136

Шаши

преди 2 години

Точен и ясен, както винаги. Браво.

135

Сата НАТО

преди 2 години

Волгин не е руснак, това е псевдоним, което е още по-тежка форма на психопатия. Петър Георгиев му е моминската фамилия. Не си харесва родата и се изживява като агент на влияние на москалите.

134

Чочо

преди 2 години

И ти Волгин,руско юдейче никак не си чистичък

133

Сата НАТО

преди 2 години

НАТО е време да почне да оправдава данъците, които им плащам, а именно - да почне да изтребва фамилията Лукашенко с дронове и по всякакви други начини.

132

Анонимен

преди 2 години

Волгин ???Кво е това име бе ???Изчезвай руско к()пеленце !!!

131

СС

преди 2 години

Волгин - говорител на радио Москва в България. Защо му дават трибуна на този още - не знам?! :(

130

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново под слънцето. Спонтанният народен гняв в България също беше платен от Божков и Радев.

129

Бузов

преди 2 години

Ла.йномет си беше Волгин ла.йномет си остана

128

Оф

преди 2 години

Волгин, защо не напишеш за мрежата от зависимости в България: Русия, Радев, БКП, ДС, БСП, ИТН, дб? Защо не пишеш за техния интерес? Мен протесевич ми е през... ама я виж какво става в БГ!

127

Анонимен

преди 2 години

Тия опорки за аналогията със Сноудън и Асандж са малки тъпанарски. Щеше да има аналогия ако беларуския младеж беше изнесъл например данни къде са руските ракети в беларус или кои са внедрени руски шпиони в натовските държави.

126

Двоен Стандарт

преди 2 години

Ами хем си прав хем не си прав другарю КакТиБешеИмето ... ЗАВИСИ кой ти чете коментара .Ако са комунисти и бодрите им пионерчета - то ти си самата свята правда . Думите ти са истина и самата истина ...Ако те четат капиталисти и тролчетата им - какво да кажа ...ти долен лъжец и конспиратор , как само се заяждаш с невинното момче . Ко сега да гние в затвора ли заради няколко реда в интернет ?Винаги ще е така .... Нашите са безгрешни, врагът е виновен за всичко...Простолюдието са слуги ....

125

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав, Волгин. Колко декларации чухте зюв защита на Сноудън? А на Асанж, който още гние в затвора? А на Ево Моралес, който беше изгонен от властта на практика с преврат. И временното правителство преследваше индианците у религията им? Няма и да чуете. Възмущаваме се само като ни изнася. За останалото си траем. Толкова са ни ценностите.

124

Анонимен

преди 2 години

На мен лично ми е през дeдовия сyx шпек и за Волгин и за Невин и за Тунджански и за Протасевич и за Простакевич и за Путин и за Мутин и за Лукашенко и за всички останали. Може скоро да умра. Все ми е тая за всичките.

123

Анонимен

преди 2 години

Поредната продажна мисирка си волгин

122

Анонимен

преди 2 години

Абе волгин проблемът не е в протасевич а това че е нарушено международното право.

121

Миро

преди 2 години

Тоя вместо да се вълнува от.това което се сучва в България се вълнува от.Протасевич и това е журналист от БНР.

120

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука какъв е тоя пикльо... въпросът е съвсем друг! Никой няма право да сваля пътнически самолет заради 1 политически негоден на някого си, защото прави заложници всички останали пътници. Това е тероризъм. Като тоя пикльо е толкова дразнещ да си намерят други начини за арест, например да го осъдят и да изискват да им бъде предаден. Нарича се законов ред. Това, което направи Беларус е тероризъм, а хората бяха заложници в една долна и непочтена игра. Позволи ли се веднъж ще има и още.

119

Цола Драгойчева

преди 2 години

До Христо ХристовТоварищ петолъчник, задаваш изключително *** въпрос, но ще ти отговоря.Волгин не е лежал в затвора, така че е нямало как да срещне дисидент. Виж му егн-то. Бил е на 20 години, когато комунистите извършиха преврата срещу Тодор Яшаров Живков! Къде другаря Волгин да срещне Илия Минев?? В София, при условие, че Илия няма софийско жителство??? Мисли малко, преди да задаваш глупави въпроси!!!

118

Анонимен

преди 2 години

С такива Резидент и правителсво ДС това очаква и България скоро ако не ви дойде акъла на изборите

117

Раша

преди 2 години

Този Волгин започна да говори като Рашков ,ама лика пролика са си,да ги взвмв бТВ на работа та да създават измислени новини