7

Анонимен

преди 2 години

От репортажа не става ясно със сигурност, че мястото не е обезопасено. По-скоро ми намирисва на своеволни игри на детето и в един момент-беля! И двете с майката имаха толкова скромен речник, че често срещано е при такива хора все някой друг да им е виновен и да вдигат врява.

6

АнонимеН

преди 2 години

И ОЩЕ ПО-ЗЛЕ!ГОВОРИМ ЗА КУРОРТЕН ГРАД КОЙТО Е ПРЕД ОТВАРЯНЕ НА ЛЕТНИЯ СЕЗОН! ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЯХА ЧУЖДЕНЦИ ДА СТАНЕМ ЗА СМЯХ!

5

АнонимеН

преди 2 години

ПРИОРИТЕТ НА ВСЕКИ ГРАД Е ДА СЕ ГРИЖИ ДА НЯМА НЕОБЕЗОПАСЕНИ ГОЛЕМИ ДУПКИ И ТОВА ИМ Е ПРИОРИТЕТ НОМЕР 1. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ГИ КРАДАТ ИЛИ СА ПОХАБЕНИ КАПАЦИТЕ. ОБЩИНАТА ЗНАЕЛА ЗА ДУПКАТА ОТ СЕДМИЦИ НО НЯМАЛА ВРЕМЕ ДА Я ОПРАВИ!

4

Анонимен

преди 2 години

Във Варна имаше случей 2 коли да пропаднат във новоизкопана шахта на ВиК. Никой не каза нищо. Нощно време, няма знаци няма гявол на пътя дупка. Полицията писа актове за несъобразена скорост...

3

Дарвин

преди 2 години

Децата нямат работа на улицата, без надзор от възрастен. Тия "родители" не са ли видели, че има ремонт?

2

56572

преди 2 години

Отново и отново се връщаме на азбучни неща. Не международен туризъм, не вътрешен туризъм, нормалният живот не е възможен при такава инфраструктура. Никой да не смее да се оправдава. Уволнения по цялата вертикала и тлъсти персонални глоби за излагане на риск живота и здравето на гражданите и гостите на Несебър, известен от много десетилетия като прекрасен морски курорт. Сега виждаме, че е занемарен от стопаните си.

1

Тцтц

преди 2 години

Кабинета на Радев все по-зле ще става хора спасявайте се