преди 3 години

Щом хората не им посещават театрите значи не струват. Като не могат да си заработват заплатите да ги закриват и толкова. Никой не им е длъжен да ги спонсорира с парите на хората. Пазарна икономика се казва предлагаш добър продукт печелиш, не предлагаш и фалираш. Толкова е просто. Тоя кво реве да се беше обръснал. С тоя си вид явно няма уважение първо към самия себе си, а какво да очакват хората към тях ли да го прояви. Мани го тоя. Да се нарежда на борсата като не става за актьор.

11

Анонимен

преди 3 години

Нормално е ако музиката ти не струва , да не я слушат и да да нямаш приходи. Същото е и с театъра.

10

Анонимен

преди 3 години

Преди ПАНДЕМИЯТА салоните бяха пълни! РАШИДОВ направи много !РЕМОНТИ И СУБСИДИИ! КОЙТО Е ХОДИЛ НА ТЕАТЪР ЗНАЕ, който не е да отиде!ТОЗИ СЕЗОН НЕ СМЕ СТЪПИЛИ НИТО НА ТЕАТЪР, НА КОНЦЕРТ И ДЕЦАТА НЕ СМЕ ВОДИЛИ след март 2020.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами в България има и частни театри. Ама май тези с огромните загуби и със средно 10 човека публика не представление не ги устройва да минат в частния сектор.

8

До 6

преди 3 години

Какъв ГЕРБ бервен, аз него го знам като артист много отпреди да се появи Борисов на политическата сцена ! По-големи лъжци от вас комунистите няма, ей !

7

Ей,

преди 3 години

Минеков ли си, какъв си не те знам.... дойдохте и за два месеца искате да съсипете държавата ! Във Франция Макрон обяви, че ще даде на всички по 300? за културни мероприятия, а ти виж се бе *** ! Аман вече от гадни комунисти, трябва да ви изрине народът веднъж завинаги !

6

Анонимен

преди 3 години

христоооо,ти покрай герб и за артист се помисли - не си бе ,толкоз си некадърен ,че е трагично ! *** ся ша лаеш ,че да не ти спрат папото от герб ! -дребна душицо

5

българин

преди 3 години

Не ми трийте коментара - тоя е обслужващ банкянския !

4

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Молиер е играл на улицата. Мисля,че констатирам нещо патетично и жалко. Актьорите в Милата ни републиканска к о ch ина са толкова изнежени,че вместо да нправят една война срещу абсурда на социал-политическото ни статукво предпочитат да проституират с ехидните рожби на Догановци и Леа Коенци. Срам и позор за театралите,които доказват робска проститутска нагласа към живота и липса на елементарна креативност,сиреч изобретателност. Позор поради бездушието им ! К у Rви !

3

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се активизиране на всички гербаджийски изтривалки. Това че го правят по едно и също време, говори за някаква координирана акция по оплюване на новото правителство и за търсене под вола теле.А въпросния пияндурник на снимката е ясен от много години- Той е един от най усърдните *** на задните части на Боко и не би могъл да каже нещо изненадващо

2

Джедай Мастър

преди 3 години

Тоя на снимката е герберска ***. В публикацията е пропуснато, че искал оставката на министъра на културата, защото бил некадърен. Поредният герберски хленч и вой.

1

Анонимен

преди 3 години

офф и тоя на снимката е един актьор да плюеш и да бягаш