33

91140

преди 2 години

Вотът на хората е продиктуван от положението в портонетата им. Политиците се пристрастяват към властта и това поражда порива им да се отцепят от голямата партия, за да си създадат своя, малка, спретната, добре хранена партия. Решенията на поитизите са повече емоционални. Когато един политик е емоционален и се подинва на вастовия порив, е готов да се сдружи и с Борисов, и с Доган, и с Марешки. Няма емоция в императива към мутрите, защото е предизвикан от обективната невъзможност да остане старото

32

Анонимен

преди 2 години

Дърт комунист

31

Словянин

преди 2 години

Точно интелигентите 0 /нула/ % биха гласували за ДБ. От 9 мил вече сме 7. Западът 5 века е грабел и убивал света. Сега ги гонят от всички континенти, само ние сме свали-*** пред ФАЩ.

30

Пунта Мара

преди 2 години

Както е тръгнало ще има нови избори и след тези избори.

29

Баба мара

преди 2 години

аз съм доволна от служебния кабинет жалко че е за малко наи доброто попадениее боико рашков и икон минстър а наи лошото здравния министър пожелавам имуспех до края на мандата

28

до 37

преди 2 години

Това е така. Докато в православието те учат да си покорен, да се молиш и в крайна сметка да си намериш господар. И това е мислене, което е набивано с векове. Затова и комунизмът най-добре вирееше в православните страни.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - а най-богати са протестантите... ______________________ - това си има причина. Най-опростено казано, дължи се на протестантското верую, че Бог е изпратил човека на земята, за да създава блага. Всеки ден, всек час, всяка минута от живота му да бъдат използвани за съзидателен труд!

26

Анонимен

преди 2 години

"Повечето политици не са готови да говорят за важните за държавата теми"Това е така защото повечето са "политици", които са провалени индивиди в, както се казва, цивилизацията. Как да говорят за неща, които нито разбират, нито пък ги интересуват! Единствената тяхна цел е лично облагодетелстване!

25

Анонимен

преди 2 години

Не намесвайте религията, защото макар че е политическо некоректно, от птичи поглед се вижда следното: Православните страни (България, Гърция, Румъния) са най-бедни, католическите са по средата, а най-богати са протестантите. Религията е част от културата и мисленето на даден народ , и за добро или зло, определя колко успешен етози народ е.

24

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовНе знам за Дънинг _ Крюгер, но ти си олицетворение и нагледно обяснение, защо България не се разви като Словения или Балтийските репубили, а продължава да бъде на последно място по Брутен Продукт и всички останали показатели. Манипулатор, лъжец и носкоинтелигентен пропагандатор на подмолните кръгове на ДС.

23

българин

преди 2 години

На този,от километри му личи че е Гербераст П....!-:( Жалък е!

22

Щирлиц

преди 2 години

Още един другар-гербераст,край нямате,ей!

21

До "Други време

преди 2 години

Национални предатели по-скоро са такива като теб.Да слугуваш безропотно на "Космическа Америка" в ущърб на своите православни славянски братя по произход и език, ето това е голямото недоразумение !Защото , какво ни даде Америка ? Привнесе ни своята екшън антикултура, която изпепели не само морала на младите българи, ами превърна страната ни в разграден двор.

20

ДРУГИ ВРЕМЕНА!

преди 2 години

Досега на руските шпиони беше лесно да манипулират голяма част от политически неграмотното население, чиито мозъци дълги години бяха промивани по кремълските сценарии. Близо е времето обаче, когато съдбата на Евро-Атлантическа България вече няма за зависи от неграмотни избиратели и манипулирани избори, защото Космическа Америка има друг план за България и света, времето, когато националните предатели ще загубят не само битката, но и ще изчезнат от нашите предели...

19

Анонимен

преди 2 години

По принцип е прав. Тези политици ние сме ги избирали директно или пасивно (като не гласуваме). Те не са германци, американци или марсианци. Те са като огледало на народа.. Бойко, Слави, Корнелия са типични образи на народната "флора и фауна". Народът не може да разпознае по-интелигентни избори на хора, защото не съвпадат с неговите усещания. Ето защо има разлика м/у народите и техните страни. От самите нас идвва всичко.

18

До : Бойко Рошков

преди 2 години

А, бе умник,...гледам пишеш глупостите си във всяка една отделна статия. То явно , че си бил пре е,.бан от предната власт, ама що бе? Бизнеса ли ти взеха или те накараха просто да си плащаш данъците към държавата и не можа да си купиш новия модел Мерцедес? Е, нищо де ще поработиш още малко и ще си вземеш НОВА ЛАДА. Все пак като си бил обикновн гражданин по Соца, това си се водеше луксозна кола. Не се коркай, твойте хора няма да дойдат на власт и ще продължиш да плащаш данъците към държавата.

17

Анонимен

преди 2 години

Гласуваме не само емоционално, но и глупаво. Гласуваме такива каквито сме. Изборите са идеално отражение на самите нас. При един интелигентен избор, 80% би трябвало да бъдат за ДБ. И тогава развитието ни за следващите 8-10 години щеше да бъде съвсем друго. Но няма как да се получи с този неинтелигентен и манипулиран народ. Не сме Словения за жалост.

16

Анонимен

преди 2 години

"Повечето политици не са готови да говорят за важните за държавата теми"-------------------Илия, лозето не ще молитва, а иска мотика. Щом не са готови да говорят и да работят в интерес на народа и за благото на народа, какъв го търсят в политиката? Търсят пълни с евра и кюлчета чекмеджета ли? Да изметем бандитите и крадците, преструващи се на политици!

15

Анонимен

преди 2 години

Шайката на Гроб е ОПГ за ограбване на българския народ. Тук емоция не може да няма, ако човек е представител на българския етнос. Иначе пишете си каквото желаете гербавите ***, така или иначе на 11ти юли ще бъдете смачкани окончателно и се надявам да бъдете арестувани и съдени, заедно с господарите ви!

14

Анонимен

преди 2 години

Хунтата на Фигуранта и марионетките му управлява сега единствено, заради тези индивиди, които гласуваха емоционално (глyпаво) на 4 април.