87

кръпел

преди 2 години

на тия пенции в мо ако не постъпят официални жалби няма и да разберат нищо ...така и ще превземат държавата без официални жалби

86

Анонимен

преди 2 години

Нали помните президента Милошевич и Радко Младич? И те двамата също се правиха на голяма военна хунта и на голяма работа пред чичо Джо.

85

До Анонимен 102

преди 2 години

Никой с акъла си не защитава американците. Стига пищя като ощипана мома. Има си виновни, има си закон, има си и военна полиция. САЩ и МО ще платят обезщетение на пострадалите и войничетата най-малкото ще търкат наровете за назидание. Единственото нещо което е притеснително е а ла бойковото снишаване на МО. В крайна сметка не е дошъл краят на света. И да плюете и да врякате, МО носи отговорност за суверенитета на страната, както и за гафа. *** нали по-лесно да плюеш вместо да мислиш.

84

Д-р Исня

преди 2 години

Не са попаднали на пернишки заварчици! При първото "Sit Down!" щеше да има винкел и обратно в базата да плачат като онея френски "командоси" дето ядоха тоягата.

83

Анонимен

преди 2 години

Гости се посрещат с хляб и сол. Може барут и сол.

82

Специалист

преди 2 години

Разликата с Афганистан е, че шивачките вадят калашниците и американците бягат. Нашите шивачки са невъоръжени, затова са ги респектирали.

81

Анонимен

преди 2 години

До БългаринВоенните без значение националността не се славят с блестящ интелект. Който е отговорен ще си плати за гафа. Тия имат някакъв ред и дисциплина, така че не ги мисли. За разлика от г-дата с многото часовници и загиналите от метилов алкохол в Бургас и наще шуробаджанаци от МО.

80

Анонимен

преди 2 години

"Като не са взели по едно дърво да ги очешат, като френските "командоси" във врачанско... :))))))"------------------------------------------------------------------------------------Направлението на мислите е правилно, но допускаш обидна грешка. Прословутият случай с френските командоси не беше във врачанско, а в село Коиловци, Плевенско. Да, има още български герой в Мизия.

79

Българин

преди 2 години

До 96Викаш -голяма работа станала ,а?

78

Анонимен

преди 2 години

До БългаринКой кого нападнал ? Последно руснаците се трепаха с техния еквивалент на наще макета, по ред причини, за които и двете страни имат вина. Те в Сирия не смеят да се закачат, защото знаят каква беля ще стане. Ти тука започна такива локуми да раздуваш, сякаш излитат американци от луната и падат в Сибир. Никой няма изгода от война.

77

Анонимен

преди 2 години

Това не е новинаВиж ако бяханахлули работници в базата и има изнасилени ,е друга работа.

76

Анонимен

преди 2 години

такива гафове са редовни, без значение коя армия тренира. Коментиращите поне половината явно не са виждали казарма, защото пищят като ощипани моми. И руснаците са правили десанти на тяхното си черноморие при туристите и в САЩ са стряскали хората с учения. Единственото жалко нещо е, че са изкарали акъла на група работници и са им развалили деня. Еми МО и САЩ ще платят, ще се извинят и живота ще си продължи.

75

Българин

преди 2 години

Веднага да се изнасят от територията на България,Достатъчно са тренирали ,видяхме че няма файда от тях .Срамота !!!! И тия тръгнали да нападат Русия,че те немогат да се ориентират къде се намират.Веднага да се махат!!!!!

74

Анонимен

преди 2 години

На 11 май, по време на съюзническо учение в просперираща еесовска България, US войници атакуваха производствен цех в Чешнегирово, претърсиха го, натръшкаха и респектираха персонала. А в плачевния гулаг на гладуващия и направо трагичен Мордор, скучаещият берлински пациент реши да си пусне мустаци /не квадратни/.

73

Агресивен на работа

преди 2 години

Какви дъски ? Откъде? Виж хидравличен маркуч един цол с гайка накрая имам. Да идват.

72

баба мара

преди 2 години

само си представете демен=цията в белия дом ако вземе да си играе с куфарчетонадявам се на мъжете с чувство за отговорност защото виждате как деистват подолните чинове в губерниите

71

Гневен

преди 2 години

Надеждите ни,че след неадекватния каракачанов по-безхаберен министър не може да има се изпариха безвъзвратно! Шефът на фирмата е ходил лично във военна полиция за да се жалва,но отговорили,че нищо не могат да направят!? Когато чужди *** упражняват терор върху БЪЛГАРСКИ граждани никой не може да ги защити в милата ни татковина! Страшно е докъде докараха ДЪРЖАВАТА ни,такова падение никога досега не е бивало!!!

70

Анонимен

преди 2 години

На учение не им дават бойни патрони, та трябваше да реагират, като във врачанско - по една дъска да им пробват уменията :)))))))

69

човек

преди 2 години

До АнонименТочно това е трябвало да направят

68

Анонимен

преди 2 години

МО не са си свършили работата и не са указали на американците къде аджеба се провежда това обучение, те затва и реакцията им такава. Те че тия са виновни, виновни са. Но на първо място нащо МО е виновно. Американците си имат строг контрол и тия без разрешително не могат и да гъкнат от базите си. А обученията са такива, че се менкат едните да играят "лошите", после "добрите" и накрая като дружки заедно срещу лошите. Не бих се очудил ако тумба кадети са чакали напразно някъде като "терористи".