11

44994

преди 2 години

Защо искат да правят социалистически капитализъм тези хора? Частният бизнес си има правила, някои от които не са никак притни, нито лесни за спазване. Нашите момчета свикнаха с дарено да си кротуват.

10

Анонимен

преди 2 години

До =Тези пари са предназначени за малките не за фирмите на олигарсите за тях си има други банки да теглят от там и да връщат, но не те трябва да вземат нисколихвените заеми за малките, а малките сега да теглят на по-високи лихви, които трябва да са за големите.

9

Анонимен

преди 2 години

Този комунист иска държавата да му плаща, че не работи. Отвори се всичко, ваксинира се, туристите идват.

8

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

Презастрояването продължава, перат се пари, има групи от криминалнопроявени за рекет, сплашване и мокри поръчки...може и още да се каже, но тук царството на ДС мафията.Няма оправяне, идва глад и голямото НЯМАНЕ с високите цени.

7

=

преди 2 години

Банката дава кредити и големите фирми си ги връщат.А тези тук искат пари даром,дайте да дадете щото е много гот.После всички ще връщаме.

6

Да спасим...

преди 2 години

Да спасим... малкият и среден бизнес може единствено ...след като се спре тормоза на държавните институции върху него !!!!Хората в този диапазон са свикнали сами да се справят без да искат нищо от държавната......Но с тормоза на Бойко и неговите остриета.... последните години ....едвам оцеляваха...

5

Анонимен

преди 2 години

Само на хората никой не помага, оная банката за развитие е създадена да помага на малките и среднте, а тя е раздала 100% всичко на големите, закривай.

4

да да

преди 2 години

няма пари , казаха от новото правителство .

3

Анонимен

преди 2 години

Държавата е по-важна от бизнеса и трябва да се спаси държавата а бизенса ще се закрие.

2

Анонимен

преди 2 години

Закривай АИКБ и бизнеса! Спасии бг!

1

Анонимен

преди 2 години

Ех,че Алчници бе ! да дпасим бизнеса ? кой да ви спасява ? - най бедния народ ли Бе ? да го изцоцате още ли бе ? малко са ви милионите в чекмеджета,офшорки и имоти ?