78

НЯМА КАК

преди 3 месеца

Не е известно Сатанишко за какво обединение мечтае, но е абсурдно европейските българи да се обединят с кремълските слуги.

77

Словянин

преди 3 месеца

Станишев нито е социалист, нито е българин. Иска да се обединим с враговете на Българско.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Баа-ах ти гениталната мисла на тоя евреоорган,сякаш обединените бандюги по партии са нещо различно от разединените такива.Ей с такива се препълни брюкселската кошара,която евроСтадото позволи да го управлява!ЕвроСтадото сме всички ние...еврооФФФсете!Бе-е-е!

75

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Серго вие от БСП=БКП=ДС винаги ще се от статуквото колкото и да се преименувате.От вас произлизат и партииките на "промяната"както и всички останали които нароихте за да пазите статуквото и най-вече уродливото ви отроче ДПС.

74

Анонимен

преди 3 месеца

този *** изпълзя самодоволно да поучава и да ни обяснява че неолиберализма е правия път.Точно ти разгони патриоти и националисти и даде път на джендъри, на "малцинства", затова набута дпс и неграмотни мургавелци в НС, по министерства и кметства,а социалната ти програма е само за тях.Вън либерастите където и да са по света, само доживотен затвор за вас демократски откачалки, вие сте заплаха за националната сигурност.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Виденов каза че емигрантите са майцепродавци и ще им фрасне един и че бил русофил, което значи че ще иска гласове на русофилски партии и на бсп, а от 2-та млн навън не вярвам и един да гласува за тоя ***. Никой не го интересува какъв е бил, стига ми че 20г е работил в соросов институт.И аз чух че гергов го подпира, а той на кого служи всички знаем.

72

Тоя от къде изпълзя?

преди 3 месеца

Тоя, дето се изплъзваше като гол ***, от въпроса "Ще се кандидатирате ли за Евродепутат?", помните ли какъв беше последния закон, който той прие, в края на тройната коалиция?Да не се търсиникакваотговорност, на бившите управляващи от следващите!!!!И този закон не е отменен и до днес......

71

Анонимен

преди 3 месеца

това е най-вредния човек не само за БСП,а за световното ляво защото налага либерастията на демократите от сащ.Бориме се да сперм този либерастки тумор в сащ, а тоя като метастази го разпространява по Европа. Иначе типичното слагачество и навеждане за власт и постове, това е цялото му изказване.Колкото по-бързо се отървем от такива толкова по-лесно ще дишаме.А да каже нещо за цензурата изобщо, а за дира цензурата?

70

Анонимен

преди 3 месеца

бсп изгуби толкова места в НС колкото и герб,а при положение че гласуващите не се увеличиха, а са на същото ниво като преди, то загубата за БСП и герб идва от това че "новите" партии взеха гласове от тях. А тоя хамстер да не се обажда от дупката си, знаем за неговия "принос" към бсп и каква патерица е на другаря борисоффф.

69

Анонимен

преди 3 месеца

доколкото разбирам Виденов се е хванал на въдичката на гергов, който налива парички, а тоя изпълнява с единствена цел да се разбие БСП и да вземе гласове оттам и единствено оттам. Дори да не влязат по-важно за тях е бсп да вземат колко се може по-малко места в НС и така да са слаби и с вързани ръце.Гнусно и подло, защото гергов си е такъв, а Жанчо е един кух ***, няма нищо общо с наивния младеж от 90-те. Такива дето щели да гласуват за него по-добре директно си гласувайте за герб.

68

Този на снимката

преди 3 месеца

Местан ли е?От както се целунаха, са станали като близнаци. Така разбира Станишев обединяването- с мазни целувки, както бай Тошо се мляскаше с Брежнев.

67

пияница мистик

преди 3 месеца

До 77 === Е, явно ти е харесвала хиперинфлацията на Виденов и че си взимал 5$ заплата. Ако си знаел за C0рос сигурно си щял да си седиш вкъщи и да се радваш, че некадърен комунист те управлява, а не да ходиш на протест срещу него :)))

66

Орлов мост

преди 3 месеца

така е серго , ти се обедини с дпс . за едни целувки говорим .

65

Анонимен

преди 3 месеца

До помнещ 75 Точно така, Виденов се оказа единственият честен премиер от цялата шайка ... Съжалявам, че като студент бях на протестите против него... Скачахме, викахме, мятахме будилници и искахме Костов ... Наистина съжалявам .. Тогава не знаехме за Сорос ..

64

ФАКТ

преди 3 месеца

това няма нито един ден трудов стаж!!!

63

помнещ

преди 3 месеца

до 61Явно си малко пале,та говориш че си"чел"някъде! Ако беше зрял българин.Щеше да знаеш,че Виденов беше единственият честен министър председател,след 1989 г!И точно Евреина Сорос го събори от власт тогава! И то вкарвайки милиони долари тогава,за да прокара политиката"си в България! Този "Виденов: който лично помня,не е същият днес! Остарял и далеч сякаш от истинската рееееалност днес! Остроумничи,но не бих гласувал за него в никакъв случай! Слави започна промяната! И пак за него ще гласувам!!!

62

Марко

преди 3 месеца

И тоя ..к се появи.Този е един.от създателите на ОФ заедно с Манолова,Нинова,Гарелов,червен Кольо и много други които плюеха при учиндолеца

61

Малко разяснения

преди 3 месеца

Станишев е по убеждения и по потекло троцкист и респ. от доминиращото понастоящем при левите неолибералното течение !Тази именно е причината, той да ръководи ПЕС, а консервативното крило на власт в БСП да е изолирано ...

60

Диана

преди 3 месеца

Винаги нещо зависи от всичко...Не можеш да обединяваш противиположности, плюс и минус в електричеството, таланти и посредствени амбициозни негод.ници в политиката...За да работят добре нещата, трябва да са разделени на всеки по силите...Станишев отново се прави на много велик, когато говори пълни глупости...Вече не ми е никак смешно...След такъв резил с този преход, тези не.го.дници от БСП не само че не се оттеглят от политиката, а и ни омайват с общи приказки, лъжи, правят се на много велики...

59

баба Пена

преди 3 месеца

Ей затова няма да се оправим, защото има много комунисти които яко ми кликат минуси.