27

Аз ще кажа

преди 2 години

До Анонимен 27Базирана е на минималната, тоест малко над 550 бруто, което прави около 450 нетна.

26

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли каже каква е заплатата за 6 часа като личен асистент?

25

жълто паве

преди 2 години

абе , верно , нема ли да има протести на ония врякащите ?

24

Питам

преди 2 години

Аз съм личен асистент на детето си, което е 95 Процента с чужда помощ,като личен асистент ли дадоха 6 часа на ден.а колко трябваше да ми дадат,питам.

23

ало

преди 2 години

фигуранто : ония дето системата ги убивала да не вземат по грешка да протестират ! мая общата : ааааа, нема , нема , Бойко не е на власт .

22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ.....ЖИВОТА ВИ Е ЧУДЕСЕН , НАЛИ ГЕРБ И БОКО ГИ НЕМА..ХА,ХА,ХААА

21

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааidi na lekar schizi

20

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЩО , БЕ... "СИСТЕМАТА" ВЕЧЕ НАЛИ НЕ ВИ УБИВА...ХА,ХА,ХААААААААА??! ГЕРБ И БОРИСОВ , ВЕЧЕ ГИ НЯМА ---ЗНАЧИ ЖИВЕЕТЕ ПРЕКРАСНО!!!!! НА МЕНЕ МИ Е ДРАГО , КАТО ГЛЕДАМ КАК ИВАЛИДИТЕ СИ ЖИВЕЕТЕ ЖИВОТА , БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААЖИВОТЕ ВЕЧЕ Е ПРЕКРАСЕН...ХА,ХА,ХААААААА

19

Масово унищожение

преди 2 години

Вече за никой няма надежда чрез Targeted Individual избиват всички, започват войни без край!

18

ескимос

преди 2 години

Малко са държавите, които могат да си позволят асистенти 24/7 за болните. При 8ч. работен ден + почивните дни, това са 4 човека ангажирани - как ще му излезе сметката!?

17

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимават с повредени хора? Ако бяха инвалиди или сакати, добре, но с повредени хора да не ни занимават.

16

Гавра

преди 2 години

И какви са тези тестове с копчета, моливи и ножици? Направо ги накарайте и една гимнастическа програма да изкарат, за да докажат, че са инвалиди и да получат жалката инвалидна пенсия.

15

До 14

преди 2 години

Ти мисли каквото искаш, а пък ако ти дойде до главата, друго ще мислиш. Три години гледане на дементен на легло и се разкапващ буквално физически и психически. Търсиш хора да им плащаш, ама на всеки 100 писали се "болногледачи" 5-6 стават за тази работа. Претенции за пари, ОК, а насреща едно нищо. Да го дадеш в хоспис - за няколко месеца е на финала. Трябва държавна политика за подготовка на хора, че все повече ще са необходими.

14

Анонимен

преди 2 години

80 хил. се нуждаят от асистент, значи още 80 хил. асистенти, е тези 160 хил. могат ли да изкарат блага само за съществуването си, и не само, щото искат да живеят поне на средно ниво.И кой е длъжен да изкара благата, които смятат че заслужават? Държавата само разпределя парите от нашите данъци. Нещо не се връзва сметката. Помощник на няколко, роднини срещу по часово заплащане, ама на всеки личен асистент, не сме толкоз богати. Така поне мисля аз.

13

Анонимен

преди 2 години

познавам 3 случая ..личните ассистенти са близки роднини (майка баща брат син щерка) само да пробират парички иначе те и без тва се грижат ..но нейсе

12

Чекмеджани

преди 2 години

ВЪПРОСЪТ Е ЧЕ ПЛАЩАТЕ СМЕШНИ ПАРИ НА АСИСТЕНТИТЕ И НЯМА КОЙ ДА ВИ СЕ ВЪРБЕ БЕЗ ПАРЕ Я ПИТАЙТЕ В ЕС КОЛКО ДАВАТ А МОШЕННИЦИ

11

Анонимен

преди 2 години

Държавата не плаща за асистент, за да има за чекмеджето. В други държави се дават пари за подобни инициативи, за да не отиват в чекмеджета. Мин на труда и социалната политика вместо да се бори за тези пари, мълчи като пън и не поема отговорност. Мин на труда и социалната политика беше Борисов

10

Анонимен

преди 2 години

Но пък деса фигурантска носи роклички за по 10-20 бона!!!

9

МАЯнипулация

преди 2 години

Системате ни уби и сега всичко е наред няма кресливи палатки и президента ги обгрижва.

8

Анонимен

преди 2 години

е да! рязането с ножница е по важно от това да се обслужиш сам в тоалетната, или сам да се нахраниш!