317

Франко

преди 2 години

То и сега няма кой да работи...вие виждали ли сте на какво дередже е "работната ръка"? Обаче на никой не му дреме, чалга, кючеци, кафенета, простотия до шия, но като дойде момента за равносметката се започват въпросите защо така ама защо иначе...нека законът на джунглата е най-справедлив, който както се уреди така ще се пенсионира и това е

316

komitata

преди 2 години

важното е да сме рекордьори по администрация в света ,по политически партии н аиздръжка н а робите и н а последни места по всичко в ЕС

315

Защо ли ?

преди 2 години

До 1 ЮНИ..... Защото всичките държавни служители са от ГЕРБ , само далаверата ги интересува , до сега мотото на Борисов бе : ПАРИ , ПАРИ , ПАРИ ,... а сега се е разпищолил ''уШ'' ,... РАБОТА , РАБОТА , РАБОТА... ама работа за другите , за него и ШАЙКАТА , няма работа , има ЛАПАНЕ , ЛАПАНЕ , ЛАПАНЕ !

314

Даа!

преди 2 години

До шопендар---Не знаете ли ЛАФЪТ НА ПРЕХОДА В Бг :''ТУКА Е ТАКА'' ...Защото няма на кой да се оплачеш !

313

шопендар

преди 2 години

в България,пенсионер е професия,слепи карат супер мерцедеси,а на работливият българин му вдигат годините за пенсиониране,понеже е най лесно,хора с 50 години трудов стаж,получават по малка пенсия от хора без такъв.трябва тотална СПРАВЕДЛИВА реформа в пенсионната система,СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ,НЕ ЗНАЧИ,ЕДНИ ДА се гърбят от работа,а на други пенсия да им се полага по право,по раса,.......

312

Мара

преди 2 години

До тук я докарахме заради всичките държавни политики досега със значителният принос на последните от 12години насам. Издържаме всички наши братя роми барабар с челядта им, а за отговорните работещи родители ядец, да се оправят както могат в уж пазарната икономика, в която имат право само да плащат данъци и какво получават насреща-корупция, грабеж, безхаберие.

311

Анонимен

преди 2 години

Ами пенсиите които получават с двойното гражданство на две места ?

310

Анонимен

преди 2 години

Колко пенсионери навъдиха партийните ,,секретарки'' по места няма край.Защо не се оръсят, кокто викат жив и прав но му имала екзема на госпожата стожерка на местния партиен лидер.

309

Геро

преди 2 години

Ами докато се мразим и си тровим нервите с въпроси кой кой е и ти знаеш ли кой съм аз? до там я докарахме. Утре поколенията ще ни прекръстян на Чагърландия.

308

payak

преди 2 години

Ромите влизат ли в статистиката? Те ще работят, а баба Мика ще ги брои. Всичко ще е наред.

307

Ilusion

преди 2 години

За какво издържаме сега хилядите цветнокожи ромове, те ще работят! Хахахах, каква илюзия.

306

Анонимен

преди 2 години

До В СИНГАПУРС вишу но не работят и не им се полагат. С 4 калс но работят и вземат пари.

305

Не ми пука

преди 2 години

Други ще дойдат и ще си го направят хубаво това място.Природа.

304

osterreich

преди 2 години

За тези , които се тревожат че България щяла била да изчезва . Вие какво искате - на територията на България да има 20 милиона ли и да не може да се разминават ? Ами сега българите се мразят и не могат да се понасят че са малко ами ако са повече ??? Мислете малко бе.

303

Анонимен

преди 2 години

В Благоевград за 30мин.пеша по оживена улица в петък, 18 часа преброих 21 човека и петдесетина коли. Този град замира също, като Видин

302

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИЯ Може би, дано не изчезнем, но ти какво разбираш под "изчезване"? Вероятно тук ще има българи или такива с български гени още столетия, може би хилядолетия, ако е жива човешката цивилизация изобщо. Въпроса е какво ще са. То и инките и маите не са изчезнали. *** там виж, те са си там, същите лица като по рисунките от пирамидите им и? Какво са? Къде е държавата им? Къде е цивилизацията им? Няма ги...това е тъжното.България целенсаочено се обезкървява и и се отрежда място в периферията.

301

чичо митко

преди 2 години

В началото пише "Но в резултат на застаряване на населението през 2070 г. на 100 души в трудоспособна възраст ще има по 60 пенсионера.", а три абзаца по-надолу "Но през 2070 г. очакванията са на 100 осигурени българи да има 81 пенсионера.". Хайде да си уточните статистиката!!!

300

Анонимен

преди 2 години

Барбаганеца докато се усети защо Меркел кани имигранти, ще е пукнал от глад. Толкова е задръстен, че дори не може да асимилира, че без имиграция няма благоденствие и просперитет. За това ксенофобските държави са обречени.

299

БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

България няма да изчезне. Има народи като естонците около 2М и не са изчезнали. Друг е проблемът. Българите изкуствено са оглупявани от пропагандата и озлобяват и не знаят на кой свят са. Само за сведение - на сайта на БНБ има справка за депозитите на домакинствата, много милиарди са.

298

На изчезване

преди 2 години

До Анонимен 365Ама, какво против имаш г-жа Мика ветеранката, гл. финансов експерт на ИТН, дето го готовите да ни управлява?! Оттук нататък ще се нагледаме на пародии и карикатури! Горкичката ни държава кучета я яли. Така са изчезнали и инките, колко му е! Щом може да бъде избран начело един фат'мак след 30 г. Демокрация, след като същият този срутва държавата пред тъ' пите погледи на т. н. медии, професори, академици и за каквито се сетиш, такъв народ е обречен на изчезване! Помози Бог!