10

Зоро до 5

преди 2 години

Не съм бил 2 кар. А пълен отличник, тъъпчо. В момента съм доктор на науките в най трудната наука. Винаги съм учил сам. Учителите са ниско образовани и неинтелигентни. Това са били тези, които не могат друго да сътворят и отиват да повтарят едно и също. Смятам, че движението и активния спорт са много по-важни от това да се затворят в една стая и да учат глуупости. Всеки трябва да си избере предмет и да ходи на консултации. Училищата са да хванат вътре по-глупавите и да им покажат, че са такива.

9

Зоро

преди 2 години

В Германия тестовете са безплатни. Правителството дава 18 ?, като 12? за услугата, 6? за материала. Тук не може ли учениците да ги тестват преди да ги затворят.Какви са тея 70? за тест? Минаха всякакви граници. Къде е гл. прокурор?

8

Анонимен

преди 2 години

До 10Стой си в Америка! Ние на децата ни да им ръгат клечки в носа не даваме. В Австрия това се прави с тест от слюнка, нашите обаче бъркат в носа дълбоко. Така че, който го е страх да не си пуска децата на училище. Има това право.

7

Анонимен

преди 2 години

Който си учи присъствено си учеше и дистанционно от вкъщи. Навсякъде по света изпращането на децата на присъствено обучение се съпътства с подходящи предпазни мерки, каквито в България няма. Примерно знам за две училища в САЩ, в които учат деца на мои хора, че класовете са ги разделили на две и ходят два дни в седмицата присъствено, а през останалите дни учат от вкъщи. Отделно, че ги тестват много редовно. В България нищо.

6

Анонимен

преди 2 години

Тази учебна година ,10-ти клас имаха точно 2 месеца ходене на училище. Месец в началото и някакви седмици от време на време в края на годината. Сега ги чакат матури ! За чий ? Е така.... Без смисъл.

5

До Анонимен 4,

преди 2 години

"До Фин...Глупостта и невежеството са още по-голяма болест"Така е,а с това затваряне на училищата за толкова дълго време точно тази болест се доразви и разрастна като тумор. Точно неуките държат училищата затворени 16 месеца. Не ми разправяйте басни как училищата ви довели до болести,вкл. хипохондрия и фобии. Вие си ги имахте тези неща от преди това. Дори ковида се разрастна въпреки затворените училища, което доказа тоталното безмислие на тази античовешка мярка. Затвор за тия, дето я въведоха!

4

До Зоро 2,

преди 2 години

Правителството /бившето/ да бъде изправено на съд за затриване на образованието! Такъв фашизъм и по военно време никой не си е позволявал! А ти ако щеш - и цял живот си стой у вас. Ако имаш деца - горките! Дръж си ги там до полата и не се меси в чуждите решения. Достатъчно големи поразии станаха за година и половина. Стига толкоз!

3

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше да започнем отново да образоваме поколението. Тази година и половина аут от образованието окончателно ще ни изяде ушите. Идея още нямаме каква беля огромна сторихме на децата и държавата си това. Не го знам Зоро 2, но явно от малък си е бил двойкар и за него училището е било винаги нещо страшно, та затуй напира да го няма. Зоро, стой си у къщи, ***, никой не те кара да се учиш насила. После не се оплаквай, когато ти сочат отново къщата и дивана, а ти дириш работа, мойто момч

2

Фин

преди 2 години

До Зоро.....Хипохондрията е тежка болест, вземай мерки.

1

Зоро

преди 2 години

Повече от очеизвадно е, че онлайн обучението спаси от заразяване милиони хора. България няма пари за тестове, като в Германия - на всеки, всеки ден безплатно. То явно цената на теста е доста по ниска от 20? за да си го позволят все пак. Единственият начин в България да не стане мазало (както си и стана) е учениците да са онлайн за съжаление. Добре е да ходят и се срещат, обаче всеки път след месец почва повишаване. Факт. Правителството да бъде изправено на съд, че не взе мерки септември.