32

шизофреници

преди 1 година

На това чучало богатите му плащат да побърква хората и да ги вкарва по лудници. Богатите си правят секс и пари, а този шизофреник говори само глупости.

31

Митко2001

преди 2 години

До асссиЗащото, когато ставаш монах, ти трябва да не правиш секс и след години полово въздържание човек се побърква и започва да посяга на деца примерно.

30

ассси

преди 2 години

Някой може ли да си представи колко психично болен трябва да е накой за да се възбужда ссексуално от малки момчета? И то до степен че да не може да контролира нагона си ....И това са кардинали достинали високи постове в Християнската католическа църква.

29

Анонимен

преди 2 години

Римокатолическата църква е АНТИХРИСТА. Това е свърталище на злото на Земята.

28

Ватикана в пламъци

преди 2 години

И това трябва да са представителите на Господ Бог на Земята ? Отврат . Тотално изкривяване на божието учение и идеали ... Но пък, щом Господ ги търпи ..... значи това всъщност е истинското християнство , а не глуупостите на което учат простолюдието. Да не крадели... да не прелюбодействали ... да живеят бедно ... това явно се отнася САМО за бедните заблудени божии ОФЦИ , но не се отнася за пастирите божии потънали в охолство и развврат във Ватикана .Амин.

27

Анонимен

преди 2 години

Много гнусна статия. Папата онвинява децата, а всъщност възрастните са первезниците. Децата ги били съблазнявали, глупости. Така мислят само хора, които не са имали свои деца и не знаят колко чисти души имат.

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Еее, ко шъ плющът папскитекучитъ.!.

25

Анонимен

преди 2 години

Учението на Йешуа Хамашиях-Исус Христос от 1 до 4-5 век и последвалите езически варианти от вселенските събори насам. Нямат почти нищо общо.Особено при ватиканската сатанинска ерес.Колкото до женските права, сърдете се на Лилит-"Богинята майка"! Изтрита от древните юдеи от кн. Битие, заради бунта и в сътрудничество със сатана т.е. "противника".Двамата забъркват кашата с т.н.първороден грях.Не случайно в Ст.Завед Бог нарежда жените да се държат изкъсо, защото са първи помощници на дявола.

24

един

преди 2 години

Религиите са измишльоооотини, за да се държи някой в подчинение! А дали има бог, не ни е дадено да узнаем, според мен заради следното - човек трябва да е читав и справедлив, но не от страх от ада или господ, а по собствено убеждение. По темата - това е отвратително мислене, особено за такъв ранг.

23

анонимна

преди 2 години

Подобно мислене, особено у Папата, е недопустимо. А дали жените са роби, зависи от самите тях. Като искат да са такива, това си е чисто тяхна работа. Ако ли не, сега животът поне им дава възможности, а не някой да ги храни цял живот, като че ли са бавно....развиващи се. Същото се отнася и до мъжете - един иска робиня, друг иска равностоен партньор, всякакви варианти. Като цяло обаче религиите са доста против правата на жените.

22

House M.D.

преди 2 години

Другарят Хорхе Марио Берголио не се ли срещна наскоро с другаря атеист Румката?

21

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах. Малките семинаристи ли са виновни за первезните желания на католическите свещеннице?

20

Анонимен

преди 2 години

ТЦТЦ какви са тези "свещеници", че да се съблазняват от малки момченца. ***.

19

шамана

преди 2 години

дано бъде заличена тази извратена религия

18

На Мойсей Кайсиите

преди 2 години

Хах, че то астрология е по - вярна и точна на 95% от всички религии взети заедно!...

17

Анонимен

преди 2 години

Франческо е лицемерен.От една страна Исус казва:Доведете децата при мен.Тоест още в Библията виждаме връзката на Христа с децата.Сега Франческо ги изгонва?Това е безумие,ако се смята ,че спирали похотта.Същевременно Ватикана толерира гей общността.

16

Анонимен

преди 2 години

Странно е, че бразилците знаят какво е положението им, но не приемат идолите им да се от другия бряг. Дори си измислят оправдания, че идолът им бил болен или асексуален, когато обявиха, че томошен известен водещ Аугусто Либерато е гей, феновете му измислиха вякакви неща само и да не презнаят и приемат, че е такъв.

15

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще унищожи католицизма. На ли цялата им религия се крепи на содомията - основен стимул за свещениците

14

Анонимен

преди 2 години

Висшите прелати щото не излизат отвъд стените на Ватикана.

13

Анонимен

преди 2 години

Католическата църква, е най прикрито сатанизираната част на официалното християнство.