21

ВОТА Е МЕНТЕ!

преди 2 години

САМО ИЗЛИШНО ЩЕ СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ С ТЕЗИ МАШИНИ ,ВОТА ЩЕ БЪДЕ ОСПОРВАН В СЪДА И КАСИРАН ОТ БРЮКСЕЛ , ПОРАДИ--- "НАРУШАВАНЕТО НА ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ОГРАНИЧАВАНЕ НАЧИНА ИМ НА ГЛАСУВАНЕ"! --БРОЙКИТЕ НА ХАРТИЕНИТЕ КВИТАНЦИИ ОТ МАШИНИТЕ , ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАВНЯВА С БРОЯ НА ГЛАСУВАЛИТЕ ВЪВ ФЛАШ-ПАМЕТТА НА СЪЩАТА МАШИНА !АКО ИМА РАЗМИНАВАНЕ -ВОТА ЩЕ Е НЕВАЛИДЕН!

20

Академик

преди 2 години

Саобщение от Черепа в Дубай!!Обявявам награда за тоз който влезе първи в СИК гласуване с бюлетина!!всички останали кьо пеци ще ми настъпват червеното килимче щот съм платил на руски и венецуелски софт тъкачки с 500е,пачки и златни кюлчета/от тез дет ги подхвърлих на Пожарникарят/!Много по лесно е да подкупиш 10 членове на СИК,а е изключително невъзможно да се манипулира червеното килимче,наточено да ми извади нужните резултати!!Вервайте ми,имам богат опит с лотариите тук има,тук нема!!Чао лузъри

19

Недоразбрал

преди 2 години

Ако имахме сирене щяхме да направиме попара,но нямаме хляб,а др.Рашков ни спира и водата от време навреме,щот една лелка му казала,че ББ испуснал язовирите за една нощ и няма да има вода за мариците!!ЛУ ДА РАБОТА с машини или без!!

18

Анонимен

преди 2 години

По 8 бона на машина та направо още 12 милиона в нечие джобче, че с бюлетина не може, а колко са сигурни машините, никой не знае.

17

Измамааа!

преди 2 години

А дали някой не ни готви огромна изборна измама!? Промените в изборния закон ми изглеждат, като специално написани за измама, подготвяна от организатора на изборите - подюмручните площадоосиратели!? След като народа не ги пожела за управляващи в реалното гласуване с хартия, то те ще му влезнат през задния двор чрез софтуера на машините. Всичко е перфектно изпипано... да не може законово да се оспори!! Какво като е измама?

16

Вервайте

преди 2 години

Важното е,че зърнарите и пилешарите поспориха в ефир,коя е Мата Хари и кой кого е прецакал с цената на зърното!Това беше изключително важно за българската демокрация!?Дали ще има достатъчно машинини за гласуване и кой какъв софтуер предопределящ победителя ще им навре- не било важно!Новият закон забранява проверка,дали пуснатите в урната отрязъци от машините отговарят на изплютия краен резултат от машината.Защо изобщо машината да ни дава отрязък,че и да го пускаме в урна, като не важи!

15

Калеко Алеко

преди 2 години

Тази предизборна кампания замислена от фигуранта с помощта на "Шоуто на Каналето", Сестрите Галеви и жълтите плочкаджии, както и с любезното съдействие на БСП и ДПС ще се окаже пълен провал ... Така нареченото машинно гласуване отречено в цял свят ще забие прът в колелото на изборният процес и ще сътвори прецедент, който ще доведе до касирането на тези избори, а така ще лъсне и цялата несъстоятелност на Кремълският парашутист и неговата хунта ... !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Радев нарочно назначи ЦИК която няма да може да проведе нормални избори и той ще е президент още три месеца

13

Анонимен

преди 2 години

Вредна партия ''няма такава държава'' Много Вредна

12

Анонимен

преди 2 години

Рептила Кандидат политик НЕ става до сега нормално Предложение от Тошко и Ива НЯМА

11

Анонимен

преди 2 години

слави от партията на Тошко и ива е поредния неРазумен Български кандидат политик

10

Гледна точка

преди 2 години

Я, рошкоф казал, че машините могат да се манипулират. Ами тогава защо гласуваме с тях? Или руските хакери на фигуранта вече са подготвени?

9

Гражданин

преди 2 години

Айде Трифчо сега да сметне колко ще струват изборите. Нали се плюнчеше, че щели да струват много по-евтино.

8

Анонимен

преди 2 години

Ние явно сме по-умни от ирланци, австрийци, германци и т.н. Последно ирландците са гласували машинно в Европа и не се сещат повече да го правят. В Австрия миналата година големи скандали с гласуването по пощата. Фигуранта с английски като на Бурат го видяхме пред машината за гласуване на последните избори. "Индианец гледа пишеща машина"!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако гласуваме за 3 секунди няма да има нужда от нови машини

6

антибсп

преди 2 години

*** как ще се бави? НАли сменихме ЦИК-а? Сменихме и службите, не може да бъде!

5

Анонимен

преди 2 години

Искаме и гласуване с хартиени бюлетини!

4

Анонимен

преди 2 години

До дядотоТогава пък трябва да се плащат две надници на членовете и членките от комисиите.

3

Анонимен

преди 2 години

До въпросСпокойно.След това ще има президентски избори - 2 тура.После пак парламентарни.

2

Шоуто да плати

преди 2 години

Славун шоуменът защо не поеме разходите за част от машините? Или ние, бедните данъкоплатци, които живеем, РАБОТИМ и плащаме ДАНЪЦИ в България ще платим машините за всеки АНАДОЛСКИ дюкян, в който небългари да гласуват под строи за една противоконституционна партия?!