24

wgggg

преди 3 години

Американците искат всичко да се случва далеч от техните богати,спокойни и щастливи домове.

23

Баба Гицка

преди 3 години

Добре са го замислили тези юнаци, но доста тъпо. С една дума "вервайте ни" - ние разкриваме всякакви тайни, и на Русия и на САЩ и НАТО.

22

Анонимен

преди 3 години

Разследващият сайт открил ... и хвърля прах в очите на мат'ряла. Всички знаем, че публикуваното разположение или част от него, в най-близко бъдеще няма да е актуално. Съгласно новите постановки на Пиндостан, ядреното му оръжие ще се предислоцира. Ако "Белингкат" иска да ме спечели за фен, да каже дали пиндостанско ядрено оръжие ще бъде дислоцирано на васалната българска територия?

21

Де Гол

преди 3 години

Франция затова е най-великата европейска държава защото няма нито една американска база на своя територия за разлика от германските, британските и италианските пyдели. Франция е горда страна.

20

Анонимен

преди 3 години

До Поразително е Единственото странно е, че русофилите си мислят, че нормалните хора приемат сериозно бръщолевенията им. Другаре, не разбрахте ли, че нещата които пишете са си само за вас? Я кажи, кои са негативите от наличието на ядрено оръжие в Европа? Дай да се посмеем малко!

19

Поразително е

преди 3 години

Поразително е, че "Европа" приема като нещо нормално САЩ да складират ядрено оръжие на европейска територия! САЩ - в Европа! САЩ превръщат Европа в ядрен погреб заради "националните си интереси" да сложат ръка чрез корпорациите си на природните ресурси на Русия, с което Русия, естествено, не е съгласна. И Европа, вместо да ползва тези ресурси чрез нормални търговски и не само търговски отношения с Русия, предпочита да се отнася към нея като куче, на което стопанинът му е казал "Дръж!". Странно.

18

Sgt. Pepper

преди 3 години

Тази измислена новина цели да ни внуши, че Белингкат са едни достойно разследващи журналисти, които разкриват престъпни тайни на всички режими - руски и американски. Всъщност Белингкат са пропагандно подразделение на НАТО, което разпространява клевети за изтока, примесени с малко достоверни разузнавателни данни.

17

Анонимен

преди 3 години

Тука някакви фантазми на другарете.

16

Със сигурност

преди 3 години

в България ще сложат, нали затова ни приеха в НАТО, и поради това ще бъдем първи затрити при война, това е целта на краварите! Навремето имахме руски бази срещу натовска Турция, целта беше същата, да бъдем само мишена. Като видяхме какви са натовските войници, жална ни майка!!!

15

бай Миле

преди 3 години

Не им е за сефте на янките сами да си разпространяват "секретите" в интернет. Преди да им забранят, военните им масово използваха разни спортни аппове с гпс тракинг и автомачино споделяне в мрежата. Така с малко заигравка можеше лесно да се локализират и придобие обща представа за вътрешното разпределение на военните им бази.

14

Шпионин

преди 3 години

Нема как да стане тая далавера. Овенните НЕ използват гражданския интернет, а "интернет в интернета" до който НЯМА достъп нито един простосмъртен. Явно инфото е било преразказано на "инвестигейтър" от джурналистическата гилдия, защото звучи много забавно.

13

Нелегален

преди 3 години

Големо разкритие са направили, та чак и деактивирирали кодовете на термоядрените заряди. Другаре, молиме ви! Сегодня не е Первий Априль.

12

цехар

преди 3 години

Сега и да установят, кои цехове са били респектирани от краварската армия.

11

ВЪПРОС

преди 3 години

Е защо не попитахте руснаците бе . . . . ? Те знаят всичко за всички , щяха подробно да ви обяснят за всевъзможни кодове . Защо сте питали пентагона ? Да бяхте питали Г.Р.У. !

10

Да бе!

преди 3 години

Враговете на НАТО и Пентагона много добре знаят, че американците ще изстрелят ядрените ракети не от наземни бази, а от Космоса, защото единствено от Космоса те са неуязвими от ПРО и от ПВО и затова толкова много ги е страх от USSF.

9

Светозар

преди 3 години

Е тоя фейк нюз може да го измисли само кремълската пропаганда. Информация и кодове за термоядрено оръжие ще се обсъжда в интернет от пряко замесени служебни лица.

8

Друга тема

преди 3 години

Здравейте ! Аз съм Живко от Варна ! Търся човек или хора, които да ми помогнат да живея по - добре и да постигна нещо в живота, а не нищо ! Кои хора могат да ми помогнат да се оправя в живота и да имам приятелка и да се чувстам перфектно ! ?

7

Анонимен

преди 3 години

НАТО ВЪН!

6

кавбой

преди 3 години

Ами с толко акъл така се качва инфо в нета! После цял свят да знае от кой край ни е гъсът!

5

мангела меркел

преди 3 години

Станало голяма гавра натовски воиници навлезли в частен цех в пловдивско с автомати.Е сега марионетката България управлявана от хазарски роми няма ли да гони дипломати.