203

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ уволняваше само ченгета на ДС, които са с богати биографии на комунисти, за които трябваше да има закон за лустрация. Но, това сега е,произвол , болшевизъм.

202

Таксиджиев

преди 2 години

Цял ден днеска България чака да види началото на филма "Завръщане от Рим" но шефът ти не се показа никакъв. Какво стана, продаде ли вече България на македонците?? Цяла СМ днеска гърми по вестници,радиа и телевизии,че Радев поправил грешката на Борисов,чакаме информация...или темата е неудобно.

201

На тоя

преди 2 години

Нещо му хлопа на тоя.Пеня му излиза от устата от простотия.

200

Анонимен

преди 2 години

Червените десантчици от службите превзеха властта чакайки в засада докато паразитират около Фигуранта,подготвяйки преврата на обвиняемите олигарси.Тъй де, само дикратурата може да спре процеса на демокрация ,евроинтенграция,стабилизация ,чрез контролирано правосъдие и прокуратура,както си беше преди 10-ти и след до фалита на държавата и преяждането на определени кръгове.Сега,пък " честни" избори с тези,не думай!

199

Анонимен

преди 2 години

Рашков е от някакво Благоевградско село. Радев е от с. Славяново, Харманлийско, а Стефан Янев от с. Поповица, Пловдивско.Коментарите са за вас.

198

Анонимен

преди 2 години

До БългаринА Силвия Великова се е покрила и си мълчи като пукал за хилядите уволнени хора до момента, за хилядите унищожени съдбиТези хора имат семейства деца и сега са оставени на улицата от едни самозабравили се алчни и жадни за власт диктатори!

197

Анонимен

преди 2 години

Само протести срещу диктатурата ан Радев!

196

Анонимен

преди 2 години

Махай се,бе,червено ченге кагебейско!Отврат!Изкопаеми!

195

Българин

преди 2 години

Беше отвратително преживяване слушането на разговора по БНР между наглеца Рашков и мяукащата водеща Янкулова. Вместо удобните въпроси можеше да го попита кого и какво е защитавал като следовател в зловещата ДС и колко съдби и живота е зазсипал и унищожил. Но не би! Янкулова е послушна и следва начертаната линия така, както правят Волгин, Великова и много други.

194

Анонимен

преди 2 години

Тоя Рашков е мн весел човечец, как избухна с канибалските обвинения. Хахахах. Радев малко се прецака с тоя. Мая Манолова чак не е такъв циркаджия барабар с ДА България.

193

Димо

преди 2 години

Да като няма доказателства болните ви мозъци измията какви ли не безумия

192

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега след като се казаха всички тайни,, създайте един климат на търпимост и добронамереност, заедно граждани управляващи да извървим заедно възможно най-краткия път за преодоляване на кризата. Да се радваме на успехите на другите, а не на нещастията им. Да се водим не към предателство, а към единство и съгласие.

191

ГЕРБ

преди 2 години

Лъжец и долен *** е тоя пуч. Как може да се раждат такива подли хора.

190

Анонимен

преди 2 години

рашков, рашков, вече ставаш смешен!

189

Анонимен

преди 2 години

То пък едни генерали, произведени в чин още от бкп и верни на партията. Иначе армия си нямаме.

188

Радев за смях...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

187

Анонимен

преди 2 години

Просто идва да покаже нивото на политическата ни класа ... всички тези простотии които ръсят се четат и виждат на запад ... но нашите селяни като Рашков държат да се ****** на метеното, защото е толкова приятно, че не могат да се въздържат.

186

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

185

Анонимен

преди 2 години

чудя се още защо медиите не са го разкъсали още този ако беше бойков министър щяхте да не млъквате и да го съсипете

184

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов Притежава Народа