15

Анонимен

преди 2 години

2015 Nature America, Inc. All rights reservedSARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergence. В статията е описан подробно целия процес на разработка на Коронавируса.

14

Хайли лайклитата

преди 2 години

Кравария полага неимоверни усили да изкара Китай виновен за пълните си ***!

13

Анонимен

преди 2 години

СЗО - служителите на комунистически китай пак се изказват във полза на господарите си. Всички сгряха най-накрая че вируса идва от лабораторията в Ухан и че китайците са мърлячи, но комунизма тва не може да го приеме и ще си купи всеки и всички

12

Тая Свиня

преди 2 години

Клинъчно Затлъстяха та Грухти даже, Майк Райън, какво се прани на ни Чул, ни Видял, ни Разбрал, Пандемия - няма, Има Вирулогична Атака с Био-Оръжие! Кой го пусна е от съществена важност за Предстоящите Нюрнбергски Процеси!

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9Много точно казано!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен9Много точно казано.

9

Анонимен

преди 2 години

Истината винаги излиза наяве.Президента Джо Байдън,каза преди месец,че пандемията ще приключи на 04.07.2021г,и Бил и Мелинда Гей(т)с се разведоха моментално,за да не загубят милиардите печалби.Сега и СЗО го удари на молба.Истинските Учени са автономни и не се е влияят от политиката а само от безспорните научни доказателства.Само псевдоучените и мошениците използват политиката за обогатяване.Кой патентова"covid19?Кой пусна спина.Явно е че са сходни.Всяка намеса в ДНК на човека е Евгеника.Фашисти.

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ВСЯКО НАЧАЛО ЗАПОЧВА ОТ МАКЕДОНЦИТЕ ТЪРСЕТЕ ТАМ

7

У

преди 2 години

Не схванахте ли вече, че този вирус ще мине през всички и каквото и да се пише ще е лъжа до лъжа. Ако има виновни хора, ще се разбере след 30-40, 50г, от някакви бъдещи историци, дето случайно ще ровят из архивите. Сега въпросът е да не се допусне да ограничават правата на децата и младите. Ето всички свикнаха и втора година имаме ограничения в свободното придвижване и т.н.

6

Леша

преди 2 години

Гейтс и компанията ваксинатори, направиха света шарен и разнообразен. Имаме хиляди видове изкривени и болни от инжекциите им. За един по шарен свят "'united colors of vaccination"

5

Анонимен

преди 2 години

Християнството и отрочето й Демокрацията нямат място в реалността, където царува Дарвинизма, известен още като Капитализма.

4

Анонимен

преди 2 години

На всички разумни, взе да ни писва мащабите в които се е намесила политиката. В едно с медиите, правят сериозни бели на цялата цивилизация.

3

Баба мара

преди 2 години

да се търси в лабораториите на пентагона от там излезе това биологичнооръжие

2

Анонимен

преди 2 години

То всичко около вируса е отровено от политика и пари! Затова слушам само медиците-епидемиолози.

1

Поредният

преди 2 години

или Идеот или Добре платен от К0мундетата в Пекин - значи да те ударят с Вирологично Оръжие и да си мълчим, така ли?!