299

иво

преди 11 месеца

До Читателтолкоз ли си ***, за да го верваш ?

298

Читател

преди 11 месеца

Никой не е в състояние,да налее мозък в чугунената кратуна на това недоразумение,за по кратко наречено Роско.А съм от село човек.Имахме кученце с такова име,но то беше хрисимо.Това което е на два крака и носи същото име,е улична превъзходна и не отказва на махленските пасове.Сега по сериозно: Аланкоолу,Р. Радев тази есен,след изборите,ще влезе за втори път на "Дондуков"-2! Той е обичан от народа си,затова избирането му за втори мандат,ще е със съкрушителна сила.Гледай,слушай и се "радвай".

297

Мижитурката

преди 11 месеца

Плевнелиев няма ли кой да го сложи в усмирителна риза, и да го закара в Карлуково. Долен и гнусен подлизурко- комунист. Още като студент е станал партиен член.

296

радев и лукашенко

преди 11 месеца

Правителството на Радеф и ИТН вкараха през задната врата в правителството васил божков, пеевски, жан виденов, орешарски и куп подобни. Как е добре ли е?

295

Христо Христов

преди 11 месеца

До Анонимен/315"режима на радев почва да затъва, вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите, сравняват хунтата на радев с лукашенко и асад - другарю, с какво се друсате?"@318 Сори пич, беше за 315

294

Анонимен

преди 11 месеца

Този Дъстин Хофман сам се похвали, че първият му "бизнес" е бил да ползва служебния компютър на Комсомола - тогава единственият в града, за да печата хороскопи и да ги продава за по 30 стотинки. Тогава нямаше интернет и компютрите се ползваха общо взето за текстообработка и за тетрис, обаче нещо, напечатано на "на компютър" (на иглен принтер), изглеждаше като пуснато от Господ.

293

Христо Христов

преди 11 месеца

До 318"... вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите," - другарю, добре ли сте? ПП. Кой ви е дилъра?

292

Анонимен

преди 11 месеца

режима на радев почва да затъва, вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите, сравняват хунтата на радев с лукашенко и асад-------Защо ЕС да повдига въпроса?Нали имате джобен главен прокурор, който не се притеснява да нахлуе в Президентството - нека и сега да повдигне обвинение.

291

Анонимен

преди 11 месеца

Служебното правителство на Плевнелиев е уволнило над 2000 човека. Данните са от ТВ Европа днес.

290

Анонимен

преди 11 месеца

И това плямпало са пуснали да дрънка. Роската е хомосексуалист, да се занимава с неговите приятелки от мъжки пол, с останалото има кой да се занимава.

289

Анонимен

преди 11 месеца

режима на радев почва да затъва, вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите, сравняват хунтата на радев с лукашенко и асад

288

Анонимен

преди 11 месеца

В министерство на финансите е разкрито, че герберуги се понижавали в длъжност за 2-3 дни и после пак ги повишавали на същата длъжност, НО с 300 лв отгоре! Практиката била масова в администрацията. Така се източвали държавни пари с милиони

287

ТАКА Е!

преди 11 месеца

Като се има предвид интелектуалното ниво на избирателите му /селски комунисти, Догановите турци и роми/, Радев може и да бъде преизбран за президент, но догодина по това време той ще бъде в дълбока нелегалност...

286

Анонимен

преди 11 месеца

То Радев има ли жив президент, който да го харесва. На Запад не го канят, че само гафове прави. У нас - преврат.

285

Хм !?

преди 11 месеца

А ако знаете това комунистическо мекере, когато беше комсомолски секретар във ВМЕИ ,,В.И. Ленин", ФРЕ, какви гадости правеше на колегите и как изнудваше колежки по комсомолска линия... Беше квалифициран доносник и по комсомолска линия взе и диплома. А през 1990 г, лятото, баща му като верен комунист го уреди да получи куфарче с милиони в зелено, с които Луканов назначаваше верните комунисти за милионери.

284

жалко наистина

преди 11 месеца

Радев можеше де изкара един хубав благотворен мандат и да го преизберат.Започна с това че ще пребори корупцията. Аз не съм срещал корупция след 2000 г, но си казах: "ще става по-добре". А то кво се оказа. Те искали да си разчистят пътя за да могат да злоупотребяват още повече. Както беше преди 10 ное 1989 г когато в България имаше свръхбогати правоимащи и останалото беше народ. Даже имаше термин: "за народно потребление". Разбирай - нискокачествено, евтиничко.

283

поклон

преди 11 месеца

Имахме един честен зовек за Президент и това ме изпълва със надежда че един ден отново ще имаме честен човек за президент. Самото съществуване на Росн Плевнелиев е доказателство че България има бъдеще.

282

Анонимен

преди 11 месеца

РадеФ не е популист, а престъпник...

281

Доброто идва!

преди 11 месеца

Правилна констатация!Ще дойдат и добрите времена, в които Радев и кликата му няма да са на власт!

280

шмatka

преди 11 месеца

плевня спри се пред едно от огледалата у вас и ......няма да видиш нищо!