22

Анонимен

преди 2 години

Нова... Нова... Колко да е нова?В Индия са я ползвали вече. Викат и биометричен идентификатор или нещо от тоя сорт.

21

11

преди 2 години

Баси глупостите. Тази технология единсгтвено ще може да открива запек, тъй като очите ще са изцъклени.

20

Анонимен

преди 2 години

Няма такова нещо като ковид. Има уплашени егоисти, които тичат на лекар да ги спасява, а там им разбиват здравето по техен си начин.

19

Обективно

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУ.ПОСТИ!!!! КОВИД ЗАПОЧНА ПЪРВИТЕ 3 ДНИ БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ВЪЗПАЛЕНИЕ!!! НИТО КАШЛИЦА, НИТО БОЛКА В ГЪРЛОТО ИЛИ НЕЩО ДРУГО! Точно това е специфичното при ковид - че отначало няма абсолютно никакви признаци на възпаление!! Той затова се лекува трудно - защото се закъснява с лечението поради липса на оплаквания!

18

Сата НАТО

преди 2 години

Принудително бъркане в тялото ви е равно на *** силване. При това лекарите са инструктирани нарочно да го правят колкото може по-болезнено. Един човек свикне ли да си трае, когато му причиняват болка - готов е.

17

Сата НАТО

преди 2 години

Открай време се продават всякакви философски камъни, парченца от Светия кръст, целебни мощи, кристални топки и какво ли не.

16

Анонимен

преди 2 години

Шарлатани на международно ниво ...

15

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с простотии по статиите за този вирус.От месеци не чета нищо, защото е загуба на вреве. Само като видя заглавията ми стига.

14

Ник

преди 2 години

днес снимка, утре лазерно ослепяване /има го в дронове за контрол на тълпи!/ на стадото. ходете се оплачете на арменския поп после. Докато им се оставяте да ви третират като животни, няма да се спрат! отказ от всякакви тествания по дупките, което унижава човешкото достойнство. отказ на противоконституционните мерки/ ограничения. фермерите на човешката ферма нямат нужда от животните-хора. евтаназиране и загробване им е в устата при всяка среща и само от стадото зависи да бъде стадо или глутница

13

Анонимен

преди 2 години

Орхан Мурад хареса тази новина

12

Пастир

преди 2 години

Едното стадо се контролира с истории за ковид, другото стадо с конспиративни истории за ковид. Имате ли умен телефон всичко могат да научат за вас без много разправия. Живейте си живота и стига сте се филмирали за глупости.

11

Искрен Веселинов

преди 2 години

Едно време бабите си мереха кръвното с конец, златен пръстен и шивашки метър. Руснаците продаваха по пазарите едни пластикови карти с графика на тях. Държиш си пръстчето една минута и после с сравняваш нюансите, за да разбереш в какво състояние си-отпуснат, щастлив, напрегнат...Та така и с короната сега така. В едно манипулирано общество виреят всякакви шарлатани. Добре поне че няма да ни бъркат отзад, както го правят китайските другари. За сега...

10

Анонимен

преди 2 години

КОНСПИРАТОРИ ГАДНИ, ИМА ДАЛЕЧ ПО-ДИКТАТУРНИ МЕРКИ В С КОРЕЯ И БЕЛАРУС. ТЕЗИ СА ЗА ДА ВИ ПАЗЯТ

9

Анонимен

преди 2 години

веднага да се създаде приложение което снима очите и така на всеки телефон и пред всеки магазин. стадото трябва да се контролира.

8

АнонимеН

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!! ПО СКОРО ЩЕ ПОВЯРВАМ, ЧЕ КУЧЕТАТА МОГАТ ДА НАДУШВАТ КОДИД ОТКОЛКОТО, ЧЕ ПО ОЧИТЕ МОЖЕ ДА ПОЗНАЕШ ОТ КАКВО Е БОЛЕН ЧОВЕК !! ТАКАВА ТЕХНОЛОГИЯ НАЙ-МАЛКО СЛЕД 100 ГОДИНИ НАЙ-РАНО МОЖЕ ДА ИМА АКО ИЗОБЩО Е ВЪЗМОЖНА!

7

Ирисова диагностика

преди 2 години

Освен ковид, "новата технология" открива и рак, СПИН, хемороиди, коклюш, циреи и ишиас.

6

До Конспиративно

преди 2 години

Прав си човек, сега имат някаква нова теория, че Земята се въртяла около Слънцето. Какво още ще измислят за да ни лъжат...

5

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се за офтопика, ама някой да знае какво стана с Каролев?

4

Конспиративно

преди 2 години

Я па ти! А аз реших, че след като взеха проби от милиарди хора, сега дойде ред да им сканират и очите, защото те са като пръстови отпечатъци. Ей, ако и 1% от теорията на конспирацията е вярна, някой вече има огромна база данни с човешко ДНК, а сега и с ретината отпечатък! Браво! Идея кога ще спрат има ли? Или ще измислят как да откриват ковид и по натривка от фекалии... на там върват нещата!

3

Боко Т.ъпото

преди 2 години

Ей,ако вземем пак властта какво психясване на стадото и крадене ще падне пак с тоя нов тест.