35

До шопендар

преди 2 години

Ако ти някой ден успееш да сътвориш твоя собствена вселена, единствено тогава ще можеш да твърдиш има ли Бог в нея, или няма, и ако има, какъв точно би трябвало да бъде той ! Но дотогава, ...разбираш ! Арогантността пречи на здравия разум, а думата "заиграване" звучи много пошло в случая !

34

Анонимен

преди 2 години

Детето е 99,8 % здраво. Има вредно вътрешно екологично въздеиствие - 8,9 млн. километра, което изобщо не изисква операция, нито пък е онкозаболяване, увредена е системата за вкус. Съобщете на родителите да направят диагностика на детето при радиестезист за да отхвърли тази грешна диагноза. Лечението е за 26 минути първоначално, после може и да има и още нещо. Но детето в никакъв случаи не трябва да се оперира и да го мачкат с химия. Ще бъде жалко, твърде, твърде жалко.

33

Леша

преди 2 години

Ваксините причиняват точно това на децата.

32

Анонимен

преди 2 години

До 20Вземи обясни на децата в Либия, че нашите мед. сестри не са искали нарочно да ги заразят с ХИВ, ами просто такива ваксини са им дали.Че СЗО избиха и осакатиха почти един цял континент- Африка с ваксините- нещо да ни информираш по въпроса,

31

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХайде информирай ни! Чул-недочул, но ми заемаш позата на авторитет-От десетилетия има изследвания за въпросните ве-ва и ефекта им върху мозъчната к//ора, но е по-лесно и модерно да плюеш по хората и да се мислиш за нещо повече.

30

Анонимен

преди 2 години

Само си говориме смешки, пари има достатъчно. Абе чудя се и в Скандиванието ли е така, постоянно призиви за лечение на дете.

29

Анонимен

преди 2 години

къде са разположени тези кутии?

28

шопендар

преди 2 години

за тези които се заиграват с бог,икони,вяра в господ,икони,и т,н,искам да им кажа,ЧЕ,АКО ИМАТ НЕЩАСТИЕТО ДА ПРЕКАРАТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА В ДЕТСКА ОНКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА,ЗАВИНАГИ ЩЕ НАМРАЗЯТ ГОСПОД-БОГ,И ВЯРАТА ИМ ЩЕ СЕ ИЗПАРИ ЗАВИНАГИ.

27

патил човек

преди 2 години

събирането на пари е труден процес,и отнема време,и се губи време ценно за лечението на детето.ИМА КОМИТЕТ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА,РОДИТЕЛИТЕ ДА СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ.

26

До 19

преди 2 години

Исус е казал "..И да се обърнат, И Аз да ги изцеля. (Матей 13/15 ) , а родителите на това дете са решили да се обърнат за помощ към чуждоземни доктори, така че не знам в какво точно упрекваш църквата, обясни да видим !

25

Германия

преди 2 години

До ФРГЗначи баща ми - с пенсия 300 лв - диагноза рак на простата - лечение - операция с робот "Да Винчи" + химио + лъчево... Цена 15 000 лв.Бившия ми шеф в Германия - пенсия 2000 евро - диагноза рак на простатата - лечение - операция с робот "Да Винчи" + химио + лъчево... Цена 0 евро...Значи какъв извод си правим? Немските пенсионери трябва да са много по-зле от българските след като се налага държавата да им плаще цялото лечение

24

ФРГ

преди 2 години

В нормална държава това е задача на държавата. Медицинските услуги са безплатни и покрити на солидарен принцип. Когато едно детенце има проблем, е задача на лекарите да направят каквото е по силите и познанията им.А не да мислят колко ще струва и да казват цената на родителите пък те да се оправят...

23

До 19

преди 2 години

Това 6-годишно дете не е нужно да направи усилие, а неговите родители, навярно ти е трудно да се сетиш !

22

До 19

преди 2 години

А защо според теб църквата трябва да прави това ? Тя е разпространител на Божието Слово, дадено на хората за спасение на душите, а не болница ! Никъде не е писано, че задължението на църковните служители е да лекуват всички болни, тия неща се възприемат много неправилно от някои хора (като теб например) ! Кой и кога ще бъде изцелен чудодейно, това се решава от висша сила - ако не беше така, нямаше да има изобщо нужда от лекари !

21

Анонимен

преди 2 години

Е.....м ти държавата с най луксозен автопарк с много богати доктори от мизерни задлъжнели държавни болници....кюлчета и пачки в чекмеджета....която не може да намери жълти стотинки за живота на децата си....трябва ни Кьовеши а твърде вероятно и 5-6милиона румънци.....срам срам ме е от тази държава....

20

Анонимен

преди 2 години

До 20Хайде първо разберете за какво става дума и кога не се използва живок и дори този живак който се използваше не е този за който си мислите. Смешници. Информирайте се най-после и стига сте писали дочути простотии. Всички сте ваксинирани. Всички.

19

Анонимен

преди 2 години

До това водят ваксините пълни с живак, олово и алуминий- при дечицата- автоимунни заболявания, рак и диабет!!!Явно хората никога няма да се събудят за очеизвадните неща...

18

Анонимен

преди 2 години

До 18Ами като нямат крака хайде църквата да ги занесе в градската онкология и да се нагледаме на чудес защото повярвай ми там хората с особено в леглата с невероятно религиозни ама нещо няма много файса. Ама нещо не го правя що ли? И какво уисилие да направи 6 годишното дете, че нещо не можах да разбера как работи тоз вашия литературен герой?

17

До 14

преди 2 години

Иконите, дори когато са чудотворни, нямат крака, и не могат да отидат при всеки болен ! Който се надява на Божията помощ, трябва поне малко усилие да направи от себе си, а не просто да чака да бъде "обслужен" от Божията благодат ! Тя трябва да се заслужи с нещо - Бог не ни е нито слуга, нито длъжник !

16

Анонимен

преди 2 години

Ко ми цъкате минуси бе религиозни кукyмявки? Тоз вашия бог за нищо не става ама то и няма как да става след като е литературен герой измислен. Що за бог допуска подобни неща на деца? Или са много грешни вече? Или такъв му е великия план? Ваща .... аз...