16

нищо лично

преди 2 години

Хайде да подкрепяме нашите бизнесмени! Ще купуваме българското! Кои стоки са от български производители?

15

Анонимен

преди 2 години

Пандемията свърши, всички кръчми работят. Този работонаемателски слуга лъже работниците, че защитава техните права.

14

Анонимен

преди 2 години

На този жена му още ли е вНАП,веднага да се маха,а ТАЗИ КНСБ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СЕ ЗАКРИЕ,те обслужват други интереси,но не на работещите!

13

астора

преди 2 години

Палатите или палатките пред министерски сьвет. Него разбирам димитров- жена ти директор на НАП а ти синдикален лидер-какьв по голям конфликт на интереси от това.Даже борисов се раздели Бориславова заради заради конфликт на интереси. Само тоя не мрьда- а сигурно никой не го е избирал. УНИКАЛЕН НАГЛЕЦ. Ако беше политик бях да го разберем но за синдикален лидер НЕ.

12

Гошо

преди 2 години

Вижте палатите на синдикалните лидери в...Бояна и ще разберете ясно-какъв е бизнесаза тях в България!На баницата,мекото на работата лекото,а другото,другото е ...лъжи,празни приказки и много мили очи!Такева,ДИМИТРОВ И МНОГО ОЩЕ ОТ ЗОРИ!!!

11

фори

преди 2 години

Страхотно изказване в подкрепа на бизнеса,страхотно!ЗА 20 години нито съм видял,нитоусетил,нито почувствал,нито разбрал,че бизнес в България има!ЩЕ устискам още една година,после много у нас ще забравят не само за работа,но и за синдикати от лъжци!

10

CriticusMagnus

преди 2 години

Аз ли се бъркам или нещо тука не е в ред? КНСБ не трябва ли да пази интересите на работниците, а не на работодателите? Щом и тия се застъпват за собствениците на бизнеси, да търсят помощи за тях, баси и социалната подкрепа...Т.е. работници - сами сме! За шефа на фирмата пари да има, а за нас помощ няма...

9

астора

преди 2 години

Женати Г-Н димитров да го подкрепия с един милион лева -бонуси кьде взема като директор на НАП- ЗАТОВА ЧЕ НЕ Е СЬБИРАЛА ДАНЬЦИ. Тия псевдо-синдикати от какво се издьржат и вьобще какьв е смисьла от тях. Промениха КТ И КСО тия ги нема никакви. В Гьрция синдикатите изкарват стотици-хиляди на улиците отстояват права -наште синдикални калинки ни лук яли ни лук мерисали. Виж ако назначат женати за директор на НАП си е друго нещо.

8

СМЕХ....

преди 2 години

Е....как така при ГЕРБ имаше....а при Рундьо, Немааааа...хахахааааа...ЩО ТАКА БЕ....ТОВА ЛИ Е "ПРОМЯНАТА" ?

7

Анонимен

преди 2 години

пари ще има, но само ако са фирми на отговорни другари! другите може да фалират и да оставят мястото на нашите!

6

SHEFA

преди 2 години

ДА АМА ПРЕДИ 2- ДНИ ИМАШЕ СТАТИЯ ЧЕ-АК0 ДАДАТ П0МЩИ 0Т П0 1400 ЩЕ СМЕ СИ ПРАВИЛИ РЕМ0НТИ.-ТИ ДА ВИДИШ.-Щ0 КНСБ НЕ СЕ Б0РИ ЗА П0ЛУЧАВАНЕ НА ЕВР0ПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ?-А?-А НИ ДЪРЖЪТ НА 500 ЛВ НЕТ0.-ПР0ВЕРЕТЕ К0ЛК0 МИЛИ0НА В Б-ГТ0 ПЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НА МИНИМУМА-Т0ЕСТ НЕ П0ВЕЧЕ 0Т 500 ЛВ НА МЕСЕЦ. -НИ Е НЕ РАБТИМЕ ЛИ БЕ?-ИЛИ ДВ0ЙНИЯТ СТАНДАРТ ДЕЙСТВА -ДЪРЖИМ НИСК0Т0 ЗАПЛАЩАНЕ В П0ЛЗА -ЗАДЪРЖАНЕ НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИНВЕСТИТРИ-ДДС-Т0 Е ГЛЕМА РАБТА ГИПС.-ЦЕНИТЕ СА ЕВРПЕЙСКИ.

5

Фитнесите

преди 2 години

Са жизнено и критично важни да получават пари и да рекетират и преследват хората за пари от абонаментни планове и договори от които веднаж се излъгал човек е фатално губи свободата си искат всеки месец пари, заплашват рекетират и държава и хората. Измамници и мошенически бизнес трябва ли държавата да подкрепя? Една година не мога да се откача от услуги които нито ползвам нито искам повече да ползвам от мутренската верига Пулсфит

4

Анонимен

преди 2 години

Или давайте държавата на сички безработни или за никой. Тия бизнеси не са на държавата и затварят като нямат пари.

3

Анонимен

преди 2 години

сега ще плачете за бате ви бойко. радев и слави трифоноф сега ще сринат цялата държава. вече почнаха, пари няма, цените нагоре, безработицата нагоре, фалити на фирми и рухване на цялата държава (

2

SHEFA

преди 2 години

НИЕ 0Т К.Н.С.Е.Е.БЕ СИ ИМАМЕ БИЗНЕС КЙТ0 ДА П0ДКРЕПИМ.-ЕЙ ПА ВИЕ СЕ НЕРАЗБРАЛИ-СЕ НЕ ЧУЛИ.-ТИЕ ПРАВЯТ КАКВТ ИМ НАРЕДАТ 0ТГ0РЕ-НЕ ИМ ВЕРВАМ.

1

Анонимен

преди 2 години

И пари от къде бе, гербаджийски лакеи такива? Да помогмен на кръчмите, на хотелиерите, на пенсионерите... Нови заеми ли пак? Всеки, който иска в момента може да работи, стига партийно лицемерие